KATE23
Lipcowa Mama:)
Witam

MOC ŻYCZEŃ DLA WSZYSTKICH DZIECIACZKÓW Z OKAZJI WCZORAJSZEGO DNIA DZIECKA

Surv super, że wyniki badań w porządku;-) trzymam kciuki za dzisiejsze usg:-)
Tosika nie dziwię Ci się, że tak przeżyłaś wiadomość o katastrofie samolotu, ja bym pewnie zrobiła to samo
Pearl świetnie, że Szymon odpalił motorek
łączę się w bólu w kwestii demolki domu

Kamu nie przejmuj się, że Maksiu jeszcze nie raczkuje, pewnie zacznie od razu chodzić;-) a co do prezentu od M dla Maksia to mój M też ma czasem takie pomysły, ale ja mu je zaraz wybijam z głowy, dla mnie to zwykłe zbieracze kurzu, zagracają dom, a dziecko i ta ma je w nosie
Kicrym bardzo się cieszę, że wyjazd Wam się udał
jejku jak ja marzę o wypadzie w góry
może jak M wróci z saksów to pojedziemy
Agnik mój M jakoś na początku lipca wyjeżdża na ok 3 miesiące do Niemiec:-) w zeszłym roku też jechał i w dniu kiedy wyjeżdżali ja urodziłam Antosia
zobaczył Małego dopiero po 3 miesiącach;-) wtedy nie było mi do śmiechu, ale teraz czekam na ten wyjazd jak na zbawienie

pewnie i tak zatęsnie, ale co odpocznę od Niego to nikt mi nie zabierzę
dzisiaj mam wolne, ale od jutra do soboty mam ranną zmianę
niby dobrze bo popołudniu jestem w domu
ale najgorzej jest wstać rano
wracając do Dnia Dziecka - mój Synuś dostał huśtawkę od chrzestnej, słodycze od Dziadków
a od nas książeczki i takie tam drobiazgi
tak skromnie, ale na razie krucho z kasą, więc nie da rady poszaleć
tak z innej beczki jeszcze nie dawno tylko czytałam jak Pabla czy Andula pisały, że dzieciaki nie mogą zasnąć bo stanie w łóżeczku jest ważniejsze no to ja dołączam do Waszego grona
wybija 21a pora kiedy moje Dziecko już dawno spało, a teraz stoi w łóżeczku oczy na zapałki, ale co Go położe to siada i podnosi się do stania
można oszaleć bo widać, że zmęczony, ale trenowanie ważnejsze
nic takie życie na wszystko przychodzi pora
lecę wziąć się z jakąś robotę
miłego dnia;-)

Surv super, że wyniki badań w porządku;-) trzymam kciuki za dzisiejsze usg:-)
Tosika nie dziwię Ci się, że tak przeżyłaś wiadomość o katastrofie samolotu, ja bym pewnie zrobiła to samo

Pearl świetnie, że Szymon odpalił motorek

Kamu nie przejmuj się, że Maksiu jeszcze nie raczkuje, pewnie zacznie od razu chodzić;-) a co do prezentu od M dla Maksia to mój M też ma czasem takie pomysły, ale ja mu je zaraz wybijam z głowy, dla mnie to zwykłe zbieracze kurzu, zagracają dom, a dziecko i ta ma je w nosie

Kicrym bardzo się cieszę, że wyjazd Wam się udał

Agnik mój M jakoś na początku lipca wyjeżdża na ok 3 miesiące do Niemiec:-) w zeszłym roku też jechał i w dniu kiedy wyjeżdżali ja urodziłam Antosia

dzisiaj mam wolne, ale od jutra do soboty mam ranną zmianę