reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Haszi dużo zdrówka dla Tymusia:tak:
Madzia no nie ma jak to czekać na kogoś a potem nie przyjdzie:crazy:
KATE no widzę że pyszności pieczesz;-):-)
Liwus oj jak zazdroszczę takiego chrupiącego chlebka zwłaszcza o tej porze:tak:
Kamu w K-cach to samo:angry:wyszłam z małym bo słońce swieciło, przeszłam kika metrów, zrobiło się ciemno i sypał grad:crazy:założyłam folię przszłam znowu kilka metrów i wyszło słonce, no to zdjęłam folię,po czym znowu zaczął padać śnieg:wściekła/y:
Kasia fajny pomysł w tymi kartkami,może na lipcówkach też tak sobie będziemy wysyłać?co wy na to dziewczyny?prznajmniej tym co się udzielają?ja bym była chętne bo to fajna pamiątka:tak:

reklama
Haszi dużo zdrówka dla Tymusia:tak::tak::tak::tak:
Kate ależ mi smaku narobiłaś tymi bułeczkami:-p ale ja przy tobie i Madzi to pewnie cienki bolek jestem:eek:
Kasia mnie też pomysł z karteczkami bardzo się podoba:-) a wyobraźcie sobie, ze nasze dzieciaki za 20 lat zrobią się sentymentalne i będą chciały sie poznać osobiście:-p w końcu od noworodkow chowały się razem...wirtualnie, no nie:-):-p
Pearl najlepiej oddaj się (czyt. włosy) w ręce fachowców i oni na pewno coś fajnego Ci doradzą:tak:

a ja dzisiaj dostałam @ kurcze po 1,6 roku (no niewliczając porodu) no i skończyło się niestety :crazy: a było tak fajnie:-p

Witamy się o poranku..choć dziś wstałyśmy aż o 6.30 jak jakieś lenie i nieroby:-):-)
Hashi, zdrówka dla Tymka, niech choróbsko szybko przechodzi!
Tosika, wyrazy współczucia - fatalna sprawa jak człowiek się już odzwyczai nie?:baffled:
Liwus, ale fajnie masz z mężem-piekarzem! Mój od biedy ryż ugotuje i sos z torebki zrobi i tyle jego kulinarnych umiejętności:-p
A u nas dziś słońce jak w lipcu i choć zimno dośc, to od razu lepiej, bo wiosnę czuć! My jak zwykle lecimy dziś do kina, więc pół dnia z głowy, a potem do roboty o ile maruda pozwoli, bo znowu ma gorsze dni:baffled:
Miłego dnia!
Aaaa....pomysł z karteczkami świetny! Też uważam, że możemy naszym dzieciaczkom wysłać - niech mają pamiątkę, bo kto wie, czy za naście lat jeszcze internet będzie:-D

Mi rowniez karteczkowy pomysl sie bardzo podoba :-)
U mnie masakra z reka od 12 nie spe lykam przeciwbolowe ale nic nie pomagaja to jedna nie zakwasy.Ramie boli jak diabli zaraz przychodzi siostra pomoc mi z misiem sama nie umialam nawt sloczka otworzyc nie mowiac o noszeniu malego.Nie wiem co mi sie stalo chyba musze na zdjecie jechac jeszcze nigdy mnie tak reka nie bolala :-:)-(Najgozej ze musze sie Miskiem zajac a nie mam jak, dzis mama mi bluzke ubierala sama nie dalam rady:-(Okropnie byc takim niesprawnym:baffled::baffled:
Haszi zdrowka dla Tymusia.

Andula, może to od kręgosłupa? Ja tak mam od porodu z nadgarstkami, zwłaszcza jak więcej małą noszę i dużo piszę na klawiaturze, to mnie bolą tak, że niczego podnieść nie mogę - byłam u ortopedy i na prześwietleniu, które nic nie wykazało, no i lekarz twierdzi, że to od kręgosłupa jest i trzeba ćwiczyć....tyle, że nie miałam już cierpliwości czekać kolejnych 3 mcy w kolejce, żeby mi powiedział jakie ćwiczenia:-p

Surv biore pod uwage ze to kregoslup ja ma skolioze wiec moze jakies powiazanie jest chyba dzis pojde do prywatnego bo czasu na czekanie nie mam w sobote wyjazd i jak mi nie przejdzie to chyba nie dam rady nawet podrecznego chwycic.Masakra na klawiaturze pisze tylko lewa reka prawa wogole ruszyc nie moge:baffled:
Czekam na siostre jak na zbawienie;-)
Najpierw zarejestruje sie w przychodni jak mi nic nie powedza poszukam prywatnego ortopedy.

Andula współczuję ci,musiałaś to mocno nadwyrężyć,lepiej idź do lekarza.Tym bardziej że niedługo wyjeżdżasz.
My dziś wstaliśmy o 5.50 ale to tylko dlatego że trzeba było pobrać Maksowi mocz do badania,masakra godzinę nad nim stałam za wiele nie udało się zebrać,mam nadzieję że wystarczy.
Teraz śpi bidulka.Dziś noc odrobinę lepsza,także chociaż tyle dobrego no i gorączki wreszcie w nocy nie było

Cześć! Piękna mamy zimę tej wiosny:crazy:Za oknem bielutko i sypie, a temp. poniżej 0:wściekła/y:

Teraz jak dzieciaki są starsze też przesyłacie? Dzieciaki muszą mieć niezła radoche :tak:

Tymciu ma anginę.

Tak ,na drugie urodziny, też Miki dostał kartki i ja wysyłałam, ale zdecydowanie mniej niż na roczek;-)Jednak towarzystwo się wykrusza...

Kate u mnie z chlebem i bułkami jest z kolei w drugą stronę czyli mam nadmiar w chelbaku iw lodówce ( bo M piekarz ) , zaraz wróci z pracy i pewnie znowu jakieś chrupiące świeże bułeczki przyniesie :happy:

Także ja do pieczenia pieczywa się nie tykam zresztą ciast podobnie bo pracował też jako cukiernik :-)​

Liwus, nie za dobrze CI?:-p

Andula bidulko, to sie ocierpisz :-( Żeby ręka szybko przestałą boleć!

My dziś wstaliśmy o 5.50 ale to tylko dlatego że trzeba było pobrać Maksowi mocz do badania,masakra godzinę nad nim stałam za wiele nie udało się zebrać,mam nadzieję że wystarczy.

Kamu, nałapaliśmy malutko - nawet 10ml nie było i przyjęli i zbadali (badanie ogólne).

A u Olgi to była chyba 3dniówka, bo ma kropeczki na brzuchu i szyi:sorry2:A poza tym dzis maruda-day:baffled:

reklama
U nas to raczej na 99% są zęby no ale jak lekarka kazała zrobić badanie to kazała,ale u was to chyba faktycznie 3-dniówka.
U nas też piękna zima tej wiosny:-) Za oknem bielusieńko.Pocieszam się że już w weekend ma być ciepło czyli jeszcze tylko 3 dni.Dobra ja się pomału idę szykować do pracy bo zaraz mój tata po nas przyjedzie

Do góry