reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Dzien dobry.
Wstalismy o 7 juz Miskiek po sniadanku rozwala zabawki:tak:Zadnych planow na dzis pogoda do dupy:wściekła/y:Wczoraj bylam na spacerze z kumpelami z podstawowki i ich dziecmi(7,3 miesiace) Misiek taki wielki przy nich :szok::szok:ale fajnie tamte dzieciaczki spaly a Mis nawijal jak stary:tak:
Pabla super ze dzidzius juz na swiecie waga konkretna:tak:
Izabelka biedna Wercia oby zebuch szybko wyszedl:tak:
Surv powodzenia u lekarza:tak:
Kicrym oj ja tez nie znosze papierow:no:
Ide zaraz jakies sprzatanie zrobic bo burdel straszny ale jak patrze na te kartony szlag mnie trafia :wściekła/y::wściekła/y:M bedzie juz za 8 dni wiec nareszcie chalupe doprowadzimy do porzadku:-)

reklama
Post, niezłe! To M pewnie teraz na wszelki wypadek wykona skanning znajomych, czy aby jakiś ciemnoskóry się koło Ciebie jesienią nie pętał:-D:-D:-D A swoją drogą w dzieciach może wyjśc jakiś dawno zapomniany gen... moja młodsza siostrzenica jest baaardzo śniada - jej tato też ma ciemną karnację, ale o niebo jaśniejszą i oczywiście co bardziej podejrzliwe osobniki, w tym moja mama:-p, zaczęły tropić tatarski gen w rodzinie:-) Ja się cieszę, że Florka nie wyszła jakaś inna niż my, bo znając teściów, mieliby już wtedy pewność, żem k***:-p:-p
Apropos, jak negocjacje w sprawie imienia Łucjana? Ja osobiście już sobie nie wyobrażam, że mógłby nazywać się inaczej:-D:-D

A babcia nie wiadomo o co się obraziła....o pierdołę jak sądzę...góralska krew, ot co:-p

Kicrym, no to trzymam kciuki, żeby praca w końcu została zaakceptowana;-)

Izabelka, zazdroszczę wyspania się:tak: Ja niby też 8 godzin spałam, ale z miotającą się po łóżku lunatyczką:-p

eeee no z Łuckiem cienko jest bo małż zacięty i imiona odrzuca.
Już poszłam na ugodę i daję te bardziej popularne
ale
...Michał....eeeeee nie raczej nie
...Karol....eeeeee no ewentualnie..
Mateusz...kusi mnie kusi w tych okolicznościach bo kąserwa moja kochana się nie zgadza na moje imiona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no ale tych Mateuszów od... i trochę
.aaa no u Zgodizłam się że może być Adaś...ale z tych wszystkich to Karol potem Mateusz i Michał a potem Adaś
ech
może coś jeszcze wymyslę:szok::szok::szok::szok::szok:

Mnie ten Łucek też tak przylgnął i tak dziwnie....no bo jak się urodzi Łucek to jak do niego mówić inaczej..więc zaczęłam negocacje żeby miał tak na drugie:-):-):-):-):-)...no ale nie wiem czy ta moja turystyczna na to pójdzie:tak::tak::tak::tak:
Rodzina się pyta cały czas...ale nie dacie mu tak na imię, co????
taki obciach będzie miał w szkole i takie tam...czemu obciach..przecieć to nie jakiś Belzebub tylko Łucek:-)

owocnych wycieczek Florka
kurcze to łapanie moczu to zaczyn u Was tradycją być:szok:

serdeczne życzenia dla wczorajszych miesięczniaków - Marcelka i Wiktorka :-)
u nas nocka z jedną pobudką - jest coraz lepeij z tym wstawaniem
obawiam się jednak, że to koniec cyckowania, bo przecież moje dziecię zawsze do cycusia się budziło a nie z głodu:baffled:
a ja fotel bujany zamówiłam, żeby jeszcze pobujać się przy cycowaniu:confused:
no nic jak coś będzie na kolejne kiedyśtam;-)
Ptaszyna a ja myslałam, że Łucek to juz ustalone - przerabiaj męża zeby wyszło na Twoje
surv - niezła babcia uparciuszka
moja też była góralicka ale łagodna i potulna jak baranek;-)

Witam, dzis moja corka obudzila sie pozniej i na razie nie chce spac:-D

Survi ale wytrwala babcia, mi by bylo szkoda zycia. Florka widze ze ruszylas z miejsca teraz to juz z gorki:tak:

Spoznione zyczonka dla Marcelka i Wiktorka

ja tez myslalam ze Lucek zostanie:tak: Ostatnio spodkalam sie z kolezanka ktora rodzi w lipcu chlopca i ciagle chcialam pytac jak tam Lucek:-D:-D:-D, a to bedzie Bartek.

