reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

uuu... romantycznie i tak faktycznie z zaskoczenia :-) fajnie :-D

mój tez planował i planował i kombinował... tak żebym nic nie wiedziała :-p aż w końcu moja teściowa podobno więdząc od ponad pół roku o tym kiedy i gdzie Łukasz planuje zaręczyny wypaplała mi dzień przed :-p bo jak to potem powiedziała, że nie dała rady dłużej utrzymywać tego w tajemnicy :-p hehehe
A mój luby oświadczył się w święta Bożego Narodzenia trzy lata temu :-D

reklama
mój tez planował i planował i kombinował... tak żebym nic nie wiedziała :-p aż w końcu moja teściowa podobno więdząc od ponad pół roku o tym kiedy i gdzie Łukasz planuje zaręczyny wypaplała mi dzień przed
hehehehehhehehe:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Julia taka teściowa to skarb:sorry2::-p
Beaa fajna data na zaręczyny:tak:
ps.widzę, że stała "ekipa" nocnych marków " już buszuje po bb:cool2:;-)

Wszystkiego naj dla Wiktorka i Marcelka:-)
u nas najpierw był balet "Romeo i Julia" a później kolacyjka
oj bardzo romantyczny wieczorek mi moje szczęście zafundowało onegdaj
a ja chciałam po przedstawieniu do McDonalda:-) żeby auta nie ukradli hehe
ale okazało się, że restauracja już czekała

Wiktor Marcel wszystkiego Naj naj naj!
U mnie zareczyny byly prawdziwym zaskoczeniem :tak:Data slubu juz byla wybrana a zareczyn nie bylo i myslalam ze tak pozostanie;-)Mielismy 7 rocznice bycia razem przygotowalam kolacjei I M powiedzial abym mu puscila ta piosenke co wybralismy na pierwszy taniec na weselu:tak:Poprosil mnie do tanca a na koncu kleknal i poprosil o reke bylam MEGA zaskoczona az sie poryczalam chcoc i tak wiedzialam ze slub bedzie bo wszystko bylo juz dogadane ehh fajnie bylo:-):-):-)

A mój mąż podobno tak bardzo się bał, że go nie zechcę, że wybrał mocno nieromantyczny, acz zaskakujący moment i żeby mieć już porażkę za sobą w aucie w drodze do moich dziadków wyrzucił z siebie dramatyczne pytanie "A wyszłabyś za mnie"? A mi się samo jakoś tak "tak" wymknęło no i tak zostało...:-D A pierścionek dostałam dopiero rok później w dniu urodzin Florki:tak:

Mam pytanie do dziewczyn biorących Cerazette: wczoraj przez ząbkowe emocje w końcu udało mi się zapomnieć wziąć tabletki:-( Ulotkę wyrzuciłam, więc nie wiem teraz czy mam wziąć dwie i jak długo nie ma ochrony antykoncepcyjnej (do końca opakowania zostało mi 4 tabletki) - mogłaby któraś z Was zerknąć do swojej ulotki? Nie chciałabym, żeby pierwszy ząbek został uwieczniony na wieczną pamiątkę kolejnym dzidziusiem:-p

spóźnione życzenia dla Marcelka, Wiktorka i Antonia! Rośnijcie chłopaki zdrowo i nie dawajcie mamom za dużo w kość!:-)

oh, u mnie zaręczyny były w 2006 roku w lutym, romantyczna kolacja w restauracji w salce tylko my dwoje, M klękał i tym podobne, ze zdenerwowania zapomniał o kwiatach, które były przygotowane na zapleczu:-) dopiero jak wychodziliśmy to kelnerka nam przyniosła:-D:tak:
my dziś na szczepienie....oby obyło sie bez nerwów.

Mam pytanie do dziewczyn biorących Cerazette: wczoraj przez ząbkowe emocje w końcu udało mi się zapomnieć wziąć tabletki:-( Ulotkę wyrzuciłam, więc nie wiem teraz czy mam wziąć dwie i jak długo nie ma ochrony antykoncepcyjnej (do końca opakowania zostało mi 4 tabletki) - mogłaby któraś z Was zerknąć do swojej ulotki? Nie chciałabym, żeby pierwszy ząbek został uwieczniony na wieczną pamiątkę kolejnym dzidziusiem:-p

Znalazlam ulotke Cerazette, na ktorej jest napisane, ze gdy opoznienie przyjecia tabletki jest dluzsze niz 12 godz. nalezy wziasc dwie tabletki, jednak nie ma chrony anty. przez nastepne 7 dni, dlatego nalezy stosowac inna metode anty.

Jesli opoznienie przyjecia tabletki jest krotsze niz 12 godzin, nalezy wziasc zapomniana tabletke, a nastepna o zwyklej porze. Wowczas jest normalna ochrona anty.

Ostatnia edycja:
reklama
:)
u mnie było romantycznie, o północy w sylwestra w zasypanej górskiej wiosce pod jakimś drzewem....:-D:-D:-D:-D
Mój M miał zgryz bo wiedział że złota nie lubię i martwił się jak kupi pierścionek:tak:. Na szczęście pani w sklepie oświeciła go że jest jeszcze coś takiego jak białe złoto:-D:-D:-D:-D no ale o tym dowiedziałam się później

Do góry