reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Olga buziaczki,dużo uśmiechu i więcej ząbków!!!

Beaa dobrze,że mi przypomniałaś o tych szczepionkach,bo że na pneumo była to pamiętam,a juz się zastanawiałam co z tą na meningo,a przecież też była.Oj ja niekumata:sorry2:no i mam teraz rozkminkę,bo w 12 i 13 m-cu mają być boostery pnemo i maningo,a my wrócamy do Pl wcześniej:dry:

No więc pytanie do dziewczyn w ilu dawakach w Pl daja te szczepionki i w których miesiącach?

reklama
dopiero teraz zauważyłam, że dzisiaj mamy jeszcze jedną solnizantkę;-)
Oliwka wszystkiego najpiękniejszego z okazji 8 miesiąca:-):-):-)

No więc pytanie do dziewczyn w ilu dawakach w Pl daja te szczepionki i w których miesiącach?
Madzia dawałam tylko na pneumo (bo u nas za kasę:-() i w trzech dawkach (przy pierwszym szczepieniu, drugim i trzecim, czyli ostatnia była w grudniu), ale nasi znajomi jak dobrze pamiętam dawali starszemu bąblowi i tylko w dwóch:baffled:

Składam też życzonka 8 miesięczniaczkom :-D
Gabrysia, Natusia, Oliwia i Oleńka Moc Buziaków!
Ależ wysyp dziewuszek był tego 28 :-)
No i Michałkowi Sto Lat!

Ostatnia edycja:
No właśnie:
Michaś, Ola, Oliwka, Natusia i Gabrysia - 100 lat!!
Madziu- ja szczepię po ukończeniu roku - i są wtedy 2 dawki.
Kaja - to niesamowite te stawki opiekunek, u Ciebie 5 zł za godz, moja siostra płaci 4 zł a u mnie, w tej cholernej wawie - 15 zł:szok::szok::angry::angry: za 10 zł patrzą na Ciebie jak na wariatkę:shocked2::dry:

Michaś, Ola, Oliwka, Natusia i Gabrysia - 100 lat!

Macie racje, stawki opiekunek sa wysokie, zlobek (w UK) to tez kosmiczny koszt i wlasnie sie zastanawiam co to dalej bedzie. Teaz bym chciala pracowac, ale co z mala:confused:. Teraz, gdy wlasciwie nie mam co z nia zrobic to pojawiaja sie coraz to atrakcyjniejsze oferty pracy i to nawet w domu, tyle, ze od 9-5 caly czas ''na telefonie''.

Gabrysia, Oliwka, Ola, Natusia, Michałek wszystkiego dobrego!

u nas noc tragiczna i to wcale nie przez Malego. moj M wrocil z imprezy o 5 i dzwonil do mnie jak glupi wczesniej bo se kluczy idiot zapomnial:wściekła/y::wściekła/y:a teraz oczywiscie odsypia, tylko ja tez pol nocy nie spalam i jakos sie o moje odespanie nikt nie martwi:dry:
u nas znow sypie snieg:wściekła/y:wiec weekend zapowiada sie ciekawie
Milego dnia babeczki:-)
Bea Zainab jest kochana i w zyciu nie powiedzialabym ze Ty jestes blondynka;-)

reklama
Kaja, 5 PLN za godzinę to luks:-p Ja mojej niani płacę dwa razy więcej - fakt że jest dorywczo, ale we Wro dolna stawka to ok. 8 zł:baffled:

Myśmy dopiero od mamy wrócili, pogoda się do bani oczywiście zrobiła na spacerze, ale dzielnie odtuptaliśmy swoje, żeby Młodą dotlenić:tak: A teraz chyba słodkie nieróbstwo, a do roboty siądę jutro, mając nadzieję, ze zdążę z terminami:-p
Wszystkiego naj także dla pozostałych jubilatów!;-)

Do góry