reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Surv, super, że wyniki O.K.:tak: Masz rację, jak jutro będzie to samo, to trzeba odpuścić.
Post, ale ten czas leci:szok:
Szymek, no to teraz daj mamie popalić;-):-D
Tosika, już oczami wyobraźni widzę jakie cuda Tosi pokupiłaś:tak: I dobrze, że przegoniłaś pracownicę
U mnie jedno śpi, drugie już prawie. Wskakuję zaraz do wanny a potem? Nie wiem co będzie potem:-p

reklama
Surv - super że jest ok!
Tosika - czyli dziewczyna kradła i tyle! dobrze że ją pogoniłaś!
Post - już 7 mc:szok: jejku jak ten czas leci......
Moja wykąpana, najedzona i właśnie padła w łóżeczku, ale musiałam 2 razy wchodzić i przytulać....jakaś przytulaśna ta moja córa się zrobiła:tak:
ja oglądam tasiemca, jem jabłko, M w pracy.....

Witam po weekendzie, melduje że jestem i ide was poczytać:tak:
wyjazd w góry w 100% udany ale za małym strasznie tęskniłam:zawstydzona/y:dłużej chyba bym nie dała rady, zresztą M też dziecka brakowało:-Dale odpoczęliśmy:tak:
no to nic ide nadrobić zaległości;-)

Kicrym, super, że wyjazd udany:tak:
A zapomniałam Wam napisać - przychodzę z pracy a tu m ... bawi się Mikusiowym samochodem na pilota:sorry:Ćwiczył parkowanie:sorry:

Zuzia śpi a ja z pudełkiem Ptasiego Mleczka przed kompem :-)
Zapomniałam Wam wczesniej napisać jaki miałam ubaw przy okazji kupowania tych bucików dla Małej :-D:-D
Wchodzimy do Bartka a tam kolezanka mojego m która kiedyś podobno się w nim podkochiwała. Na mój gust to jej tak zostało:sorry:ale co tam. Mówie Wam dziewczyna była tak zestresowana (moją obecnością chyba;-):-D:-D) że jak się okazało że nie ma rozmiaru tego modelu co wybraliśmy to wszystkie sklepy w Poznaniu obdzwoniła:-p i jak już znalazła to kazała dla nas odłożyć. Mimo że nic u niej nie kupiliśmy to dała Małej maskotkę a ręce jej się tak trzęsły jakby przed jakąś komisją egzaminacyjną stała(bo ja trzymałam Zuzie na ręce) :-D:-D:-D:-DPojechaliśmy tam gdzie nam te buciki znalazla i okazało się że podała inny symbol i były chłopięce:wściekła/y::wściekła/y: Tam jednak fachowo nam doradzili :tak: bo bez patrzenia w oczy mojemu m ;-) i się w końcu udalo kupić:tak:

Tosika – i bardzo dobrze zrobiłaś :tak:powinna Tobie jeszcze dziękować że na policję tego nie zgłosiłaś:-p
Surv – to super że wyniki są dobre:tak:
Co do zabawek FP to też uwazam ze się sprawdzaja chociaz ta cena mogłaby być niższa :sorry:
Pearl – to Ci m prezencik sprawił :-)
Kicrym – fajnie że wyjazd się udał :tak:

A propos wyjazdów znacie może jakieś fajne miejsce nad morzem bo chcielibyśmy pojechać w ten czerwcowy długi weekend z Małą.

Kicrym - fajnie że weekand udany!
Agnik - nieźle z tą zakochaną koleżanką - ekspedientką:tak:
ja po tasiemcu już, ogarnę się i zmykam spać, zmęczona jestem okrutnie:sorry:

Ło Bosze ile naprodukowałyście:szok:wszytsko przeczytałam, pokrutce dopisze:-p
yes, yes, yes - przyszedł zwrot podatku!:-)
No to szalenwo będzie, jak przeczytałam w póżniejszym poście na Islandii:-p:-)
Ja dzisiaj padam, bo dostałam taki okres, że nie wiem jak się nazywam:szok::szok::szok: :-)QUOTE]
Magdzik u mnie też dość obfite:sorry::confused2:

Musze sie jeszcze pochwalic, ze moja mala przespala cala noc w lozeczku, zdarzylo sie to pierwszy raz! Alez jestem z niej dumna.
BRAWO!oby tak dalej!
Witamy
u nas tez gorac i slonce piekne, dzis ma byc ok30 stopni.
zazdroszczę takiej pogdy.....u nas okropnie:confused2:

Tosika co ja bym dała za taki relaks:cool:
Na dodatek agencja mieszkaniowa w UK mnie dzisiaj do szału doprowadziła,bo przelali mi na konto o 500 funtów za mało i trzeba będzie sie z nimi teraz uzerać,żeby oddali wszystko,no ale to juz niech K załatwia,bo ja nie mam głowy.

