reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Jula, Blu wszystkiego co naj, naj, naj!
No mój M też ma takie wspaniałe pomysły,żeby przyjść zjeść obiadek i się zdrzemnąć:crazy:jest jedynakiem wyhuhanym także Kuba musi mieć rodzeństwo:angry:;-):tak:
Magdzik powodzenia w pracy:tak:
Haszi mój M też najchętniej by usypiał na rękach:angry::crazy:

reklama
Blu i Julcia, wszystkiego najlepszego :-)
U nas dzisiaj humor do bani, za sprawą mojej mamy - chciałam żeby jutro przyjechała do nas bo Oliwka ma imieniny, a ona powiedziała mi, że dopóki mieszkam tam gdzie mieszkam to oni nie przyjedą, choćbym błagała na kolanach:-:)-:)-( wiecie jak mnie to zabolało....:-(
Poza tym mała chyba wyczuła, że z mamą coś nie tak, bo w nocy wstawanie razy dziesięć i od 4 godzinne harce, później spała do siódmej . Teraz jest po godzinnej drzemce, i bawi się grzecznie na podłodze.

Mój M tez mi przy małej za wiele nie pomaga, jego pomoc ogranicza się do rozebrania córci do kąpieli, a o wspólnych spacerach mogę tylko pomażyć..... przez siedem miesięcy nie był ze mną ani razu, sam też nie.

Blu,Julcia wszystkiego naj z okazji kolejnych miesiecy
G duzo mi pomaga przy malej kapie, przebieraitp. Ale on nie ma wyjscia jak ja jestem w pracy:-)Jak nie chodzilam do pracy tez mi pomagal:tak:

hej
ja zaganiana jestem,ale jakos powoli wracam na tory; maz poszedl z synkiem do sklepu-zrobimy karnisz w sypialni, bedzie coraz przytulniej :tak:
Madzik dasz rade, troszke czasu i wszystko sie pouklada, mamusie tak maja,ze musza dawac rade ;-)

Naszym slicznym solenizantkom wszystkiego naaaajjlepszego

Blu, Jula wszystkiego najlepszego z okazji kolejnych miesiecy!:-)
ja dzis przelotem bo na basen zaraz jedziemy wiec pewno poczytam Was dopiero pozniej.
milego wieczoru Dziewczynki:-)

Julcia i Blanka moc buziaczkow dziewczynki i zdrówka na kolejny miesiąc!

U nas dzisiaj słoneczko ładnie świeci,ale jednak zimno.Korzystając z tego ,że przynajmniej nie pada wyskoczylismy do miasta po ten nieszczesny prezent dla tatusia,ale synusiowi się nie podobało :no: Ja w przelocie,nie mierząc zdążyłam kupić sobie spodnie i z wyjącą syreną wracałam do domu,w autobusie się kimnął i po powrocie do domu uhahany na maksa.Domator jeden się znalazł:wściekła/y:No nie da rady z nim na zakupy wyskoczyć,a niestety nie mam go z kim zostawić:-(

Ostatnia edycja:
Wszystkim solenizantom małym wszystkiego naj z okazji kolejnych miesięcy. Sorki że tak rzadko piszę, ale przy mojej 2 troszkę mi ciężko.
A będę mieć jeszcze gorzej bo muszę wrócić z Olką do rehabilitacji Vojtą :-(. Trochę mi krzywi nóżki przy chodzeniu i potrzeba ćwiczeń. :-:)-:)-:)-:)-(

Sylcia, sama na to wpadłaś, że trzeba rehabilitować, czy jakaś lekarka zasugerowała? Życzę, żebyście raz dwa uporały się z problemem:tak:

Kasiu dzięki, niestety nie sama, wyszło na bilansie 4 latka, dostałyśmy skierowanie do specjalisty do którego chodziłam z Olką jak była mała, i ta orzekła że mamy wrócić do Vojty :-(.Najgorsze jest to że musimy czekać na liście do 5 miesięcy zanim zaczniemy :crazy:

reklama
Julcia i Blanka- wszystkiego najlepszego z okazji kolejnego miesiaca.

U nas dzien jak zawsze.

Pojechalismy poogladac wozki, z maclarena na razie rezygnuje bo na zywo wyglada zupelnie inaczej. Spodobal mi sie inny, ale to na 'wozkowym watku' napisze.

Magdzik- zycze duzo energii do wdrazania sie w role matki pracujacej:tak:.

Do góry