reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

I my się witamy:-)
Natala zrobiła pobudkę o 6:00 i maruda na maxa:baffled: Na rączki nie, na matę nie, włóżeczku też źle.... Echh.
No to zamotałam w MT i zasnęłą:szok:
Położyłam ją do łóżeczka i śpi w najlepsze a jak zamiast myć okna na bb siedzę:-p ...może samo się zrobi, co?

Mój m. pojechał dzisiaj jak co weekend sędziować jakieś mecze ale autko mi zostawił:-D i już mam plan na dziś.
Jak się maruda zbudzi dam jej papu i jedziemy do Ikei:tak: a potem może zwiedzę jeszcze jakiś sklep wózkowy coby rozwiać swoje dylematy i poprzymierzać kurcacka do różnych modeli:tak:
No a potem na działkę. Zobaczę co się tam ciekawego dzieje, wypiję kawkę..... i tak dzionek zleci.
Ale pogoda cudna:-):-) Nareszcie:-)

Miłego słonecznego dnia Wszystkim życzę :)

reklama
U nas juz słonko świeci:-D
Kate milego sprzątania
Mamabin udanych zakupow:tak:
Nocka przespana w całości:-),a pobudka dopiero o 7.30 ,bo zwykle jest ok 6.30 i jeszcze po przebraniu i mleczku spimy ale dzis juz harcujemuy.Ja zechecona pogodą ,zabieram sie za jakies porzadki,a poza tym przez moja alergię mam cała szafę letnich rzeczy do wyprania,bo się zakurzyły i co nie ubiorę to kicham.
Milego i slonecznego dzionka:tak:

i ja się witam z rana:-)
u nas słoneczko od rana świeci, więc znowu caly dzień na dworku/polku:-D:-D:-D jest tak cudnie, aż chce się żyć:-):-):-):-)
Kate jesteś mudra kobita więc na pewno dostaniesz upragnioną pracę:tak: i poradzisz sobie znakomicie:tak:
Haszi, Kicrym ja też kocham Shreka, a szczególnie osła:-p
Renia no męża masz dobrego-prezencik super:tak:
MamoBiN ja też miałam zacny plan robienia dzisiaj porządków wiosennych -(posortowania zimowych ubrań), jak mała się zdrzemnie i co robię teraz-siedze na BB:-p:-D ale tam, robota nie zając nie ucieknie:rofl2: Kurcze ja też chcę do Ikea:crazy:
Madzia i bardzo dobrze- ciągnij ile możesz:-p

i ja witam z rana!
Kate - mocno trzymam kciuki żeby się udało z pracą!! zobaczysz jaka to satysfakcja być niezależną i na pewno dasz radę!!!!!
Renia - gratuluję prezenciku!
wszystkim planującym porządki życzę powodzenia i wytrwałości w tych planach:-D;-)
ja już byłam na basenie rano, M pojechał do pracy a mnie zawiozła koleżanka. Wracałyśmy już z młodą w MT, tochę się obawiałam bo to przez pół wawy muszę jechać komunikacją miejską, ale młoda po 10 min zasnęła i spała do samego domu. W tramwajach i metrze z 10 razy mi miejsca ustępowali i za każdym razem odmawiałam - w ciązy byłam i tak się nie działo a teraz proszę jaka kultura. Jak jadę w mt lub chuscie to wolę stać niz siedzieć.
Wstawiłam juz pranie, ogarnęłam z wierzchu mieszkanie i czekam na mamę, która przyjeżdża w odwiedziny. M w pracy, potem tylko wpadnie się przebrać i jedzie sędziować jakiś mecz. Wróci pewnie wieczorem.
a jutro na zakupy jedziemy, może jakieś butki sobie kupię:-)
miłej soboty wszystkim, pogoda jest piękna:laugh2::laugh2::laugh2:

RONI zdróka dla Jasia:tak:
MamaBiN udanych zakupó, no iczekam na wieści wózkowe:tak::-D
Madzai tylko pogartulować syna z takim snem:tak:

Ja dzisiaj wysprzątałam pokój małego już na świeta:tak:okno umyłam, wszystkie półki, lampki, łóżeczko, pajęczyny:-ppoprasowałam stertę ubrań. Bylismy już 2 godzinki na dworze:tak:Czy u was też taki upał?:szok:
Ubrałam małemu body z krótkim na to cienką bluzeczkę i polar,a le po drodze ściągłam mu tą cienką bluzeczkę bo jest tak gorąco:tak:teraz zrobię pomidorówkę , zjem i idziemy znowu bo szkoda pogody:tak:

Roni zdrówka dla Jasia.
Kicrym u nas nie jest tak ciepło:no:,zazdrościmy słoneczka.To przygotowania do świąt pełno parą widać:tak:

My też już po spacerze.Wprawdzie nie jest tak ciepło jak u was,wiatr zimny wieje i słońce za chmurami,ale godzinkę pochodziliśmy.
Ja zdążyłam umyć łazienkę,ogólnie ogarnąć i szafki górne w kuchni umyć,zaraz się zabieram za te na dole i piekarnik.

Roni zdrówka dla bąbla:tak:
Beaa oszczędzaj się:tak:
Pabla pochwal się później zakupkami:-)
No no porządki pełną parą widac idą:-D a ja znowu przekladam swoje, bo własnie zadzwonila moja przyjaciołka (Andula Twoja ziomalka tak w ogóle, bo jesteś ze Szczecina no nie?) że jedzie do nas:-) ale nie ze Szczecina ale W-wy ;-) i już się nie mogę jej doczekać, bo strasznie wytęskniona jej i wielkiego świata:rofl2: (aczkolwiek niewiem czy mnie przyuważy wystającą ze sterty pieluch:-p)
my juz zdązylismy zaliczyć pierwszą runde spacerku i wiecie co, niewiem o co biega:baffled: ale jak chodzliśmy w gondoli to mala zawsze spała (fakt że to bylo w jej godzinach spania) a teraz jak latamy spacerówką, to jest wielki problem z zaśnięciem - np. dzisiaj wyszliśmy o 13tej i chodziliśmy do 15tej i za chiny ludowe nie chciała zasnąc -mimo, że dawno już powinna normalnie spać:szok: jęczała, matudziła ale o spaniu mowy nie było:no: nie wiem jak ją zmobilizowac do spanka:baffled:

reklama
my tez sie witamy ale u nas nadal zimno, z tego co widze w pogodzie to nastepny tydzien ma byc ciut lepszy:-(
tosika to normalne,Tosia sie zachwyca otaczajacym swiatem i nie w glowie jej spanie. moj Szymon zeby nie wiem jak byl zmeczony to jak wychodzimy na spacer-nie spi:no:wiec nie martw sie w koncu kiedys nauczy sie spac w spacerowce a teraz daj jej poogladac swiat;-)
roni zdrowka dla dzieciaczka!
mamaBiN ale Ci zazdroszcze takiego samotnego wypadu. ja uwielbiam tak:tak:

my dzis tez mamy wielkie plany zrbic porzadek ze smiaciami do recyklingu i uprzatnac te meble co do sprzedania juz ida. nie zostalo nam duzo czasu wiec trzeba sie strescic bo cala chalupa zawalona gratami:baffled:
snilo mi sie moje MT wiec zaraz zabieram sie za szukanie bo musze sobie kupic przed wyjazdem:tak:
milego wieczorku!

Do góry