reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Kasiu ja juz po dentyscie dalam rade ale doktorek napawde fajny wiec nawet nic nie czulam:tak:Kolejna wizyta ale tylko kontrolna w srode .Kciuki trzymam za Twoja wizyte:tak:
Agnik a wiec nerwy pojda precz jak swojego M przytulisz moj wraca za tydzien:tak::-)
Dorka zdrowka dla M abyscie nie zalapali paskudnej anginy:tak:
Kicrym oby praca szybko do druku poszla:tak:
Pabla jestem przekonana ze lencia da rade zdolna jest i bardzo szybko sie rozwija nie musisz sie martwic:tak:

reklama
oj Dziweczyny dajecie czadu z tymi kotkami, ptaszkami:-D
Surv super ze Flora juz raczkuje. u nas ciagle nieumiejetnosc ustawienia nog. a moglabys mi powiedziec skad bralas te cwiczenia i ewentualnie cos podeslac? moze i ja mojego przetrenuje:-p
Post Ty jestes tak pozytywna osoba ze az mi sie chce Ciebie czytac:tak:chcailabym miec tyle pogody w sobie co Ty:tak:
Andula powodzenia u dentysty...ja mam to wszystko jeszcez przed soba:-(
Agnik ladna sadystka bylas...brat o tym wie?;-)
Dorka zdrowia dla M. no i Ty wypocznij przez dlugi weekend.

u nas znow pobudka o 3, chyba tak na razie musi zostac bo juz nie wiem jak z tym walczyc:zawstydzona/y:ja dzis dzownilam do mojego dziekanatu na studia i sie dowiedzialma ze specjalnosc ktora by mnie najbardziej interesowala nie zostanie otwarta w tym roku:-(no nic bede musiala cos innego wybrac:-(podjarana jestem tym powrotem na uczelnie a z drugiej strony boje sie jak cholra. no i jakos tak staro sie chyba bede czuc wsrod studenciakow:-D

Post - ale numer z tymi ptakami! Wydrukuj zdjęcia jastrzębia:tak: Wiem, że tak sie ma sytuacja z ekranami przy drogach, ale w domu, szok:no: Może masz za czyste okna:-D

A my dziś oglądaliśmy mieszkanko... Miodzio:tak: Ale nie wydaje mi się, że nas na nie stać... Wstępnie wyliczyłam, że po zrobieniu wszystkich opłat będziemy musieli przeżyć za 1300 zł miesięcznie... Kredyt około 1700 zl:szok: O ile dostaniemy. Idę w poniedziałek do banku, żeby określić ratę i do wtorku musimy podjąć decyzje. Najgorsze jest to, że to okazja i szkoda będzie nie kupić. A zmienić chyba musimy... No cóż, bardzo trudna decyzja przed nami:baffled: Boję się takiego kredytu i tego, że w fajnym mieszkaniu ciągle będziemy martwić się kasą. A może nie dostaniemy kredytu, wtedy nie będzie dylematu;-)

Kaja ja jednak mysle ze dacie rade:tak:W miedzyczasie M lub Ty dostaniecie podwyzki lub moze jakis bonus sie trafi:tak:Trzymam kciuki za pozytwne rozpatrzenie kredytu:-)

Kaja ja bym nie ryzykowala...zaczekajcie jesczez..co Ci z pieknego mieszkania jak bedziesz sie martwila jak koniec z koncem zwiazac:baffled:nie pakowalabym sie w takiej sytuacji w kredyt

Dzidziuchy śpią, m na koszu, a ja ... wcinam rogaliki:sorry2:
Izabelka, to Oski nabroił. My też co chwile upominamy Mikiego, bo on nie czuje, że Olga malutka i trzeba na nią uważać
Kicrym, super, że juz jestes na finiszu!
Andula, fajna ulga po dentyście no nie? A jak będziemy miały już wszystkie zaleczone, to normalnie euforia;-):-D
Surv, dobre wieści:tak: Florka idzie jak burza
Pabla, spokojna głowa. Jeszcze nie masz żadnych powodów do zmartwień. Do września kupę czasu:tak:

Surv - jak po neurologu??? bo ja tu zaglądam co chwila a Ty się nie odzywasz:no: proszę mi tu szybko pisać!!!
Ja się żegnam Kochane do niedzieli, jutro rano jedziemy do rodziców więc pewnie odezwę się dopiero w niedzielę wieczorem.
Młoda już padła, M jeszcze w pracy a ja zaraz też będę szła spać. Jutro rano basen i w drogę.
Już się nie martwię tym złobkiem, faktycznie do września jeszcze kupę czasu to może się wiele wydarzyć.
Kaja - ja na Waszym miejscu spokojnie bym wszystko przeliczyła, jeśli dojdziecie do wniosku ze za 1300 zł nie dacie rady to nie porywajcie się na ten kredyt, bo to nie ma sensu....moim zdaniem oczywiście.

Kasia mysle ze jakies winko chocby wirtualne obalimy jak juz przygode z dentysta skonczymy:-)
Pabla udanego wyjazdu:tak:

reklama
Do góry