Andula
Fanka BB :)
Kasiu jak znajdziesz jakies fajne przepisy podziel sieMa być ładnie, więc impra na działce. Teraz szukam fajnych przepisów na grilla![]()

Udanej zabawy do bialego rana

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasiu jak znajdziesz jakies fajne przepisy podziel sieMa być ładnie, więc impra na działce. Teraz szukam fajnych przepisów na grilla![]()
Tosika..no pamiętaj że masz zaległe zdjęcie nadal w sukience i z brwiami:-):-):-):-)
Oj Ty też niedługo zaczniesz się pakować, nie??
Właśnie Tosika, fotkę nam jesteś dłużna
sie rozumie szefoweTosika- czekamy na fotki nowego image'u, w sumie nie nowego, ale poprawionego;-)
Post rewelka:-) to jak ja będę miala ten wymarzony wreszcie dom to zapraszam Ciebie na (do) grillaha grila robicie
Polecam szaszłyki z kuraka z papryką cebulką itp. (dzieciaki sobie też skubną
Zaewinięty w folię camembert -pyyyychotka
Pstrąg też mniam mniam (cebulka oliwa sól ) zawinięt w folię
Ziemniaczki z czosnkiem i masełkiem pokrojone w póltalarki zawinięte w folię:-)
Cukinia i kalarepa polana oliwą i posypana ziołami...mniam mniam
No i oczywiście kukurydza
bo ja to raczej wege wege znam przepisy:-):-):-):-)
a i pycha masło czosnkowe do chlebka przypiekanego (kostka masła+ 6-7 ząbków czosnu wyciśniętych przez praskę plus łyżeczka vegety, wszystko razem wymieszać....)
i do tego jakaś fajna sałatka np. grecka i np. z rukolą i suszonymi pomidorami
a i mam gdzieś przepis na cukinię nadziewaną fetą z grila ale muszę poszukać a jeszcze nie robiłam więc nie wiem jakie jest
będę testować też w boże ciało:-)