reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witam się na momencik...jeszcze dzień wypchnę potworną kobyłę translatorską i obiecuję, że nigdy więcej nie będę narzekać na brak pracy:-p Po południu przychodzi do nas forumowa Kasia z Karolinką, więc może Mała sie zastymuluje do tego raczkowania, bo ostatnio straszne jęki są przy ćwiczeniach:baffled:

Wszystkim dzisiejszym solenizantom życzymy samych dobrych dni! Szczególnie Natusi, żeby szybko wyzdrowiała i na zawsze pozostała naszym słodkim Kurcackiem, bez względu na wagę:tak:

reklama
Mamabin aż nie wiem co mam napisać! Przykro mi bardzo i jestem razem z Tobą!! Wszystkie pewnie jesteśmy! Zobaczysz, ze z Kurcackiem będzie wszystko dobrze!!! Zobaczysz!!! Ucałuj maleńką od cioci i Zuzi...

MamaBiN bardzo przykre co piszesz, bardzo dużo przeszłyście z Nataką. Mam nadzieję że jednak obejdzie się bez operacji. Kciuki zaciśnięte, i życzę Natalce dużo zdrówka. Buziaczek dla maleńkiej i ogromny tulas dla Ciebie. Gdybyś potrzebowała jakiejś pomocy to daj nam znać.

Surv super wieści od psychologa. Bardzo się cieszę,że choć jeden lekarz ma super podejście do Florki :tak::-)

Wszystkim dzisiejszym solenizantom dużo zdrówka, uśmiechów i samych pogodnych, radosnych dni :-)

Kurcacku...zdrówka zyczę, normalnie łezka sie w oku kręci..no a lekarze właśnie..kur... tacy są..Oby diagnoza była jak najbardziej trafna i moze uda sie bez operacji jednak. Ściskam mocno i trzymam kciukasy..tyle przed wam:baffled:
KasiaDe...a nie ma sprawy:-):-):-), pan chirurg z Krakowa:tak:
Andula...wychodzi na to że masz nie chwalić:no: więc nie chwal to może się miś poprawi... a jak się poprawi to cichutko nas poinformuj:tak::tak: (może ząbek jakiś idzie i mu doskwiera??)
agnik...no 42 nie dla mnie:-D:-D..spoko luz..a jakby co to wysyłasz do mnie dziecko na kolonie:-):-)
a mama fajnie zaproponowała i widać że zauważyła że coś nie tak..wiesz czasem można sobie sprawy nie zdawać z tego co myśli druga strona..oby naprawa byłą trwała.moja za Iką w ogień by wskoczyła i normalnie nacieszyć się nią nie może...no ale jak wiadomo też ma odpały...ale jak narazie cisza...ona szuka pretekstu do kłótni bo dawno jej nie było a ja się nie daję podpuścić:-D:-D:-D.. a z młodą bardzo chętnie siedzi. Rano nawet przychodzi choć chwilę dziecko ponosić:tak::tak::tak: bo się stęskniła od wieczora:tak:
pabla....ploteczki dobra rzecz..rozumiem że m. w świetnym humorze po wczorajszym meczu:-D:-D:-D..mój m..normalnie skakał na krześle:tak::tak: ja do towarzystwa oglądnęłam żeby Łucek miał szansę..ale on znowu przespał cały mecz:-D a obudził się chłopak na reklamy:-D

A właśnie, czy wasze dzieci też tak mają??? Ja genrealnie nie puszczam młodej TV ale wieczorem przy kolacji to zawsze wiadomości włączamy a potem są reklamy..noi jak się zaczynają to ika zamienia sie w słup soli i wpatruje się w ekran w lekkiej hipnozie:-D:-D

Oki, idę obadać dziecię ..no bo ile można spać:-D:-D:-D, oj chyba się biometr zmienia jak ona tak śpi:tak::tak:
surv...grunt że praca jest:tak:

