reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Cześć pracy :-)
Jak wychodziłam do pracy, to dzieci spały:tak::-) Ale juz rozrabiaja na całego.
U nas lało jak z cebra, ale już przestało, jednak pochmurno. Podobno od jutra słoneczko
Zainspirowana Waszymi szaleństwami na głowie idę we środę na bajelage:tak:

Miłego dnia laseczki i nie chorować!!!

reklama
Witam tego wiosennego dnia:-)
Dziękujemy za życzenia i wszystkim kończącym kolejne miesiące życzymy przespanych nocek, zdrówka i wszystkiego naj:-):-):-)
Weekend spędziliśmy u teściów. Udało nam się nawet wyskoczyć na zawody motocrossowe fajnie było:tak:
No i co najważniejsze znalazłam sukienkę na ślub wkleję zdjęcia na zamkniętym to ocenicie mój wybór:zawstydzona/y:
Mała zmianę czasu przyjęła dobrze, chociaż dziś o 6 już nie spała ale za to wczoraj zasnęła dopiero o 22 więc trzeba będzie znów się przestawić na wcześniejszy sen.
Andula ja myślę że jak nie będzie pracy to nie ma co tam siedzieć, my wróciliśmy we wrześniu i nie żałuję powrotu:happy2:
Dużo zdrówka dla wszystkich chorujących mam i dzieciaczków, zdrowiejcie bo wiosna idzie:blink:
Dorka trzymam kciuki aby wszystko było OK:tak:
Miłego dnia dziewczyny:-)

Andula, dobrych decyzji życzę.

U nas też leje :-( Idę dziś z dzieciakami do lekarza, mam godzinę czasu między TYmcia przedszkolem, a wizytą i nie mam pojęcia co ja ze sobą (i z nimi) zrobię, jak będzie tak padać. Ech... Że też akurat dzisiaj.
Ale cieszę się, bo wreszcie zważę Julinkę i jakoś tak mi się wydaje, że będzie dobrze - może to złudzenie, ale mam wrażenie, że wygląda lepiej. No i o ile poprzedniej nocy kazałam ją Michałowi wynieść na balkon, to dzisiaj nie narzekam. Ale... NO właśnie. Julia przez ostatnie noce po cycaniu zamiast spać próbowała sobie w łóżeczku zabawę urządzać. Ogarniała mnie złość, bezsilność, no i senność przede wszystkim. Zamierzałam dzisiaj postawić sprawę na ostrzu noża i powiedzieć lekarce, że nawet jak ona nie wyrazi na to zgody, to ja i tak rezygnuję z nocnego cycania. Ale dziś Julia po pierwszej pobudce spała już z nami i właściwie to nawet nie zauważałam karmienia. Najważniejsze, że ona się nie wybudzała. No i jest mi już chyba wszystko jedno czy będzie u nas czy w łóżeczku byle by tylko noc była nocą. I tak zamierzam na ten temat z panią doktor porozmawiać, ale jest nadzieja, że się przy tym nie rozryczę.
Wczoraj mieliśmy gości - dwie ulubione koleżanki Tymka z przedszkola z rodzicami. Trochę się urobiłam z racji tej wizyty, bo i sprzątanie, i placek, i sałatka, ale jestem bardzo zadowolona. Dzieciaki się wybawiły, my pogadaliśmy i przynajmniej się z M nie kłóciłam. NO i problemy firmowe były daleko.
Byłam też z Tymim w teatrze wczoraj. Piękna sztuka - Brzydkie Kaczątko. Zryczałam się na koniec, że hej.

Surv no dzisiaj zadzwonię do tego Pana i mu grzecznie:-p powiem co myśle o jego obiecankach darmowego oprogramowania:angry:
Pearl, Beaa zdrówka!kurujcie się dziewczynki!
Mondzi może jakiś deser dla starszaka zabije tą godzinę czasu?
Andula oby wam się udało wrócić, jednak co u siebie to u siebie:tak:
Nea zaraz lecę na zamknięty zobaczyć Twoje cudo:tak:
Kasia no no czekamy na nowe szlaństwo na głowie;-)
MamaBiN u nas też non stop pada:wściekła/y:zdrówka dla Bartusia:tak:

ZAinab, Szymku zdrówka i uśmiechu z okazji 9 miesiąca!

