reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Dziękuję wszystkim za pamięć! winko oczywiście będzie, wieczorkiem po ostatnim karmieniu - zapraszam:-D

Kate, bardzo Ci współczuję! Mam nadzieję, że babcia bardzo nie cierpi, a i Wy zdołacie jakoś przez tę trudną sytuację przejść:-(

Pabla, no to Ty nieprzeciętnym niemowlęciem byłaś:-D A może kiedyś dzieciaki szybciej się rozwijały, bo ja też mam zdjęcie ze żłobka (tak, też jestem ofiarą tej strasznej instytucji:-D) i na nim mając 7 miesięcy siedzę jak dorosły, nie to co moja łamaga:-p

reklama
Surv......sto lat sto lat:-):-):-)
Robisz imprezę ??? fajnie. Ja za winko dziękuję ale mogłabyś jakieś fajne jedzonko zrobić:tak::tak::tak::tak::tak::tak:...oczywiście na ostro i bez mięska.... (marudzę????? eeeee wydaje Ci się):-D
Florka Ty to wiesz jak mamę stymulować do działania:-)

Widzę że Marcik się z nami na dobre pożegnała bo pokasowała wszystkie posty.
Czy w takim razie nadal będzie miała dostęp do zamkniętego?

Szkoda ze mala sprzeczka,roznica zdan tak sie skonczyla ze Marcik sobie poszla chyba pierwszy raz cos sie takiego stalo na forum..

Jestem za odnośnie blokady zamknietego dla Marcik. W zasadzie to nawet nie byłam ZA żeby dostęp miała :-p ale zdania nie wyraziłam swojego więc nie mam pretensji do nikogo:tak:

reklama
sto lat, sto lat!!! grzecznego dzieciatka, meza, duzo zdrowka i znalezienia domku

klase czlowieka mniej wiecej poznaje sie po tym nie jak zaczyna, a jak konczy ;-) mi jest nie zal, bo przynajmniej mam ochote tu pisac
no i oczywiscie jestem za zamknieciem (i w ogole bylabym za nie otwieraniem juz dla nikogo :-p ale robcie jak chcecie ;-))

Andula, na naszym watku Marcik przetarla szlak, ale takich osob jest wiecej i mysle ze nie chodzilo o roznice zdan a o troche cos innego
tez czesto mam inne zdanie, ale nie wpieram ze mam tylko racje, jestem naj, och, ach, moje dziecko jest piekniejsze od Waszych, i madrzejsze i w ogole wszystkie swoje dzieci zle wychowujecie, a jak oddacie do zlobka to jestescie wyrodne bo JA mam zle wspomnienia i z nosa wyciagne, a sie podziele, bo jestem taka super i tak sie poswiecam (prosil ja ktos o posiwecanie, chyba dzieci tego nie wymagaja...) nie tedy droga
moim zdaniem

Do góry