reklama
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Ja przed chwilą wstalam dziecko jeszcze śpi.
U nas szaro-buro i mokro. Deszczyk trochę popaduje:-(ale co tam w końcu dzisiaj Dzień Dziecka :-)
U nas szaro-buro i mokro. Deszczyk trochę popaduje:-(ale co tam w końcu dzisiaj Dzień Dziecka :-)
beaa
Mamy lipcowe'08
U nas zapowiada sie kolejny upalny dzien
. Mala jeszcze spi, a ja z kawka ogladam TVN.

Witam i ja!
Widzę,że weekend udany i bardzo dobrze.
my wczorajszy dzień też się przeszwendaliśmy,najpierw obiadek u moich rodziców,potem drugi u rodziców M i tu był prawdziwy szał ciał,no ale pięcioro dzieci ma prawo narobić szumu.U nas też buro i tylko patrzeć jak zacznie padać.
Miłego dnia!
Widzę,że weekend udany i bardzo dobrze.
my wczorajszy dzień też się przeszwendaliśmy,najpierw obiadek u moich rodziców,potem drugi u rodziców M i tu był prawdziwy szał ciał,no ale pięcioro dzieci ma prawo narobić szumu.U nas też buro i tylko patrzeć jak zacznie padać.
Miłego dnia!
pabla27
Fanka BB :)
hej i ja się witam..
wstaliśmy o 07:00, ale jeszcze byłam na zakupach, zrobiłam obiad, pranie i teraz w końcu mam chwilkę czasu, ale malutką bo młoda już jęczy
Dostała już od nas tą kostkę i strasznie jej się podoba, głównie jako podstawka do stania:-)
a pianki do kąpieli dostanie wieczorem do wanny...
my żadnych planów nie mamy, M pojechał odebrać moje sandałki do sklepu, młoda krzyczy do telewizora...
u nas w miarę pogodnie, ale widzę już wielką chmurę nadciągającą, więc pewnie lać będzie
WSZYSTKIM DZIECIACZKOM MOC CAŁUSKÓW PRZESYŁAM!!!
wstaliśmy o 07:00, ale jeszcze byłam na zakupach, zrobiłam obiad, pranie i teraz w końcu mam chwilkę czasu, ale malutką bo młoda już jęczy

Dostała już od nas tą kostkę i strasznie jej się podoba, głównie jako podstawka do stania:-)
a pianki do kąpieli dostanie wieczorem do wanny...
my żadnych planów nie mamy, M pojechał odebrać moje sandałki do sklepu, młoda krzyczy do telewizora...
u nas w miarę pogodnie, ale widzę już wielką chmurę nadciągającą, więc pewnie lać będzie

WSZYSTKIM DZIECIACZKOM MOC CAŁUSKÓW PRZESYŁAM!!!
Witam,
przepraszam ze nie odpisze na posty ale za duzo napisalyscie i juz zapomialam co
W sobote caly dzien pomagalam kuzynce w przygotowaniu przyjecia komunijnego jej corki, wczoraj Komunia i nie mialam czasu na BB ale tez i sily
Wszystkim solenizantom wszystkiego naj,najlepszego
Z okazji Dnia Dziecka wszystkim maluszka i starszakom zycze duzo prezentow i usmiechu na codzien
przepraszam ze nie odpisze na posty ale za duzo napisalyscie i juz zapomialam co

W sobote caly dzien pomagalam kuzynce w przygotowaniu przyjecia komunijnego jej corki, wczoraj Komunia i nie mialam czasu na BB ale tez i sily

Wszystkim solenizantom wszystkiego naj,najlepszego
Z okazji Dnia Dziecka wszystkim maluszka i starszakom zycze duzo prezentow i usmiechu na codzien

post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona

Ufff nadrobiłam czytanie ale tylko na jednym wątku

Młoda spała dzisiaj do 10-tej:-):-):-) no ale tyle wrażeń było
Wróciliśmy od teściów.. Impreza weselnopodobna się udała

Dzisiaj dzień lenia robimy zdecydowanie bo pogoda paskudna czyli zimno i leje.. a i trzeba odpocząć po wojażach

młoda gada jak najęta
surv...no wyobrażam sobie tą minę na misia....bezcenne..a i w lalce wiadomo super zabawa to wydziabać oczka:-) a aaa i jeszcze po glacy polizać

U nas prezenty już dane a prezent od babci w drodze jeszcze

może dzisiaj przyjdzie..
Kate...fajnie że miałaś chwilkę żeby się pojawić

Oj nie wiem już co komu miałam napisać wiec chyba skapituluję

Aaaaa Julia Liwus i Tosika....okrutnie zazdroszczę tego upojenia :-):-):-)
no nic zabieram sie do czytania reszty wątków

reklama
kochane bąbelki wszystkiego dobrego,mnóstwo uśmiechów i zabawy!!!
Szybciutko przeczytałam co u was,ale niestety na inne wątki narazie brak czasu
Super ,że sie prezenty dzieciakom podobaja
Nasz smyk dostał od babci i dziadko wiadro klocków,wprawdzie jest jeszcze na nie za mały ale jest przynajmniej czym rzucac i co wysypawać,żeby mama miała co robić.
Zmykam,bo jadę suknie mierzyć
Już lekki stresik przedweselny sie odczuwa,ale najbardziej ze względu na pogodę,bo jak będzie lałao to sie pochlastam
Niby wiem,że nie ma co sie stresować ,bo wszystko będzie ok,ale jakos tak samoistnie adrenalina rośnie
Szybciutko przeczytałam co u was,ale niestety na inne wątki narazie brak czasu

Super ,że sie prezenty dzieciakom podobaja

Nasz smyk dostał od babci i dziadko wiadro klocków,wprawdzie jest jeszcze na nie za mały ale jest przynajmniej czym rzucac i co wysypawać,żeby mama miała co robić.
Zmykam,bo jadę suknie mierzyć