Renia
to troche sie spoznilas z tym fotelem:-DJedna pobutka to duzy sukces:tak:

Kircym
kciuki zacisniete:tak:Ja tez prawo jazdy zdawalam w ciazy tez w 6miesiacu i troche jeszcze pojezdzilam:tak:

Pabla oj nameczyla sie kolezanka:-(, ale dobrze ze duzy maluch juz na swiecie:tak:

Izabelka
18lat roznicy, to fajny prezent:tak:

A ja juz obiadek przygotowany:-) Pozniej ide na chwile do siostry, a potem w kime z mala bo dzis nocka mnie czeka.

Spóźnione życzonka dla Marcelka i Wiktorka
Pabla posty nam się pokryły, gratulacje dla koleżanki:tak:
post ja też myślałam że Łucek już zostanie:tak:mnie sie akurat podoba:tak:
Andula oj u mnie też dzisiaj by wypadało posprzątać:baffled:a pogoda do was przyszła ze śląska:-Dbo u nas wczoraj tak było:-p
Renia fotel się przyda dla 2 dzidziusia:tak::-)
Izabelka no to oby zawsze takie nocki były:tak:
My sie zaraz zbieramy na dwór, sniadanko juz zjedzone Bio C L A połknięte to można śmigać:-D:-D:-D

Hello!
Kicrym, powodzenia u promotorki:tak:
Surv, niezła agentka z Twojej Babci:-D
Pabla, my mamy rocznicę 14 czerwca i nie mam pojęcia co kupić:sorry2:Super, że dzieciaczek na świecie:tak:

bry dobry:-)
normalnie Post zadziwiłaś mnie dzisiaj przeogromnie:szok::szok: na bank to glukoza:-D:-D:-D:-D
Dorka to fajnie, ze paszport już załatwiliscie:tak:
Pearl ale Ty masz tam atrakcji:szok: fajosko:tak:
Izabelka 18 lat!! wow! fajnie, to rodzice odmlodnieli:tak:
Surv to są chlopy:-p wszystkie takie same jakby od jednego ojca :-D:-D:-D:-D:-D:-D no i widzisz, po co się stresować, jak Florka zaczyna czaić o co chodzi z tym przemieszczaniem:tak: a co do babci, to ja kiedyś własnie slyszałam podobną historię, jak kobita do M się nie odzywała przez naście lat- może to własnie o Twoją babcię chodziło:-p:-p:-p
Pabla gratulacje dla koleżanki:tak: no a dla męża może kup koszulę z nazwiskiem jakiegoś znanego pilkarza? albo jakąś pikną bieliznę...sobie:-p w końcu to on będzie napawał się widokiem:-p
Kicrym powodzenia u promotorki:tak:
Post dobre:-D:-D:-D:-D od razu mi sie moja historia przypomniala, jak urodziłam Kornelka i położna mi położyła go na brzuszek, to moje pierwsze słowa były: ale dlaczego ON jest rudy????:szok::szok::szok: a mój szanowny na to: No ładnie:dry: (i zapewne w głowie mu przeszli wszyscy znajomi o rudych włosach:-p) a pielęgniarka na to: spokojnie on jest jeszcze w maziach:tak: No i w sumie mały od początku był blondynem;-) no ale chwila stresu M - bezcenna:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale wiecie co, dla mnie to jakieś niepojęte- bliźniaki z dwóch różnych ojców??:szok::szok: babeczka musiała mieć niezły zapłon:-p
Surv 'uwielbiam" Twoich teściów:-p:-p co za ludzia?? wiesz co, ja się kiedyś z nimi muszę spotkać, jak trochę z nimi pogadam i przedstawię swoje lewicowe poglądy to pewnie z zawałem skończą:-p aaaaa a za opstawę wezmę paru kolegów gejów:-p:-p:-p

a ja przechodzę teraz dylematy,ale to może później na zamkniętym :tak:
na 13tą idziemy na kontrolę z małą, mam nadzieję, ze choróbsko przegnane:tak:

Pabla my mamy rocznice slubu 28 lipca i sa to urodziny Misiaka :-D:-Dwiec juz zawsze rocznica bedzie na drugim planie:sorry2:Jak bylismy w Uk myslalam aby mojemu M zafundowac lot balonem ale w Pl nie wiem czy takie atrakcje mozilwe:confused:

Kicrym napisz czy bio cla dziala moze sie skusze;-):tak:

reklama
he he Rudy powiadasz:-):-):-):-) dobre...
no Łucek to nazwa robocza (ze snu wzięta:-):-):-)) a imię właściwe to dopiero się wykluje.
Małż się na Hugo nie zgadza to na Łucka tym bardziej:-):-) zresztą mnie się niezmiennie kojarzy...z płynem do mycia naczyń:baffled: więc nie ma takiej opcji ale na drugie...czemu nie,
Zreszta ja jestem pewna że Łucek to napewno usłyszy Łucek nie raz:tak::-D

Do góry