reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

przepis jest na wątku kulinarnym a dokładnie mamy karmiące. A muffinki to takie jakby babeczki w cieście drożdżowym czy piaskowym sama nie wiem jakie to ciasto:happy:

reklama
Dziewczyny wyobraźcie sobie że u mnie to samo: Barwy szczescia, m jak milość i bb:rofl2: a przepis na muffinki jest diabelnie prosty, jak chcecie to nie ma problema:-p i teraz w oczach Liwki sie skompromitowałam (bo takie dobra a takie proste, hmmmm....):eek:
a ja mam teraz dylemat bo mam fazę na dzierganie, i nie wiem co mam w wolnej chwili wybrać bb czy druty?;-) i jak na razie druty przegrywają:-p
Kamu o co chodzi z ta cisowianką?? Jak coś to napisz na zamkniętym...

Dziewczyny wyobraźcie sobie że u mnie to samo: Barwy szczescia, m jak milość i bb:rofl2: a przepis na muffinki jest diabelnie prosty, jak chcecie to nie ma problema:-p i teraz w oczach Liwki sie skompromitowałam (bo takie dobra a takie proste, hmmmm....):eek:
a ja mam teraz dylemat bo mam fazę na dzierganie, i nie wiem co mam w wolnej chwili wybrać bb czy druty?;-) i jak na razie druty przegrywają:-p
Kamu o co chodzi z ta cisowianką?? Jak coś to napisz na zamkniętym...

Tosika czekam na przepis na muffinki:-)
a co do Cisowianki to myślę, że nie jest to żadna tajemnica i ja mogę Ci parę słów o niej napisać - a co tam;-) to była jakaś agenciara co próbowała nam wcisnąć kit, że ma bliźnięta z lipca, a potem napisała, że ma rok młodsze (uwaga) trojaczki:-D:-D:-D zwykła oszustka i tyle:baffled: miałyśmy z niej niezły ubaw:-p a poza tym to ona na różnych forach pisała i jako oszustka była bardzo znana w wirtualnym świecie;-);-);-)

dzięki Kate, ale to jakieś dziwne, jaki miała cel dziewczyna, aczkolwiek może miała jakieś zaburzenia emocjonalne???\

a tak z innej beczki (napewno Surv zainteresuje:tak:) coś się ruszyło z tymi nieruchomościami, bo jak od maja dwie czy trzy osoby oglądały nasze mieszkanko to w ciągu tych paru dni następne ludzia dzwonią i chcą pooglądac (super nie??) tylko zaraz znowu muszę wziąć się za upychanie graciaków i stawianie świeczek po kątach (a co by nastrój zrobić) :-p Chociaż oni przyjdą jutro o 9tej to trochę dziwnie będzie świeczuszki palić:rofl2:

dzięki Kate, ale to jakieś dziwne, jaki miała cel dziewczyna, aczkolwiek może miała jakieś zaburzenia emocjonalne???\

a tak z innej beczki (napewno Surv zainteresuje:tak:) coś się ruszyło z tymi nieruchomościami, bo jak od maja dwie czy trzy osoby oglądały nasze mieszkanko to w ciągu tych paru dni następne ludzia dzwonią i chcą pooglądac (super nie??) tylko zaraz znowu muszę wziąć się za upychanie graciaków i stawianie świeczek po kątach (a co by nastrój zrobić) :-p Chociaż oni przyjdą jutro o 9tej to trochę dziwnie będzie świeczuszki palić:rofl2:

Tosika cisowianka normalna raczej nie była:-p z tego co mi się kojarzy to chyba była też znana na jakimś forum matrymonialnym;-)
super, że ruszyło się coś z tymi mieszkaniami:-)

Dziewczyny, ja mykam spać, m sie skończyło, obejrzałam poczatek lejdis na canale i zasypiam. Do juterka, spokojnej, przespanej nocki życzę:tak:

Tosika- super, ze ruszylo z mieszkaniem. Ja uwielbiam ogladac programy o nieruchomosciach, a w ang. jest ich bardzo duzo. Podobno najlepiej sprzedaja sie mieszkania/domy w pastelowych kolorach, bez zbyt wielu dekoracji, pamiatek itd. Kupujacy wyobraza sobie oczyma duszy :)eek:) siebie juz mieszkajacego w danym lokum.
Ale (nie zaczyna sie zdana od 'ale') te tlumy to zapewne zasluga swieczek. Sama mam bzika na punkcie swiecznikow i swiec zapachowych:rofl2:.

Co to jeszcze wszyscy śpią??
Ta Cisowianka to była jakaś niezrównoważona.
A nam Maks wstał o 6.50:szok: a teraz znowu śpi,jak ja już się rozbudziłam,och ten mój synek

reklama
No ja się nie dziwię, ze wszyscy śpią, jak żeście wczoraj tyle balowały:-p:-p
Jubilatce wybaczyć musicie, że odpadła w przedbiegach, no ale wiek ma swoje prawa:-D:-D
Tosika, no to super, że się ruszyło ze sprzedażą!:tak: Ja na razie muszę otrząsnąć się z szoku, bo jako mentalna blondynka naprawdę nie zajarzyłam, że wzrost kursu franka oznacza wzrost wartości kredytu i jak do mnie dotarło, że po sprzedaży meiszkania zostanie mi około 30 tys. czyli na ogrzewany garaż w gorszej dzielnicy to się podłamałam:baffled: więc teraz muszę usiąść i pomyśleć, jak to zrobić, żeby mając niewiele, i tak kupić dom:-p

A na sen dzieciaków polecam Augmentin:-p Może to przypadek ale po tym antybiotyku młoda śpi jak marzenie - znowu godzinę podania przespałyśmy:-p a ona spała ciągiem od 3 do 8:szok:

Do góry