liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
...kupujący wpłaca koszt przedmiotu + wysyłki (ten który podałaś w aukcji)
Pod warunkiem że jak wystawiałaś akucję to zaznaczyłaś że koszty za przesyłkę ponosi kupujący bo jak nie to koszty za przesylkę ponosisz Ty.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
...kupujący wpłaca koszt przedmiotu + wysyłki (ten który podałaś w aukcji)

,a dziecko nauczyło sie mówić bababa oraz robić apfffffff
Pełna kulturka na obiadku,więc może częściej będziemy wychodzić,bo szczerze mówiąc trochę się obawiałam i ostatnim razem byliśmy w restauracji jak mały jeszcze grzecznie w wózeczku spał i nie zabaradzo coś kumał:-)
byłam taka zszokowana, że nie chciałam dać jej Małego
ostatecznie Antoś wylądował z Ciocią a ja pojechałam z Mamą do Dziadka;-) było miło a przy okazji dostaliśmy troszkę kaski na zakup wózka
już mamy całą sumę i jutro fru na zakupy już się nie mogę doczekać:-):-):-):-) Mały śpi od 19ej, ale przed 8 rano wstaje i nie ma mowy o dalszym spaniu - niby cieszy mnie to bo śpi prawie 12 godzin z jedną pobudką na jedzenie, ale Mamusia pobyczyłaby się do 10ej, a tak o tej porze to już mam zajęć z głowy
patrzę na "M jak miłość" i rozczuliłam się strasznie nad tym maleństwem
miłego wieczoru