reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Florciu, Zuziu wszystkiego najnajnajlepszego z okazji 7 miesiączka!!!!

Moje miłości dostaly Walentynki w postaci poduszeczek-serduszeczek (dzieci) a M gatki z amorkiem:-p a oczywiście mnie M zaprosił romantycznie do restauracji (szczegół, że to ja rezerwowałam stolik:baffled:) aczkolwiek jak przeczytałam posta Pabli z tym pachnącym płynem, to tak od razu z wyrzutem do M (że czemu mi nie kupił jakies kulki pachnącej do kąpieli??? jakby medium był, czy co?/:rofl2:

reklama
Florka i Zuzia wszystkiego najlepszego,bezbolesnego ząbkowania,przespanych nocek!!!!
O Pabla to się zapowiada miły wieczór.
U nas teściowa kupiła 2 torty w kształcie serca,jeden już zjedliśmy i wypiliśmy po lampce wina.W domu może też byśmy zrobili sobie jakąś kolacyjkę no ale jesteśmy
z teściami;-)

Zuzieńko i Floreczko duuuuzo miłości Wam życzę!!!!!

a to tak dla poprawy humorku....:-D
walentynka54.jpg

czesc :)
Post super wiesci, ciesze sie razem z Toba :tak::tak::tak:

Zycze wam wszystkim milych walentynek :-D my nie ammy z kim zostawic maluszkow,wiec zamawiamy sobie wlasnie lasagne, a potem idziemy na urodzinki do kolezanki Oskara :-) wieczor...cos sie wymysli ;-)

Wszystkiego naj dla Krokodylka....daj dzisiaj czadu z Tatusiem tak jak się umawiałaś z mamą, oki???? :)
Zuzu... sto lat:-):tak::tak:

Dzięki dziewczynki. Tak sie cieszę że moja fasolka taka fajna i badania wyszły oki.
Taaak trzymajcie kciuki za facecika....no ale sobie pomyślałam że jak będzie babeczka to się będą bardziej zgodnie z Iką bawić i pozostanie nam tylko zmajstrowanie potem po kolei dwóch facetów a najlepiej blizniaki:-D:-D:-D

Post, super wieści!! To może w końcu przestaniesz się martwić?:tak:
ząbkującego krokodylka zostawiam z tatusiem... będzie miał szansę z nowej perspektywy przyjrzeć się swojej ukochanej grzeczniutkiej córeczce, która tak jak i Wasze dzieci grzeczna na widok tatusia tylko:baffled: Ae sądzę, że sześciu godzin to nie da rady być córusią tatusi i pokaże, co potrafi:-p:-p
hi hi bardzo mądrze :-):tak::tak::tak: Duż cierpliwości tatusiowy życzymy:-)
a martwienie odkładam mniej więcej na tydzień. tyle u mnie działa USG:-):tak: poztem znowu włącza mi się czerwona lampka:zawstydzona/y:

Post suuuuper!!! Radość wielka dla ciotek z tak wspaniałych wiadomości:tak: Kurcze juz sobie wyobrażam jak bedziesz na porodowce, twój M z laptopikiem obok i my:rofl2: i będzie między jedny skurczem a następnym: czytaj co napisały!!! przeć czy oddychać??:-p nie slyszałam, powtórz:wściekła/y::rofl2: :-D:-D:-D:-D

dokładnie tak sobie to własnie wyobrażam. :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

jak dla mnie to bezsensu ta grupa, przecież już jest lipiec 08.....z tego co widzę to załozyła ta wiktoria12 co tu u nas też sie odzywała...ale po co to zakładała:confused:
FLORKA,ZUZU - 100 LAT Z OKAZJI 7 MCY!!!!
Ja już po basenie, zaraz jadę kupic w końcu blender..
co do walentynek - dostałam od M cudownie pachnący truskawkowo-poziomkowy płyn do kapieli i kuleczki do kąpieli:-) ja mu kupiłam bluzę - bardziej praktycznie, ale wiem że chciał. I wieczorkiem zrobimy sobie jakąś kolacyjkę i kąpiel w pianie :-)

oooooo Pabla no to piękny wieczór się zapowiadał:-):-):-):-):-):-).
Mam nadzieję że tak właśnie było:tak:;-)

Ja jestem z tych co nie zwracają uwagi na walentego i uzgodniliśmy z małżem że olewamy swięto zgodnie:tak: więc u nas nici ale może jutro go wyciągnę do kina na faceta dla mojej dziewczyny:-). Zobaczymy czy babcia się zgodzi:tak:zostać z wnuczką

oooooo Pabla no to piękny wieczór się zapowiadał:-):-):-):-):-):-).
Mam nadzieję że tak właśnie było:tak:;-)

Ja jestem z tych co nie zwracają uwagi na walentego i uzgodniliśmy z małżem że olewamy swięto zgodnie:tak: więc u nas nici ale może jutro go wyciągnę do kina na faceta dla mojej dziewczyny:-). Zobaczymy czy babcia się zgodzi:tak:zostać z wnuczką
Post - ale to dopiero dzis będzie:-)

Forciu , Zuziu wszystkiego najlepszego!

ja juz wróciłam z uczelni, teraz sesja więc raczej szybko idzie:tak:Mama z Kuba na spacerku więc ja się zabieram za pisanie pracy (hehe własnie widać jak, na 1 miejscu BB:-p)
Co do Walentynek to mieliśmy iść do kina ale stwierdziliśmy że bedzie duzo ludzi więc sobie odpuszczamy bo nie lubimy tłumów w kinie:-p:-D

Post super że z fasolką ok:tak:

reklama
Florka, Zuzia - wszystkiego naj, naj z okazji 7 miesiąca :-)
Zazdroszczę romantycznie zapowiadających się wieczorów
Mój M jak nie mieszkaliśmy razem, to potrafił mnie zaskoczyć w walentynki jakimś prezencikiem albo wypadem gdzieś, a dzisiaj nawet do cukierni po coś słodkiego do kawy nie pojechał, bo mu się nie chciało.....:-:)-(

Do góry