no my już po "atrakcjach" , mała wykąpana, najedzona (zjadła 260 ml kaszy

czaicie??mój wielki niejadek wpierdziela za trzech

stawiam, że to wszystko przez cyca, normalnie blokował przełyk jak nic

) a menża pojechało odebrać z dworca swoją teściową;-)

:-) bo jutro ruszamy na podbój Łodzi

- na pierwszą kontraktację sklepu:-) dziewczyny mówię Wam dostanę oczopląsu zapewne

jestem bardzo ciekawa jak będzie, bo w zasadzie to w ogole będzie na innym systemie niż te obecne sklepy

trzymajta kciukasy, a co by przypakiem z nami umowy nie podpisali - jak zobaczą na żywca z kim mają do czynienie

Andula mozliwe, ze u sisters wystąpiła reakcja alergiczna- ja mialam podobnie - atak potworny kaszu- brak oddechu, i dopiero kroplówka pomogla- a później wyszło- astma- alergia na grzyby i pleśnie a dopadło mnie to w momencie obfitych, paro dniowych deszczóow
Surv ale mi znowu zrobiłaś chrapkę na Ikeee

ale jak bym rzucila takie haslo M, to po pierwsze by powiedział, ze za daleko z dzieckiem a po drugie, że oszczędzać trza bo wydatków co nie miara się szykuje

taki to moj maly sknera

ale moze to i dobrze, bo z moją rozrzutnościią daleko bysmy nie zaszli

;-) i zauważyłam, ze uwielbiacie z M zwiedzać

oj to mielibyście co robić na Mazurach

Pabla a może to z dwa zebole na raz idą????
Beaa masz racje w weekendy straszne nawały ludzia są, ale z braku laku to i gips dobry
a wiecie jaką miałam dzisiaj dziwną sytuację- stoję ja przy kasie w H&M, przede mną starsza kobita chyba z wnuczkami i nagle ekspedientka mówi- pani w ciąży pproszę do kasy

(bardzo mi się spodobalo, normalnie szacuneczek do niej) a ta przede mną baba- a bo ja sie śpieszę

no żesz K***** mać

to ja do tej baby- czy już ją pamięć zawodzi, jak to jest byc w ciąży i stać w kolejkach

a ona, że wtedy to nie stała w kolejkach

a ja jej na to - no tak patrząc na wiek to w czasie II wojny światowej sklepy pozamykano ( a miała moze baba z 55-60lat

) normalnie nie wytrzymałam

ja rozumiem jak by to mloda dziewczyna powiedziala, która jeszcze w ciaży nie byla i nie wiedziala, co to oznacza?? ale stara, doświadczona baba???

no są ludzie i ludziska