reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

oj dziewczyny ogladalalam pozegnaie Jacksona i nie powiem chwycilo mnie za serce...
Nie wiem jak rodzina byla w stnie to wszytsko obejrzec i przetrwac cala uroczystosc..
Ide spac Dobranoc Wam!

Ostatnia edycja:
reklama
Andula - ja też patrzyłam na fragmenty, ale mi to wszystko zalatuje nutką, jeśli nie nutą, hipokryzji. Przykład tego genialnego faceta (bo geniuszem był, czy się go lubiło czy nie), jego życie, kariera, śmierć i to co się po niej dzieje napawa mnie niepokojem, bo pokazuje ciemne strony tego świata. Jak to mawiają: człowiek człowiekowi wilkiem i moim zdaniem przykład Jacksona to doskonale pokazuje. Wiem, wiem............naiwna jestem. Nic się z tym nie da zrobić, bo tak już na tym świecie jest. Do szału doprowadziły mnie spazmy wielkich świata tego, którzy jeszcze niedawno ręki mu podać nie chcieli, a teraz stoją w pierwszym szeregu żałobników. Masakra jak dla mnie:baffled: W sumie, to starszne musiało być to jego życie - totalny choas, zagubienie, brak tożsamości i samoakceptacji. Pewnie słyszałyście, że nie ćwiczył przed lustrem, bo nie mógł się na siebie patrzeć? O zgrozo:szok::szok::szok: Nie był w stanie siebie zaakceptować i to do jakiego stopnia??? Noooooooooooo............ pozywka dla psychologów, socjologó i jeszcze innych...ogów:tak::tak::tak:

U nas dzionek minął sympatycznie. W ramach programu profit z Orange wybraliśmy się z Marcinem na "Epokę Lodowcową". Tak coby się odmóżdżyć. Ambitne kino to raczej nie jest, ale całkiem pomysłowa produkcja. Relaksik, a średnia wieku dość niska - fajne doświadczenie:-D:-D:-D

Jula dała popalić z zasypianiem. Coś jest na rzeczy i chyba zmiany jakieś idą, bo zasypianie bywa ostatnio porblematyczne. Pocieszam się, że to minie:-D:-D:-D Pocieszam się, że to na pewno przejściowe. Zmykam, bo jutro z samego rana w droge do tarnowa:tak::-);-):-D Dobrej nocki kochane:cool2:

Pierwsza jestem? No nie możliwe:szok: Kicrym nie sprząta od rana? Kasia nie w pracy?:-D:-D

No w sumie to bym też pierwsza nie była, jakby mnie mąż fajtłapa tłuczeniem się po nocy nie obudził:-p Na szczęście mała jeszcze śpi więc mam 5 minut dla siebie...no i leje w końcu i jest chłodno - żyć nie umierać!:-)

Miłego dnia!;-)

No to druga... ja przerażona dzisiejszym dniem... :szok: ze względu na brak samochodu służbowego spędzam go w domu... bynajmniej mam taką nadzieje, że mi nikt niczego nie wymyśli... ale awaryjnie jestem gotowa na wszystko i od rana ubrana i umalowana... pełna gotowość.. :angry:

;-)Druga :tak:
Nocka przespana ciurkiem prawie 11h ale usypianie znowu poprzedzone wyciem do ksiezyca;-):baffled:
Magdzik masz racje byl to spektakl . Ja na miejscu rodziny nie dala bym rady ogladac wspomnien ,jego zdjec ..hipokryzje czuc bylo wiem ale mimo wszytsko jak widzialam jego corke to za serce chwytalo.Szkoda mi go choc wielka fanka nie bylam..

U nas dzien bez planow wczoraj spadl deszcz wiec powietrze lepsze dzis niebo za chmurami :tak:Mama ma urlop od piatku i chcialam sobie z nia nad morze pojechac tym razem bez Fisiaka ale chyba pogoda na uniemozliwi:baffled:

Milego dnia!:-)

Poprawka trzecia;-)

Julia trzymam kciuki za Ciebie
Magdzik milego seansu:-)

Ostatnia edycja:
Witam się i ja, ale u nas o 4 była burza, okropna:no:
Teraz wcinam śniadanko i zaraz szynkuję się do pracy.
To ja nie wiedziałam Julia że wróciłaś do pracy, fajnie nie?
Co do Jacksona to faktycznie takie genialny artysta i zarazem tak zgubiony człowiek, zniszczony przez życie. Może ładnie to było zrobione, ale ja na miejscu rodziny nie zgodziłą bym sie na coś takiego. Jak wypowiadała się jego córka to mojemu D łezki poleciały. Ja nigdy nie byłam jego fajnką, ale miał hiciory, trezba przynać że niektóre piosenki jego lubiłam.
Miłego dnia laseczk, na słońce nie ma co liczyć

Witam i ja!
U mnie też zaczyna padać .....i jaka ulga.Nocka taka sobie młoda spała ale strasznie się kręciła posmarowałam dziąsła i było lepiej .znowu mam nadzieję że coś się w buzi ukaże
A ja dziś czekam na gości z zaproszeniem na wesele,będzie okazja spotkać się w komplecie bo ostatni to chyba na naszym 8 lat temu.

Andula tylko pozazdrościć,też tak chcę.

Kamu oby dzionek szybko zleciał

Julia spokoju życzę

Surv fajnie tak swobodnie pooddychać ,nie?

Miłego dzionka!

oj i u nas nocka burzliwa
o 3 rano biegałam po domu i zamykałam okna - masakra gradem waliło
na szczęście Tymi był niewzruszony
dziś dzień w domu bo pada - już szaleństwo dopadło młodzież
mąż w Wawie i nie wiem kiedy wróci
Julcia oj współczuję stanu gotowości - strasznie nie lubię takiego napięcia
też oglądałam Jacko i mam podobne odczucia jak magdzik - więcej hipokryzji niż prawdziwej załoby
miłego dnia choć ma wszędzie kropić:-)

i witam się ja :)
zimno i pada suuuperr...gdyby nie ta pierońska burza przez którą nie spałam do 2-giej:baffled::baffled::baffled: masakra..ja się tak burzy boję że normalnie mną rzuca...a raz rąbnęło tak że ja na równe nogi (na tyle na ile mój ogromny brzuch na to pozwala:-):-)) mój bidny mąż też nie spał przeze mnnie:szok::szok:
No ale burza poszła sio i teraz ładnie pada:tak::tak::tak:
ja Jacksona nie oglądałam...ale to co pisze magdzik to bardzo prawdopodobne:-:)-:)-(

no nic...my spaliśmy do 9 tej i ja nie mogę się znowu dobudzić :baffled:

reklama
Witam i ja:happy2:
u nas pogoda okropna, buuu pada, pada i jeszcze raz pada:baffled:a było tak ładnie:dry:
Co do Jacksona to trochę oglądałm ale juz mnie denrwowały te monologi tych niektórych ludzi, to co magdzik napisała to w 100% popieram.
Post ty to masz dobrze z tym wstawaniem o 9:tak:
Renia u nas tez taka burza, a Kuba spał:tak:
Fredka no to udanego spotkania:tak:
Julia powodzenia:happy2:
Surv a no dzisiaj mój syn dał pospac więc nie sprzątam:-D
miłego słonecznego dnia!!!

Do góry