reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Beaa to dobrze ze chociaz trafnie zdiagnozowal:tak:Dobrze ze pisac mozesz ;-):tak: oby bylo coraz lepiej.
Haszi .Tosika zdrowka dla starszakow:tak:
Ja wrocilam ze spaceru biorac przyklad z Zainab bylismy na placu zabaw a co;-):-)

reklama
Beaa to dobrze ze chociaz trafnie zdiagnozowal:tak:Dobrze ze pisac mozesz ;-):tak: oby bylo coraz lepiej.
Haszi .Tosika zdrowka dla starszakow:tak:
Ja wrocilam ze spaceru biorac przyklad z Zainab bylismy na placu zabaw a co;-):-)
No wlasnie, dobrze, ze pisac moge:-D:tak:. Miskowi podobal sie plac zabaw? Zaianab byla zachwycona, zwlaszcza jak ja wlozylam do hustawki:tak:

Chyba byl z lekka w szoku :szok::szok: wytrzeszczal galy ;-)Hustawka mu sie podobala a na zjezdzalnie balam sie go polozyc fajny ten plac zabaw wylozony taka jakby gabka aby jak dziecko spadnie krzywdy sobie nie zrobilo.Niestety na wiele atrakcji Misiek za maly ale napewno bede chodzic z nim czesciej nawet po to aby inne mamy poznac;-):tak:

My też poleciałyśmy na interwencyjny spacer, bo Młoda 2 godziny zasnąć nie mogła. Na dworze (nie polu:-p) jest ze 20 parę stopni w slońcu, zanim do domu doszłyśmy pozbyłyśmy się większości odzieży. Ale przy okazji odkryłam nowy szmateks z markowymi ciuchami, chyba końcówki kolekcji, bo wyglądają jak nówki, a ceny fantastyczne, więc jak jakąś fuchę złapię to lecę się w wiosenne kiecki zaopatrzyć:tak:
Dom dziś leży odłogiem, od brudnych okien jeszcze nikt nie umarł, zresztą może M z nudów się za nie w weekend weźmie:-p
Wracam do roboty, a nei chce mi się okrutnie:baffled:

Survivor u nas wlasnie tez problem z zasnieciem,wiec sie zbieramy na dwor.Wprawdzie 20st nie ma,ale slonko niesmialo sie pokazuje.Ale bys sie zdziwila,jak by m te okna umyl,ale to chyba kwestia naszej fantazji.U nas tez okna nie myte,ale co tam jeszcze miesiac tu pomieszkam to przez brudne okna nie umre.Gdybym nawet umyla to tylko od srodka,bo nie wiem co za debil wymyslil okna otwierane na zewnatrz i ni cholery nie da rady umyc:sorry:
Beaa Andula my tez juz bylismy na placu zabaw,ale jednak poza hustawka,na wszystkie atrakcje jeszcze za wczesnie.

M mial rozmowe z szefem ktory zadal mu pytanie czy chce aby go zwolnic czy zostaje M powiedzial ze chce aby go zwolnili tak okolo maja bo wtedy nam sie umowa na dom konczy.Szef sie zgodzil wiec teraz to juz nie wiem co bedzie najbardziej realny jest wyjazd :tak:chyba tez okol omaja opuscimy ten kraj chyba ze M znajdzie super posade yhyhyh:confused2::confused2::sorry:

Ostatnia edycja:
Andula- twoj maz ma fajnego szefa, ze mu tak na reke idzie i uzgadnia z nim czy chce byc zwolniony czy nie:tak:.
Z boku wyglada ze jest fajny ale to kawal chama i najchetniej zwolnilby go dyscyplinarnie rozmowa byla z wspolwlascicielka firmy i ona poszla mojemu M na reke bo wie ile zrobil dla firmy:tak:
tylko teraz nie wiadomo co robic ja bez pracy M bedzie na bezrobotnym bida z nedza:baffled: a niedlugo musimy nowgo mieszkania szukac i kto nam wynajmie:confused:

Chyba najlepszy czas na powrot tylko M jak zwykle wszystko zrobil bez glowy bo po co ja tu przyjezdzalam z calym bagazem jak niedlugo wracamy:baffled:

Z boku wyglada ze jest fajny ale to kawal chama i najchetniej zwolnilby go dyscyplinarnie rozmowa byla z wspolwlascicielka firmy i ona poszla mojemu M na reke bo wie ile zrobil dla firmy:tak:
tylko teraz nie wiadomo co robic ja bez pracy M bedzie na bezrobotnym bida z nedza:baffled: a niedlugo musimy nowgo mieszkania szukac i kto nam wynajmie:confused:

Chyba najlepszy czas na powrot tylko M jak zwykle wszystko zrobil bez glowy bo po co ja tu przyjezdzalam z calym bagazem jak niedlugo wracamy:baffled:

No tak, job seeker's allowance to jakies groszowe sprawy, chyba ok 50 funtow. No a jak mieszkanie chcecie wynajac przez agencje to praca niestety konieczna. Czyli czas wracac do kraju:tak:...

reklama
surv m za okna, haha, z nudów hehehe :-D
Andula wracajcie, na pewno jakoś to będzie. Tysiąc razy będziesz się potem cieszyć z tej decyzji i tysiąc razy ją przeklinać. Tak samo jak było z wyjazdem :-)

My już po spacerku, byliśmy na placu zabaw, mały śmiał się do dzieci próbował konsumować piasek i śrubki. Potem wyjełam rolki i w 15 min byliśmy w domu. Mały oczywiście zasnął i śpinka w łóżeczku a ja idę robić tortille. Dobrze, że placki z rańca zrobiłam. Muszę też wyciągnąć firanki z pralki ale zapewne domyślacie się, że mi się nie chce.

Do góry