reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Ewelink@ trzymam kciuki za Ciebie;-) bądź dzielna i nie daj mu wejść sobie na głowę:-D siedź mu Mamy jak długo się da może to coś podziała na Twoją Połówkę:-p
u mnie nie byłoby tekstu "a nie mówiłam" bo zwykle to Mama mnie namawia, żebym jeszcze z M pogadała, dała mu szansę itp. oczywiście powiedziała też, że jeśli mi będzie z nim źle to zawsze mogę wrócić;-) mój M (odpukać) od moich ferii u Mamy na razie grzeczny, ciekawe na jak długo:baffled::-p co do tłustego Czwartku to ja chyba zrobię faworki bo tak za mną chodzą, że szok;-)

reklama
ewelink@ ja bym chyba mojego M zatłukła jakby takie coś zrobił:crazy:mój M gotuje, nawet lepiej ode mnie:sorry2:
a ja mam fajne wieści dzisiaj o 14.30 urodził się mojej koleżanca syn Maciej waga 3350 wzrost 53cm dodam że termin miała na 11.03:tak:nawet nie wspominam mojej 2 koleżance która miała termin na 15.02 i jeszcze nierozpakowana:tak:

Ewelinka- badz dzielna, faceci sa z Marsa i nic na to nie poradzimy;-). Ferie u mamy dobrze zrobia!

Dzisiaj mielismy wycieczke do Polskiej Ambasady w Londynie po drugi juz paszport dla malej. Obecny paszport jest wazny do sierpnia, jednak tutaj trzeba czekac na nowy 4 miesiace.

Ewelinka bądź dzielna. Może twoje ferie u mamy postwią chłopa do pionu ?

Założyłam Nowy temat o Walce z kryzysem, jest prośba od Admina, poczytajcie, i proszę o mnóstwo podpowiedzi :tak::-):-)

mniam - pyszny pączuś:-)
ewelinka - oby rozum wrócił chłopu;-)
my jutro na krewkę z młodym śmigamy - liczę na poprawę u mojego żelaznego syna
w piątek do wrocka do okulisty i na weekend do rodziców:tak: mama jutro faworki i pączusie zrobi to w piątek się objem:-)
a dziś mój m wrócił od lekarza z kiepska info - we wrześniu rozwalił sobie rękę, pojechał do szpitala zrobili prześwietlenie powiedział lek ze otłuczona dal gips na 2 tyg
mija 5 mies i nie ma poprawy tzn ręka jakby cały czas opuchnięta i boli (a ze chłop sie nie skarzy to lekko ignorujemy sytuacje) a co najgorsze ciężko ją zgiąć
i dziś wizyta u innego lek i okazuje się ze to nie otłuczenie tylko złamanie jednej z kostek w dłoni i trza operować:szok:
tzn mozna nie ruszać ale reka bedzie zawsze juz taka mniej sprawna a operacja pozwoli na sprawność sprzed kontuzji
no i mi juz słabo mimo, że to nie moja ręka:zawstydzona/y:
ja słyszę szpital i mdleję - jeszcze qwa coś spieprzą :crazy:

Sylcia - pyszny pączek, tak na noc niezdrowo, ale co tam, zjem:-D
Dzwoniła moja Anka, wciąż 2 cm rozwarcia, ale młody już włazi w kanał rodny bo główka bardzo nisko i Anka ma wciąż parcie na kupę:szok:
Kurcze, może dadzą jej tą oksy, to sie troche ruszy....
mam nadzieję że do rana Tymuś będzie po drugiej stronie brzucha:rofl2:
Idę spać Kochane, bo po wczorajszej nocy już ledwo siedzę przy kompie. Oby dziś było lepiej:tak:

Wow, ale naklikałyście! Ja znów dopiero teraz siadłam do kompa - pracowity dzień:sorry2:

Surv, faktycznie zdrówko Twoją rodzinę opuściło :-( Trzymajcie się dzielnie!!!
Pabla, męczą tę Twoja siostrę. Szybkiego rozwiązania życzę:tak:
Ewelina, zrobiłabym niezłą jazdę mojemu m, jakby wpadł na taki "genialny" pomysł. Dobrze robisz, że jedziesz do mamy.
Renia, ale patałachy! Wcale Ci się nie dziwię, że się denerwujesz...

Z okazji, że jutro Tłusty Czwartek zajadam się chrustem - mnaaam:-)

reklama
Pabla- zycze szybkiego rozwiazania dla twojej siostry, oby sie nie nameczyla zbytnio (jesli przy porodzie to mozliwe).
Renia- biedny maz, oby wszystko dobrze sie skonczylo.
KasiaDe- a ty kochana juz zaczelas swietowanie Tlustego Czwartku? Tak nabralam ochoty na paczki, ze chyba zaraz pojade do nocnego sklepu...:rofl2:

Do góry