reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Dziewczyny ja tak dlugo spalam bo jestem po nocy:tak: Normalnie juz tak dlugo nie spie:-D
Andula widze ze m pomalu sie rehablilituje:tak:I fajna niespodzianke zrobila Ci siostra:tak:
Agnik :szok::szok::szok: Ale Twoj m to farciarz:tak: Jak zdalam egzamin na prawko kat.B to tez moglam chociarz w Totka zagrac:-DMoze bym teraz byla milionerka:cool2:
Tosika ale Kornel ma talent:szok: Seba jakas laurke przygotuje ale za wiersze sie nie bierze.
Beaa mam nadzieje ze czesciej bedziecie sie spotykac z nowymi kolezankami:tak:
Izabelka super ze Wercia juz zdrowa:tak: Wspolczuje bolu glowy oby szybko przeszlo:tak:
Pabla do wszystkich:szok: Fajnie:tak:
Mala poszla z tata na spacer a ja zaraz sie szykuje do pracy. U nas caly czas ladnie , choc wieje wiatr.
Milego dzionka i wieczorku zycze:tak:

reklama
czesc Dzieweczyny
u nas dziasiaj pikenie htylko M pojechal samochodem do pracy i wzial ze soba wozio i nosidlo wiec ze spaceru nici, bo Szymon co prawda za raczke juz ladnie chodzi ale jednak za duze to dystanse dla niego:tak:
Surv kochana, przykro mi bardzo:-(
Tosika, Pabla super ze sie spotykacie:tak:zazdroszcze:tak:no i Pabla gratulacje ze zlobkow:tak:Tosika mam nadzije ze moj syn kiedys tez takie piekne wiersze bedzie pisal dla ojca:tak:
Andula kochana wszytskiego dobrego, a przede wszytskim bezproblemowego zycia:tak:
To Ci sie zlozyly urodziny w dzien ojca:tak:fajnie:tak:a kielbase na M zawsze mozesz w lodowce trzymac, nie zaszkodzi;-)
Dorka ale pospalas, jak ja Ci zazdroszcze:-)

Surv - trzymaj się, ciężkie chwile przed Wami:no:
Tosika - super wierszyk i super prezencik dla tatusia:tak:
Ja dziś powywieszałam na drzwiach kartki z życzeniami od Zosi dla taty! Bardzo sie ucieszył,a tak naprawdę poszłam do sklepu wieczorem, a sklep był zamkniety:baffled: i nie wiedziałam jak uczcić dzień taty, więc powywieszałam te życzenia i deklaracje wielkiej miłości córeczki do tatusia;-) Miałam zrobić też jakieś pyszne sniadanko, ale M. wstał pierwszy i zrobił jajecznicę. A teraz biedny tłucze się pociągami do Poznania na koncert nine inch nails i wróci rano o 9! Sam biedny jedzie, już się martwię tym powrotem nocą:no:
Agnik - ale fajnie z tą kamerą:tak: Pewnie przyda się wam, bo fajnie nagrać malucha! kurcze ja nigdy nic nie wygrałam. Dwa razy trójkę:tak:
Andula - wszystkiego naj, naj, najleeeepszego!!!

Kaja - fajny pomysł z tymi deklaracjami dla Taty:-)
Tosika - piękny wierszyk Seba ułożył! możesz byc z niego dumna! do zobaczenia jutro:-):-)
Beaa - super są takie spotkania z mamami z dziećmi! ja bardzo lubię na takie chodzić, Lena się zawsze wyszaleje!
Agnik - no to niezłego farta miał Twój M z tą wygraną!! no i gratulacje zdanego egzaminu!
Andula - pochwal się niespodzianką!
Iza - super że dzieci zdrowe!
My po obiadku pojechaliśmy do centrum wymienić spodnie dla M , bo kupiłam za duże, potem do smyka kupić matę w prezencie dla koleżanki i dla Lenki prezent - w końcu wybrałam coś z zabawek Smiki - jak znajdę w necie to wkleję.
I coraz bardziej myślę że jednak kupię jej ten pchacz jeździk, bo robi sobie pchacz z kostki edukacyjnej i chodzi tak po całym mieskaniu. Jutro ją wkleję na zamknięty.
Potem byliśmy na spacerku, ale deszcz nas złapał i poszliśmy do znajomych. Tam Lena wybawiła się z psem, potem już okrutnie marudziła bo tylko godzinę dziś spała i własnie wykąpana, zjadła 250 ml kaszki:szok: i od razu padła.
M poszedł do piwko i pizzę:-) i znów się będziemy obżerać na noc:sorry2:

I do nas dotarły pierwsze karteczki!!! Od Wikusi i Werci. Bardzo dziękujemy:tak::tak::tak:Na razie sama oglądam i dam Olgusi w niedzielę:-)Mam nadzieję że nie zje;-)

Tosika, lecimy do Turcji na wakacje:tak:A synka masz wspaniałego. Puchłabym z dumy, naprawdę.

A propos synka, to mój dzis rzucił tekstem jak zobaczył muchę: cześć mucho, jak masz na imię?:sorry2:

Agnik, ale masz męża farciarza! Super:tak:
Pabla, ale obżarstwo ;-) Ja za chwilkę wanna, książka i muesli do przegryzania:-)

Wiecie co najbardziej ucieszyla mnie moja kumpela ,kiedys sie przyjaznilysmy a od jakiegos czasu zerowy kontakt .Przyjechala do mniez pieknym slonecznikiem ,specjalnym kubeczkiem do rozrabiana super pachnacego pudru do kapieli.Bardo bylo mi milo:-)

M wszedl z tortem z palaca sie fontanna z 26 rozami i winkiem.Dal kupon do jednego z lepszych tatuatorow w Pl a najlepszego w szczecinie na tatuaz:tak:Pierwsze terminy maja na listopad nie wiem jakim cudem mnie wcisnal siedze i wzor wymyslam hehe:-):-)

Miki jest najlepszy heheh
Agnika ale szczeciarz z M:tak:

Ostatnia edycja:
Andula ale super prezent dostałaś
teraz czekamy na dzieło na ciele:-)
Dorka super, że udało Ci się wyspać po nocce - my tu chyba wszystkie zazdrościmy a ty bidula po nocce
Mikołaj przyjaciel much;-) ale dzieci mają cudną wrażliwość
Angik niech mąż zagra w totka:-D
Pabla pchaczyk super sprawa Tymi popitala jak szalony na nim, a za jedną rączkę nie chce - woli na kolanka:baffled:

Andula - talon na tatoo:szok::szok::tak::tak: super prezent, może i ja podpowiem mojemu coś takiego na przyszły rok...ja kupię jemu, on mi i zrobimy sobie razem:-)
Renia - moja też przy kostce chodzi, za dwie rączki też ale za jedną nie chce, też od razu na kolana. Widocznie nie gotowa jeszcze dziewczyna.

reklama
Do góry