reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Kaja - nie jesteś sama, mnie też strasznie irytuje jęczenie, dopiero wczoraj popołudniu wrócili a już wieczorem byłam skłonna pakować ją z powrotem do dziadków:baffled::sorry2:
magdzik - moja ma tak samo jak Julka, jak jest taka pogoda jak dzisiaj to jest nie do zniesienia, bo na spacer nie wyjdziemy, nie wybiega się na trawce:dry:
na szczeście około 15:00 już będzie M a na 16:00 idę do kosmetyczki, więc dzień zleci.
Kasia - chyba zrobię frencha bo to najbardziej uniwersalne. A z okazji pięknego lata cyknę sobie jeszcze jakieś świecidełka na pazkoncie:tak:
z tego co widziałam pogodę długo terminową to od czwartku upały i tylko czasem przelotny deszczyk. W weekand nawet do 28-30 stopni....oj, oby się sprawdziło, bo my w sobotę szykujemy urodzinowego grila:-)
Kicrym - kupiłam w smyku jakieś body i rampersika, no i w hm za 10 zł parę bluzeczek i body. Jak młoda kimnie, to zrobię fotki i wkleję na zdjęciowy.
A, i M kupiłam tshirt i 2 pary spodni - jedne muszę oddać bo mu się nie podobają a drugie wymienić na mniejsze - to tak z okazji jutrzejszego dnia Ojca.

reklama
Beaa zadroszcze sloneczka:tak:ale nie mam co narzekac u nas nie pada i sloneczko co chwila wychodzi:tak:
Misiek wstal dzis lewa noga :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:juz szlag mnie trafia jeczy,steka ,piszczy juz mi sie zdrzylo kilka razy glos podniesc:zawstydzona/y::zawstydzona/y: M ma wiecej cierpliwosci odemnie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak:widac ze bardzo chce chodzic jak upadnie na tylek drze pape normalnie wysiadam a to dopiero 11:baffled:Jak M zda idziemy dzis na male piwko i lody a jak nie bedziemy sie dolowac przy akompaniamencie marudnego dziecka:wściekła/y::wściekła/y::no::no:

Usnal ufffffffffff

Ostatnia edycja:
Pabla, pragnozy macie fajne. Bo nasze nie są takie przyjemne - opady do końca tygodnia:wściekła/y:Na szczęście teraz już nie leje i dzieci będą mogły wyjść z mieszkania, bo też już kota dostają.

no i ja ssię witam po wojażach:-) wróciliśmy wczoraj wieczorem, bo wracając zajechalismy do teściowej na obiad (akurat mamy po drodze:tak:) a dzisiaj jestem mega wk*** na...komputer:-p:wściekła/y: wczoraj omsknąl mi się z sofy na podłogę:sorry2: i dzisiaj mam jakieś efekty specjalne w postaci skakania monitora :shocked2: nieiwem co robić????:confused: oczywiście mó M uważa, ze to i dobrze, bo sobie troszke odpocznę od kompa:angry: ale ja tam twarada jestem, te skoki mi nie przeszkodzą aby sobie siedzieć na BB, najwyżej później będę miala jakieś dziwne tiki:-D:-D:-D:-D:-D
Mondzi bardzo smutne jest to co pisalaś, bardzo współczuje twojej kuzynce:-( aż się płakać chce....
co do diety to ja też się ładnie uśmiecham:tak:
Izabelka suuuper że imprezka sie udała:tak: a ja jestem zla na siebie, ze dzisiaj dopiero kartkę wysłałam:zawstydzona/y: a mogłam przecież wracając zajechać z kwiatkiem:baffled: no nic dupa ze mnie i tyle:wściekła/y:
Pearl wracasz do Pl i to najważniejsze:tak: zapewne potesknisz za M, dopóki nie dołaczy do Was:tak: ale to jeszcze bardziej scementuje wasz związek:tak:
Pabla ja też uwielbiam frenche:tak:
Kasia u nas też leje i leje:angry: i slyszałam dzisiaj, ze weekend ma być 30stop. ale następny tydzien dalej będzie lało:wściekła/y: Jak ja się teraz cieszę, ze jedziemy do tej Tunezji;-)
Dorka a wiesz, że moja dzisiaj pospała do 9tej:szok::szok::szok: zawsze o 6tej byla już na nogach:tak: coś się tym naszym dzieciom poprzestawialo...na dobre:-D:-D
Kamu ja też nie lubie jak M sobie wypije, bo wtedy to normalnie najmądrzejszy jest pod sloncem jest:no:aaaa i najpiękniejszy:-D:-D:-D:-D
Agnik i jak wybaczylaś M?? Bo wiesz ja wychodzę, z zalozenia że tym słabym istotą trzeba nie raz wybaczyć, spojrzeć na nich łaskawszym okiem:-p
no i wiecej nie pamiętam:zawstydzona/y:
ja dzisiaj biorę małego za chabety i lecę jakieś t shirt kupić do HM (bo mowilyście, ze takie przeceny to trza);-) aaai poźniej wkleję zdjątka na zdjęciowy moich podbojów:-p