Lenka,Zainab i Tymuś wszystkiego najlepszego bąbelki!

u nas wczoraj piękna pogoda była,więc prawie cały dzień w parku ze znajomymi spędzi.liśmy.Miał być piknik,ale jednak zimny wiaterek był,więc pospacerowaliśmy.Później jeszcze u znajomych wylądowaliśmy i powiem wam,że mały przestał być dziki,bo ich córeczkę z uśmiechem zaczepiał,za to ona dzika była:baffled:
Dziś już pochmurno,a ja do dentysty idę,już się trzęsę:-:)szok:

I ja się witam:tak:
Dziewczyny mała polubiła jazdę samochodem!!! hip hip hura!!!:-):-):-) czyli jednak to nie byly jakkieś widzimisie jazdowe panienki ale niewygodny fotelik i brak widoków za oknem:-p Czyli do której pierwszej możemy się wprosić na kawusię?:-p:-);-):-D
Małej też się poprzestawiało godzinowo, bo wczoraj drugiej drzemki nie było ( albo to moze przez jazdę autem, bo dziewczyna nie miala czasu zasnąć:-p zresztą tyle atrakcji a tu każą spać??:cool2:) i poszła spać o 18 tej a wstała o 8.30:szok: (fakt że na cyca budzila się z 5 razy) ale pospało sobie dziecię:tak:
Dorka kciukasy trzymam za Misię
Haszi, Beaa, Pearl zdrówka życzę dużo:tak:
Kasia wiosna w końcu idzie;-) i czas na zmiany:-D:-D koniecznie czekamy na zdjęcia:-)
Beaa ja ogolnie zawsze się migałam jak moja mama zaganiala mnie do pracy przy domu:sorry2: ale jak wreszcie będziemy mieli ten swój ukochany domek, to pewnie inaczej będzie:tak:
Surv jednak ty masz nieodzwoną córeczkę tatusia;-)
Mondzi ja też nie raz mam dośc tego nocnego karmienia:angry: bo często jestem wyczerpana i ledwo ciepła po takiej nocce:-(ale z drugiej strony nie potrafiłabym jeszcze zaprzestać karmić:confused: Jak patrzę jak ona lapie tego cyca z takim zaangażowaniem, i do tego slyszę mlaskanie, to mi się mordeczka bezwiednie uśmiecha:tak:
Andula idzcie za glosem serca:tak: a najważniejsze, że będziecie razem czy w Uk czy Pl:happy2:
MamoBiN jeszcze troszkę wytrzymaj:tak: i maz racje babcie trzeba zagospodarować jak jest pod nosem;-)
Madzia moja Tosia też zawsze jakaś taka nieokrzesana w gosciach jest:zawstydzona/y: a Twój Macio chyba już dorośleje!! Brawo!!;-)

u nas tez pogoda pochmurna i chyba jeszcze dzisiaj starym wóziem wyskoczę:tak: a już sie nie mogę doczekać spacerku w nowej furze:-p

zapomniałam o najważniejszym:

Wszystkiego najpiękniejszego, najsłodszego dla naszej pięknej modnisi Zainab, cudnej akrobatki Lenki, nieprzeciętnego Tymusia oraz przystojniaka Szymka z okazji 9 miesiączka:-):-):-)

Tosika to wpadajcie do nas:tak::-) No i jeden problem rozwiązany skoro mała polubiła podróże,brawo:tak: Nocka tez u was niezła.U nas po wczorajszych wrażeniach mały spał do 8 bez żadnej pobudki:-)A no może i Macius dorośleje,tylko żeby się znow nie zraził,bo on tak ładnie rączki do tej dziewczynki wyciągał i się do niej śmiał,a ona go po buzi podrapała:baffled:taka mała dzikuska,a do przedszkola chodzi,ale nic nie mówię,bo przecież to tylko dziecko

Zdrówka dla wszystkich chorujących!

reklama
Do góry