Dobra spadam,bo nabazgroliłam,że nikt nie przeczyta:sorry:
Madzia już za niedłgo będzie po wszytskim i dopoczniecie:tak:Oby K się zajął i kaska wróciła:tak:no i ja wszytsko przeczytałam:-p;-)
Podpisaliśmy przedwstępną umowę sprzedaży naszego mieszkania
Gratulje, szybkiej przeprowadzki życzę:tak:

A i przyszedł wczoraj miś! Reakcja była jakby papież z telewizora w nasze progi wstąpił....mała powitała misia z gigantycznym niedowierzaniem i szacunkiem:-D Normalnie widać było niedowierzanie w jej oczach, że to naprawdę JEJ miś:-D:-D Strasznie się do niego śmieje i ekscytuje, ale sama bawi bardzo ostrożnie, no bo to tak trochę nie wypada świętości dotykać...normalnie siedzę i patrzę zafascynowana jak ona przeżywa:tak: Acha, Julia jakbyś Zuzi kupowała, to myślę, że lepiej zwykłą maskotkę, ponieważ miś ma jedną wadę........śpiewa fałszując nieludzko piosenkę tytułową w sposób, który u mnie budzi obrzydzenie a u Flory lekką panikę:-p
super ze prezent trafiony w gusta Florci:tak:pozostałe prezenty (lalka, lisek i autko) też fajowe, no to teraz Floscia ma cały arsenał:tak::-D

dziś ostatni dzień pakowania i "wyjazd z baru"
Udanych wakacji!!!
W czwartek połamał mi się ząb i tak mnie wszystko bolało (ucho, głowa, skóra :eek:), ze jeszcze o 18 jechałam do dentysty...
oj Julia współczuje przeżyć z zębem brrrrr

aaaa.. no i ja melduję że 7 miesiąc zaczęty:tak:
Jak to szybko leci:szok:super że Łucek ma się dobrze i już nie długo będzie z wami:tak:
Tosika normalnie włos się jezy jak się czyta takie historie:szok:dobrze że załatwiłas to we własciwy sposób:tak:
Dla Zainab, Lenki i Tymusia - wszystkiego najlepszego!!!!

nie odpiszę Wam już dziewczyny, bo złapałam doła....:-( dooczytałam wieczorem o zaginięciu samolotu, który leciał z Rio de Janeiro do Paryża - ja doładnie dwa lata temu lecialam tymi liniami i mało tego o tej samej godzinie mialam lądowanie co ten lot:-( i tak mnie jakoś wzięlo, że gdyby to wtedy się zdarzyło, to jakby to bylo.....normalnie płakać jakoś mi się chce.....i pamiętam jak ja leciałam to nad oceanem w pewnym momencie poczułam jak raptownie samolot obniżył się i to dosć znacznie (do tego stopnia, że widząc chmury za pare sekund zobaczyłam ocean i to naprawdę nisko:szok::szok::szok:) i później nie pamiętam kto mi to tlumaczył, że jest takie miejsce nad oceanem, gdzie są straszne turbulencje i wtedy żeby nie wejść w te turbulencje pilot musi obniżyć samolot (ale jak znacznie!!:baffled:) no i tak mnie jakoś smutno teraz....przepraszam, że Was tym męczę....:-(
Rodziny pasażerów lotu AF 447 wciąż czekają na wieści o bliskich - Wiadomości - WP.PL

Tosika ja czuja doslownie to samo co Ty...co prawda nie lecialam do Rio ale za kilka tygodni musze wsiasc w samotol i doleciec do Polski...boje sie strasznie, a jak przeczytalam ten artykul to az mi sie plakac chce bo jakos mnie czarne mysli opetaly i trudno sie od nich uwolnic. najgorsze jest to ze lecimy osobno, a Szymon nawet nie mial chrztu jesczez.:-:)-:)-(

reklama
Pearl nawet tak nie myśl!! Ja też będę lecieć na wakacje za m-c do Tunezji, ale tak mnie wzięło, bo ja lecialam tą drogą, tymi liniammi i dlatego..... oprócz tego wyczytalam na którymś portalu, że kontrola lotów po stronie brazylijskiej jest w kryzysie:no: czyli może to być ich wina....

Do góry