Izabelka super, że udana imprezka
Kicrym u nas to samo - jak mówie, że nie wolno to normalnie wesołe te groźne tony matki:szok: i zero respektu
Kaja a to marudzenie i jęczenie to chyba standard - u nas jak nigdy aż czasem uszy mi puchną:zawstydzona/y:
Mondzi współczuję kuzynce
Pearl - będzie dobrze. Szybko odnajdziesz się w Polsce i polubisz
Bynajmniej zimy mamy krótsze:-)
Beaa prosimy o kilka promyków słonka;-)

witam :)
No nie będę odkrywcza...u nas też Leje:baffled::baffled::baffled:..
w domu sajgon..może dzisiaj coś wkońcu do przodu ruszy:-) bo tatuś mówi że ten tydzień lepszy w pracy:-)
No własnie, jutro dzień taty:-):-):-):-) i się szykujemy z młodą... na niespodziewankę:-D
ale kusicie tymi wyprzedażami, może chociaż do H&M zajrzę małżowi coś kupić z ciuszków (choć twierdzi że on nic nie potrzebuje:-):-):-)...standartd)

Witam,
Kaja powodzenia w drazaniu nowekgo planu wychowawczego:tak:
Pearl glowa do gory , u nas pada ale jest dosc cieplo, sniegu juz do zimy nie bedzie:-D
Beaa mówisz ze u was slonko- super:tak:
Tosika wspoczuje zepsutego kompa. Ja mialam chyba dwa tyg zepsuty:tak:A Misia chyba te dlugie spanie odziedziczyla po mnie, ja tez uwielbiam spac:tak: Wczoraj polozylam ja o 20.30 a wstala o 9.15:szok:, ale to Seba ja obudzil bo by jeszcze spala:tak:
ja dzis ide na noc do pracy.U nas pochmurno pewnie bedzie padac:tak:Mala caly czas chodzi i broi, ale jakos daje sobie rade;-) Obiad mam od wczoraj, tylko ziemiaki i juz:tak:

Witam
U nas też okropna pogoda :wściekła/y::wściekła/y:ale podobno weekend ma być piękny zobaczymy:sorry2:
A tak w ogóle to Zuzu obudziła się dziś o 9.30 :szok::szok::szok:a ja zamiast się cieszyc to zastanawiałam się czy coś jej nie jest że tyle śpi :-p( zasnęła o 20.30 o 6 rano mleczko i do tej 9.30)

Pearl – super że wakacje się udały:tak:
Surv –jeszcze raz gratulacje dla mamy :tak::-)
Tosika – tylko pozazdrościć bratu takich widoków:tak: I super zakupy Uwielbiam promocje . Oby komputer zaczął szybko współpracować :tak::-D
Pabla – widzisz i nie było tak źle i zakupy w spokoju zrobione:-) to kiedy to powtarzasz? :-D
Kaja – oby szybko poszło z tym bankiem :tak:
Izabelka- fajnie że impreza się udała i prezenty fajowe:tak:
Mondzi – współczuje bardzo to straszna wiadomość.

Agnik- pewnie juz pogodzeni, co?

Agnik i jak wybaczylaś M?? Bo wiesz ja wychodzę, z zalozenia że tym słabym istotą trzeba nie raz wybaczyć, spojrzeć na nich łaskawszym okiem:-p

Beaa tak bylismy już pogodzeni :-)Jak T umył samochód to jeszcze kawę(każdy sam sobie zrobil:-p) wypilismy w milczeniu:-D a późnie chyba w ramach przeprosin zaproponował wycieczkę i pojechaliśmy skansen miniarur oglądać:tak: Tosika no ja też zawsze ulegam a poza tym wole juz jak na siebie nakrzyczymy niż jak nie razmawiamy.

A dziś T miał egzamin o 12 dokładnie ale powiedział że nie zadzwoni tylko powie czy zdał dopiero jak przyjedzie :sorry2:

Ja na chwile bo dopiero wrocilam z zakupow tescowych, ale po drodze zachaczylam o pobliski H&M i kupilam jeszcze bluzeczke. Wszystko juz przebrane i zostaly tylko ciuchy w roz. 20.

Agnik- jaki egzamin mial twoj T?
Pabla- swietne ciuchy

reklama
Pabla pochwal się jak przyjdziesz od kosmetyczki:tak:też bym chciała jakieś świecidełka ale to za jakieś 2 tygodnie
Tosika no czekamy na zdjęcia tych superanckich zakupow:tak:
Agnik no to Ci Zuzia pospała, i fajnie że z M juz ok:tak:
Dorka oby nocka szybko zleciała:tak:
Post no to udanych remontów i zakupów:tak:
Mondzi wyrazy współczucia:-(
U nas nadal pogoda d d*** wyszłam z małym na dwór i zdążyłam dojsc do kwaiciarni i cukierni i juz zaczęło lać, teraz po drzemce szaleje na podłodze ale co będzie za godzinę, ach wolę nie myślec jak się ałączy maruda:sorry2:

Do góry