renek
Mamy lipcowe'08
Najserdeczniejsze zyczenia z okazji ukonczenia pierwszego roczku dla Blaneczki i Julci!!! Rosnijcie zdrowo na pocieche swoich rodzicow!!! Niech usmiech z Waszych pieknych buziek nigdy nie znika!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i od rana jojda

ZYCZE STO LAT WSZYSTKIM ROCZKOWYM DZIECIOM

Ze względu na etap rozwoju (robić wszystko tylko nie siedzieć) każde 15 minut w foteliku to przerąbana sprawa. Najlepiej więc jechać kiedy Jula śpi. Nie chcemy jechać na noc, bo Marcin jutro ma ciężki dzień i chce sobie spokojnie w domu odpocząć. Będziemy się więc zbierać koło 15-16 - jak tylko dziecię pokaże znaki zmęczenia. Może się uda - trzymajcie kciuki

no i zime tez lubie bo narty w szafie stoją

o 8 uciął sobie drzemke na.... 35 min

..samych pozytywnych wrażeń

bo potem to czasu nie będzie

Podkurzyłam się fest w związku z tym i pojechałam do mamy, gdzie siostra urzeduje, żeby choć marudną dziewczynkę czymś zająć - no i się udało, wrzuciłyśmy obie dziewuszki do basenu i była cisza bitą godzinę:-):-) Teraz młoda dogorywa raczkując, bo o drzemce popołudniowej zapomniała, więc jest nadzieja, ze zaraz odpadnie

Już mi ręce opadają
Teraz szaleje w łóżeczku, piszczy, skacze i jakieś inne dziwne rzeczy wyczynia. Między innymi ryczy - jak krówka. Co najmniej dziwne odgłosy dochodzą z sypialni 

O Jezusie Brodaty

Nic jej nie pasuje
Pocieszam się, że nie jej pierwszej i zapewne nie ostatniej. Idę ją spacyfikować, potem Was jeszcze poczytam i może to i owo uda mi się napisać:-)