reklama
pabla27
Fanka BB :)
Andula - weź idź mu tą wiertarkę w doope wsadź!!! a poważnie, idź do niego, powiedz że Twoje dziecko ma teraz drzemkę i czy mógłby sie godzinkę czy dwie wstrzymać z wierceniem, moze coś to da....
Kasia - dobrze, że wyniki ok!
Dziewczyny, i ja byłam blondi, poszukam fotek i wkleję:-)
survivor26
Mamy lipcowe'08
Kasia, no i super, że wszystko ok! zęby wyjdą, to się problem skończy
Andula, moze rzeczywiście pogadać z sąsiadem i dotrze co nieco?
Beaa, na NK pierwsze zdjęcie mam w blondzie......właśnie zajrzałam i się rozczuliłam jaka piękna, młoda i szczupła byłam

Wercia, rośnij zdrowo i uśmiechaj się jak najczęściej!
A u nas też już śnieg....w d*** mam, nigdzie nie idę, będziemy się kisić w domu

Andula, moze rzeczywiście pogadać z sąsiadem i dotrze co nieco?
Beaa, na NK pierwsze zdjęcie mam w blondzie......właśnie zajrzałam i się rozczuliłam jaka piękna, młoda i szczupła byłam

Wercia, rośnij zdrowo i uśmiechaj się jak najczęściej!
A u nas też już śnieg....w d*** mam, nigdzie nie idę, będziemy się kisić w domu

Witam:-)
Werciu wszystkiego naj z okazji kolejnych miesięcy
U nas tez raczej na wiosnę za oknem nie wygląda, ale miejmy nadzieję że niedługo przyjdzie bo w końcu kiedyś musi
Ja w swoim życiu byłam już blondynką, czarną, rudą, czerwoną(naprawdę taką ognistą;-))teraz mam baleyage i nadal chcę coś z włosami robić;-)ścinać już nie mogę bo wesele w czerwcu a włosy i tak krótkie więc mam zakaz ale z kolorem to poszaleje jeszcze:-)
Werciu wszystkiego naj z okazji kolejnych miesięcy

U nas tez raczej na wiosnę za oknem nie wygląda, ale miejmy nadzieję że niedługo przyjdzie bo w końcu kiedyś musi

Ja w swoim życiu byłam już blondynką, czarną, rudą, czerwoną(naprawdę taką ognistą;-))teraz mam baleyage i nadal chcę coś z włosami robić;-)ścinać już nie mogę bo wesele w czerwcu a włosy i tak krótkie więc mam zakaz ale z kolorem to poszaleje jeszcze:-)
Ostatnia edycja:
pabla27
Fanka BB :)
Beaa - Lenka pływa w huggies do pływania, kostiumu nie mamy, zamierzam kupić bliżej lata.
u nas śnieg padać przestał, ale okropnie jest na dworzu.
Spojrzałam właśnie na pogodę na onecie - na weekand w wawie zapowiadają 12-15 stopni

ależ byłoby fajnie, ale nie napalam się, że do soboty jeszcze duzo czasu i moze sie wszystko zmienić.
u nas śnieg padać przestał, ale okropnie jest na dworzu.
Spojrzałam właśnie na pogodę na onecie - na weekand w wawie zapowiadają 12-15 stopni

ależ byłoby fajnie, ale nie napalam się, że do soboty jeszcze duzo czasu i moze sie wszystko zmienić.
Witam,
Wercia wszystkiego najlepszego z okazji kolejnego miesiaca
Wiecie co sobie uswiadomilam ze juz niedlugo bedziemy zyczyc dzieciaczka najlepszego z okazji roczku
u nas tez "wiosna" za oknem
A my musimy isc do lekarza, konczy sie malej mleko i do kontroli wagi.Wczoraj byla na areobiku we wodzie i na saunie bylo suuuuper. Bylam zmeczona ale nie spalam dobrze w nocy
Mala juz o 7 byla wyspana gadala sobie w lozeczku a ja nie moglam spac
Kasia dobrze z Oldze nic nie jest
Andula no to lepiej nic nie mowic.
Ja tez bylam kiedys blondynka, mialam pasemka i cale blond(a raczej zolte bo sobie robilam rozjasniaczem
)
Wercia wszystkiego najlepszego z okazji kolejnego miesiaca
Wiecie co sobie uswiadomilam ze juz niedlugo bedziemy zyczyc dzieciaczka najlepszego z okazji roczku

u nas tez "wiosna" za oknem
A my musimy isc do lekarza, konczy sie malej mleko i do kontroli wagi.Wczoraj byla na areobiku we wodzie i na saunie bylo suuuuper. Bylam zmeczona ale nie spalam dobrze w nocy
Mala juz o 7 byla wyspana gadala sobie w lozeczku a ja nie moglam spac
Kasia dobrze z Oldze nic nie jest

