reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Dzieki Surv bedzie trza pomyslec na spokojnie jakbym siedziala w Londku to moze samolotem prosto do Krakowa tylko wtedy napewno bez Misia:-)

Ooo, widzę ostro planujecie spotkanie. Ciekawa jestem czy się uda. Na wątku Tymkowym też takie plany miałyśmy, ale nic z tego nie wyszło. Natomiast wiele osób poznało się gdzieś tam przy okazji pobytu nad morzem czy innego wyjazdu. Nie wiem co tam sobie na wątku zamkniętym piszecie, ale jak już dojdzie do jakichś konkretnych ustaleń, to proszę o informację. Jeżeli jako nowa mogę w ogóle za czymś być, to obstawiam wyjazd z dzieciakami (kto wie czy do tego mężowie nie byliby potrzebni). No i południe Polski jest mi bliższe.

spóźnione życzonka dla Wikusi
a dziś życzonka dla Majeczki i Patrycji
planowanie spotkania się zaczęło, ale skoro na zamkniętym to tam poczytam

reklama
Ja dzis mam spotkanie klasowe z ludzmi z podstawowki i jakas trema mnie dopadla:-D Mama zajmie sie Misiem dzis pierwszy raz ktos inny a nie ja polozy go spac :baffled: dziwnie mi pewnie bedzie:tak:

Do góry