reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

witam się i ja:-):-)
Andula no suuuper, że dotarliście już na miejsce:tak::tak::tak: a Misio musiał oznaczyć swój rewir:-D no i wyspałaś sie kobito :szok::szok::-):-)
Surv wreszcie wyspana!!! No rewelka:tak: a tak się martwiłaś, a tu tatuś bez problemu dał sobie radę:-D a Florka widać, ze córeczka tatusia-nie dała w kość tatusiowi;-) musisz częsciej zostawiać ich samych:-D
Ewelinka świetne warunki i bardzo ładne domki:tak: aż sie już teraz chce wakacji;-) i w Ustce też fajne miejsce wynazłaś Heksa:tak:
a my jeszcze balujemy u rodziców, po południu wracamy do domciu, mam nadzieję, ze droga powrotna również będzie przyjemna, trzymajcie kciuki dziewczyny, bo jak sie okaże że mala toleruje jazdę, to mamy szał-baj-naj:-D:-) normalnie co weekend to wypad (och rozmarzyłam się;-))

reklama
Witam:-D
Andula dobrze, że podróż minęła spokojnie;-)
Surv gratulacje z okazji przespanej nocy;-)
Tosika trzymam kciuki za Tosię, żeby pokochała podróżowanie:tak:
ja wczoraj wszystko przeczytałam, ale nie miałam weny na pisanie bo M mnie znów wkurzył i nic mi się nie chciało:zawstydzona/y: dzisiaj jest grzeczny, ale to nieobliczalny człowiek, więc nie wiem co może Mu za chwilę odbić:szok: odliczam dni do Jego wyjazdu do Niemiec, ale do lipca jeszcze sporo czasu:-( bo przez trzy miesiące sobie odpocznę jak należy:-D:-D:-D Antek co wieczór przed 19ta ma takie szajby, że nie wiem za co się łapać:szok: muszę Go w zawrotnym tempie kąpać bo inaczej jest taki ryk, że chałupa się trzęsie:wściekła/y: po 19ej już śpi i o 7 rano wstaje, niby ok, ale jakby zasnął po 20ej to wstałby później i ja bym sobie dłużej pospała:sorry2: jednak za nic nie chce się przestawić:dry: miłej niedzieli;-)

Andula ciesze sie ze Mis dobrze zniosl podroz.
Survi ale masz coreczke tatusia:-DOby tak dalej z tym spaniem:tak:
Tosika trzymamy kciuki za mala.
A my jedziemy na wakacje za Tarnow do kolegi rodzicow.Nie moge sie juz doczekac:tak:Moze sie spodkam z KasiaDe:-)
Ja jestem po nocce.Pracowalam 2 godziny krocej:-)Dzis tez nocka a jutro z mala na USG brzucha.

Ja tylko na chwilkę wpadam bo od wczoraj nie mam netu,teraz jestem u rodziców,więc troszkę poczytałam.
Zaległe życzenia dla solenizantów.
Surv świetnie że Florka załapała o co chodzi ze spaniem.U nas też jest lapiej mąż wstawał do niego 1 raz ale budzi się ogólnie tylko 3 razy i to na 5 min i mam nadzieję że będzie co raz lepiej.

Witam i ja:-)
Andula dobrze że juz po locie i podróż była ok:tak:teraz Miś się musi przyzwyczaić do nowych warunków:tak:
Surv no super że Florcia zaczyna ładnie spać:tak:
Tosika u mnie ztymi postanowieniami tez kiepsko, właśnie M namawia mnie żeby zamówić pizze:dry::angry:
KATE trzymaj się kobito, wlipcu odpoczniesz;-);-);-)
My w tym roku jedziemy na Mazury do Gawrych Rudy- niedaleko nei, więc może się spotakamy z Gabrysią;-):tak::-)
Dorka czemu Misia będzie miała USg brzuszka?nie doczytałam czegoś?
aaaaa no i zaległe życzenia dla dzieciaczków kończących kolejny miesiąc na tym świecie!zdróka i uśmiechu maluszki!!!

u mnie dziś leniwa niedziela.....młoda grzeczna, po obiadku na spacer poszliśmy, najpierw było trochę marudzenia, potem obżarła się chrupkami i na koniec zasnęła w wózku:-) ależ mnie to ucieszyło....już dawno jej się to nie zdarzyło bo tylko marudziła a dzisiaj lepiej było. Ja wypiłam winko grzane na spacerku i jestem cały czas w takim leniwym nastroju.
M kąpie właśnie małą, ja zaraz będę jadła szarlotkę z lodami waniliowymi:tak::tak:

Witam!!!
Wczorajszy dzień tak zleciał, że nie miałam czasu na BB - skandal jakiś! No ale teraz się melduje i nadrabiam zaległości:tak:

Bardzo dziękujemy za wszystkie zyczenia i również przesyłamy moc buziaczków i uścisków maluszkom kończącym kolejny miesiąc zycia. Ech, jak ten czas leci...

Surv, ale miałam faajnie, przespana cała nocka. Marzenia ściętej głowy:dry:I widzę, że mąż spisał się na medal - super!
Andula, widzę, że Miś stanał na wysokości zadania i dolecieliście bez ekscesów ;-)
Pabla i jak zdrówko? Mam nadzieje, że Cię nie rozłożyło
Tosika i jak minęła podróż powrotna? Na pewno Tosia znów była aniołkiem:tak:
Dorka, no myślę, że się spotkamy:tak:
Pabla, znęcasz się nade mną psychicznie! Od jakiegoś czasu nie jadam po 18 a Ty o takich pysznościach piszesz:-(
Dzięki zmianie czasu moje młodsze poszło spać po 19 a nie po 18:-D

Hejka.
Dziewczyny, czytam was ale nic nie napisze bo mi się wszystko w głowie kićka.
Chwyciło mnie chorubsko ale za to młodemu odpuściło. Ma ciut za dużo energii i chora matka musi z nim ganiać. Ma parcie na chodzenie i ciągle dookoła stołu drepcze albo za rączki każe się prowadzić a że po chorobie jest rozbestwiony to alternatywą są rączki. :baffled:Mam doooość. Lece usypiać starszego i spać. :-)

reklama
Witam!!!

Dzięki zmianie czasu moje młodsze poszło spać po 19 a nie po 18:-D

Antek był kąpany ok 20ej nowego czasu, nie było wrzasków i co dziwne jeszcze nie śpi:szok: M próbuje Go uspać, ale miauczy strasznie, więc pewnie będę musiała interweniować:dry: dziś było bardzo ładnie na dworze, więc byliśmy całą rodzinką na spacerze - Syn oczywiście spał:-p zdrówka dla Wszystkich;-) miłego wieczoru:-D

Do góry