Andula no to lepiej nic nie mowic.
Ja tez bylam kiedys blondynka, mialam pasemka i cale blond(a raczej zolte bo sobie robilam rozjasniaczem
)Surv, jeśli wszystkie zęby będą wychodzić w takich bólach, to ja dziękuję
No ale tak jak piszesz, kiedyś wyjdą.
Na czerwcówkach wymyśliłyśmy sobie, że prześlemy kartki urodzinowe naszym małym koleżankom i kolegom. Miki w życiu nie dostał tyle kartek, co na roczek
Powiem Wam, że pamiątka suuuper, tym bardziej, że grono forumowiczek już mocno okrojone
No ale tak jak piszesz, kiedyś wyjdą.Wercia, moc buziaczków na kolejny miesiąc!!!
Wiecie co sobie uswiadomilam ze juz niedlugo bedziemy zyczyc dzieciaczka najlepszego z okazji roczku![]()
Na czerwcówkach wymyśliłyśmy sobie, że prześlemy kartki urodzinowe naszym małym koleżankom i kolegom. Miki w życiu nie dostał tyle kartek, co na roczek
Powiem Wam, że pamiątka suuuper, tym bardziej, że grono forumowiczek już mocno okrojone
reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Haszi słoneczka życzę i tego prawdziwego i tego w przenośni![]()
Surv, Post słyszałam równiez że od1 kwietnia superppogoda ma bycja juz odliczam dni, bo mnie też te szarości zaczynają przybijać:-(
No ja też czekam a mama mi mówi że wiosna jeszcze daleko:-
Ja się jednak trzymam wersji z tej strony. Jak dla mnie najbardziej pewna:-)
10 Day Weather Forecast for Krakow, Poland - weather.com
hmmm bardzo dobrze opisałaś... Tylko ja dążę do bardziej jasnego kasztanu a na moich włosach farby różnie wychodzą, generalnie jaśniej będzie ale nie blondi bo mnie nie pasujeA ja wczoraj przykładnie pracowałam, bez zaglądania do Internetu w celach innych, niż zawodowe.....jakoś nieswojo mi było, ale terminy goniły
Mi się bardzo podoba, to co ma na głowie Post, czyli krótko z grzywką, z jednej strony asymetrycznie - Post pewnie Ci to dokładniej opiszeJa niestety po ciązy mam z powrotem włosy falowane, więc mi takie cudo na głowie nie wyjdzie, ale przy prostych włosach wygląda super
![]()
Ooooo..wysyp blondynek na wiosnę?:-) Ja raz w życiu miałam na głowie blond, robiony terapeutycznie w ramach totalnej odmiany życiowej i choć moja fryzjerka pomstowała, że mi nie pasuje, to większość twierdziła inaczej....baaaa...na tenże blond "złapałam" swojego mężaKusi mnie znowu, ale włosów tak mało, że może wyjść łysa blondynka
![]()

Ja poproszę zdjęcie blondi koniecznie.... Ja mogę jedynie poszukać moich długaśnych włosków

Szukaj zdjęcia szukaj:-)Andula - weź idź mu tą wiertarkę w doope wsadź!!! a poważnie, idź do niego, powiedz że Twoje dziecko ma teraz drzemkę i czy mógłby sie godzinkę czy dwie wstrzymać z wierceniem, moze coś to da....

Andula, szkoda że nie posłuchałaś Pabli.....no ale z drugiej strony jak i tak wyjeżdżasz...
Kasia...u nas też niewyraźnie, wieczorkiem czasem jest rozpalona i ma jakieś 37,3. Jest też bardziej marudna... (o ile to można u niej tak nazwać bo i tak ta maruda wychodzi grzeczna generalnie)
Mnie się wydaje że to sa ząbki aczkolwiek w paszczy nic nie widać
Ostatnia edycja: