reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witamy sie i my,
U nas troche szaro za oknem i widze szalejący wiatr:sorry:dzisiaj mnie czeka wypad do biblioteki a raczej do czytelni bo wypożycz nie można:confused2:Kuba mnie zwlókł z łózka dzisiaj o 7.45:szok::szok:czyzby mój syn się wreszcie litował na matką:-p:-D

Surv no to możecie już coś pomału majstrować;-):-)no i czekam jaki efekt jest po tabletkach to może ja spróbuje:tak:
KATE no ważne że pierwsza wypłata już jest, a za miesiąc bedzie kolejna:tak:no i trzymaj sie z łobuzem Antosiem:-D
Magdzik no ach ta sesja:-Dale wpadaj częściej i informuj co u was:tak:
Kasia, Haszi to może i ja rozkręce mojego lapa:-D

reklama
Ech...zapuściłam się, obowiązku wstawania jako pierwsza nei dopilnowałam:-p Co gorsza jak właśnie sprawdziłam, za kwadrans powinnyśmy być u pedagoga, a ja 10 minut temu wstałam, a Flora nadal śpi...cóż ...a mam to gdzieś, co się wyspałam, to mi nikt nie odbierze:-)

U nas też szaro buro i siąpi, więc chyba będzie dzień kury domowej ze sprzątaniem, gotowaniem i byczeniem się;-)

Kasia, fajnie, że laptop doszedł do kultury! Ja czekam aż przyjdzie Windows z Allegro i muszę w końcu przesiąść się na nowego kompa, a na samą myśl niedobrze mi się robi... no nic, jakbym zniknęła na dobre, to znaczy, że znowu coś z instalacjami pomieszałam:-p

Idę się obudzić kawą. Miłego dnia!;-)

Witam się i ja!
U mnie ciepło ale strasznie pada i szaro normalnie oczy mi się zamykają chyba od pogody bo nocka ok.
Współczuję kłopotów z zasypianiem.Z Emilką problemów nie ma sama odpływa ale z Sylwią swoje przeszłam albo ajta ajta na ręku albo w wózku,nocne kręcenie zlikwidowałam przenosząc ją z łóżeczka na normalne łóżko odpowiednio zabezpieczone i śpi na nim do dziś.Miała wtedy jakieś 10 m-cy i z Emilką chyba zrobię podobnie bo też zaczyna zawadzać o szczebelki i wtedy popłakuje,a w turystycznym łóżeczku śpi bardzo spokojnie.
Miłego dnia!! mam nadzieję,że się wypogodzi.

Surv każdemu się należy raz na rok ;-) wyspanie :-)
Kasia to dobrze że u CIebie słoneczko bo tzn. że do nas też w końcu dojdzie :-)
Adaś został dzisiaj obudzony przez "kochanego" sąsiada wiertaką o 8:45 tym samym mnie też obudził tylko że dziecko się przestraszyło i w taki placz wpadło że nie wiem.
U nas też pada , szaro-buro ale ciepło. Zaraz zawijam dziecko w chustę i idę na spacer a co tam przynajmniej mi wygodnie będzie a nie wózek , parasolka , folia przeciwdeszczowa jak o tym myślę to mi nie dobrze:wściekła/y: chusta to jednak wspaniały wynalazek :happy:
Miłego dnia życzę.

reklama
ja tylko zaznaczam swoją obecność..
humor podły mam, nic mi się nie chce....
może potem się odezwę, narazie idę chyba przespać doła.

Do góry