reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

I ja się witam!
Izabelka o jakim Ty gorącu Ty piszesz? U nas znów zimnica - 12 stopni:confused2:Tych wakacji, to bardzo wam zazdroszczę (nauczycielom) - i tylko tego:-p
Surv, powodzenia na masażach. Moja wstała prze 6:eek:

reklama
Ja przed chwilą wstalam dziecko jeszcze śpi.
U nas szaro-buro i mokro. Deszczyk trochę popaduje:-(ale co tam w końcu dzisiaj Dzień Dziecka :-)

Witam i ja!
Widzę,że weekend udany i bardzo dobrze.
my wczorajszy dzień też się przeszwendaliśmy,najpierw obiadek u moich rodziców,potem drugi u rodziców M i tu był prawdziwy szał ciał,no ale pięcioro dzieci ma prawo narobić szumu.U nas też buro i tylko patrzeć jak zacznie padać.
Miłego dnia!

hej i ja się witam..
wstaliśmy o 07:00, ale jeszcze byłam na zakupach, zrobiłam obiad, pranie i teraz w końcu mam chwilkę czasu, ale malutką bo młoda już jęczy:baffled:
Dostała już od nas tą kostkę i strasznie jej się podoba, głównie jako podstawka do stania:-)
a pianki do kąpieli dostanie wieczorem do wanny...
my żadnych planów nie mamy, M pojechał odebrać moje sandałki do sklepu, młoda krzyczy do telewizora...
u nas w miarę pogodnie, ale widzę już wielką chmurę nadciągającą, więc pewnie lać będzie:nerd:
WSZYSTKIM DZIECIACZKOM MOC CAŁUSKÓW PRZESYŁAM!!!

Witam,
przepraszam ze nie odpisze na posty ale za duzo napisalyscie i juz zapomialam co:baffled:
W sobote caly dzien pomagalam kuzynce w przygotowaniu przyjecia komunijnego jej corki, wczoraj Komunia i nie mialam czasu na BB ale tez i sily:tak:
Wszystkim solenizantom wszystkiego naj,najlepszego
Z okazji Dnia Dziecka wszystkim maluszka i starszakom zycze duzo prezentow i usmiechu na codzien:tak:

:baffled:Hej hej
Ufff nadrobiłam czytanie ale tylko na jednym wątku:-D:-D:-D
Młoda spała dzisiaj do 10-tej:-):-):-) no ale tyle wrażeń było
Wróciliśmy od teściów.. Impreza weselnopodobna się udała:tak::tak: ale młoda została z Ciocią w domku bo 2 godziny w kosciele plus posiadówa i do tego deszcz i ziąb...a tak, wybawiła sie za wszystkie czasy.. chociaż jak ją zostawiaiśmy to ciotke 5 minut widziała a wcześniej to z miesiąc temu więc pewnie niewiele pamiętała, ciotka stwierdzila że takie dziecko to nie dziecko i przyjemność się zajmować:-):-):-):-) i że grzeczna i wesoła:-):-):-) no mniód na serce matki:tak::-D:-D
Dzisiaj dzień lenia robimy zdecydowanie bo pogoda paskudna czyli zimno i leje.. a i trzeba odpocząć po wojażach:-D:-D:-D
młoda gada jak najęta

surv...no wyobrażam sobie tą minę na misia....bezcenne..a i w lalce wiadomo super zabawa to wydziabać oczka:-) a aaa i jeszcze po glacy polizać:szok:...nie wiem o co chodzi ale młoda tak robi:-D
U nas prezenty już dane a prezent od babci w drodze jeszcze:baffled:,,,no nic
może dzisiaj przyjdzie..
Kate...fajnie że miałaś chwilkę żeby się pojawić:tak::tak::tak:
Oj nie wiem już co komu miałam napisać wiec chyba skapituluję:baffled::baffled:
Aaaaa Julia Liwus i Tosika....okrutnie zazdroszczę tego upojenia :-):-):-)

no nic zabieram sie do czytania reszty wątków:tak::tak:

reklama
kochane bąbelki wszystkiego dobrego,mnóstwo uśmiechów i zabawy!!!

Szybciutko przeczytałam co u was,ale niestety na inne wątki narazie brak czasu:sorry:
Super ,że sie prezenty dzieciakom podobaja:tak:
Nasz smyk dostał od babci i dziadko wiadro klocków,wprawdzie jest jeszcze na nie za mały ale jest przynajmniej czym rzucac i co wysypawać,żeby mama miała co robić.

Zmykam,bo jadę suknie mierzyć:tak: Już lekki stresik przedweselny sie odczuwa,ale najbardziej ze względu na pogodę,bo jak będzie lałao to sie pochlastam:angry: Niby wiem,że nie ma co sie stresować ,bo wszystko będzie ok,ale jakos tak samoistnie adrenalina rośnie:sorry:

Do góry