Olgunia - 100 lat z okazji 11 mca!!
Gabi, Ola, Oliwka, Natusia i Misiek - 100 lat z okazji 10 mca!!!
Witamy, u nas narazie słonko, zaraz wyruszam do reala bo pampersy są w promocji:tak:jeszcze po drodze jakies spozywcze zakupy na obiadek i luz:tak:
Rano posprzatałam, wyprałam pranie jeszcze tylko stera prasowania. ale damy radę:tak::-D
u mnie już była z rana koleżanka na plotach a jednoczesnie w pracy:-Dbo przprowadza jakieś durne ankiety no ale cos robic musi:happy:
Surv zraz skończysz robote i wrócisz do swiata BB:-p:-D
Post jak ja ci zazdroszcze takiego spania do 9:sorry:
Kasiano to miałaś dzisiaj kiepska noc, obyś dzisiaj sie wyspała:tak:
Pabla, surv udanych ploteczek:tak:
Kasia ja nie patrze na pogode, wierze ze weekend będzie cudny:-p:tak::-)
Miłego dnia!

Witam
u mnie nocka ok, młoda zasnęła około przec 21:00 i bez kręcenia i jęków spała do 05:00. Potem kaszka i obudziła się przed 08:00:-):-) uwielbiam takie noce:-D
U nas dziś dokładnie tak samo co do minuty:-D Też wole jak budzi się o 5 bo zje i jeszcze śpimy a jak o 6 to już oka nie zmruży:sorry:
Zdążyłam iść po zakupy bo ledwo co wróciłyśmy do domu zaczęło padać :wściekła/y: Trafiłam u nas na fajna promocje i kupiłam Małej bodziaki i rampersy za 7 zł nic szczególnego ale za tą cene do piaskownicy jak znalazł :-):-)
post - Zuzia ma tak samo bajek nie chce oglądać a jak widzi reklame albo zapowiedzi filmów czy seriali np na TVN to siedzi bez ruchu:sorry:

Witam i ja!:-):-):-):-)
To i u mnie nocka podobna,moja jadła przed 6,tylko,że ja muszę zdążyć z butlą zanim się obudzi bo potem to tylko łyżeczką.I reklamy też są najlepsiejsze:tak: i serwisy na tvn24:eek:dziecko uwielbia.
Dziecie dziś nieziemsko marudne pewnie po szczepieniu,starsza siostra dzielnie ją zabawia.
Dziewczyny udanych plotek;-)i zakupów!!:-D:-D

Dla solenizantów sto lat!!

MamaBiN przytulam Was mocno, to smutne co piszesz. buziaczki dla Natalci, mam nadzijeję, ze bedzie ok, trzyma kciuki.

Surv może jednak Florka sie da przekonac.

Pabla jak ja bym chcaiał miec jedną takąnoc. ola ciągle mi sie budzi, bo idą jej na raz dwie górne jedynki, do tego mój Mati dziś chyba ze cztery razy sie budził, bo miał taki katar, że szok i musiał nosa smarkac.

Dla solenizantek i solenizantów wszystkiego naj naj najlepszego!!!

Wspolczuje Wam dziewczyny nocek:-(
U nas nocki ok. mala juz nawet sie nie budzi na smoka. Czasami obudzi sie ok 6 i potem juz spi z nami ale to juz zdarza sie bardzo rzadko:tak:

Olgunia wszystkiego naj z okazji 11 miesiaca:-)

Gabi, Ola, Oliwka, Natusia i Misiek sto lat z okazji 10 miesiaca:-)
A dla Natusi duzo zdrowka:tak:

reklama
dla naszych wszystkich solenizanow zyczonka usmiechu na twarzy i sloneczka :-D

witajcie
przez ta pogode jestem bardzo senna, jeszcze jutro i oceny na koniec roku mam z glowy :tak: juz dalej niz blizej
Wercia mowi MAMA juz nie mamamamama :-)
moja moja mama przyjedzie i jedziemy z mezem i Oskarem kupic mu rowerek "dla duzch chlopcow" na Dzien dziecka; przyszedl zwrot z podatku :happy::happy::happy::happy: trzeba kozystac,poki kasa jest :-)
milego dnia i slonka

Do góry