reklama
Andula - ja też patrzyłam na fragmenty, ale mi to wszystko zalatuje nutką, jeśli nie nutą, hipokryzji. Przykład tego genialnego faceta (bo geniuszem był, czy się go lubiło czy nie), jego życie, kariera, śmierć i to co się po niej dzieje napawa mnie niepokojem, bo pokazuje ciemne strony tego świata. Jak to mawiają: człowiek człowiekowi wilkiem i moim zdaniem przykład Jacksona to doskonale pokazuje. Wiem, wiem............naiwna jestem. Nic się z tym nie da zrobić, bo tak już na tym świecie jest. Do szału doprowadziły mnie spazmy wielkich świata tego, którzy jeszcze niedawno ręki mu podać nie chcieli, a teraz stoją w pierwszym szeregu żałobników. Masakra jak dla mnie
W sumie, to starszne musiało być to jego życie - totalny choas, zagubienie, brak tożsamości i samoakceptacji. Pewnie słyszałyście, że nie ćwiczył przed lustrem, bo nie mógł się na siebie patrzeć? O zgrozo

Nie był w stanie siebie zaakceptować i to do jakiego stopnia??? Noooooooooooo............ pozywka dla psychologów, socjologó i jeszcze innych...ogów

U nas dzionek minął sympatycznie. W ramach programu profit z Orange wybraliśmy się z Marcinem na "Epokę Lodowcową". Tak coby się odmóżdżyć. Ambitne kino to raczej nie jest, ale całkiem pomysłowa produkcja. Relaksik, a średnia wieku dość niska - fajne doświadczenie

Jula dała popalić z zasypianiem. Coś jest na rzeczy i chyba zmiany jakieś idą, bo zasypianie bywa ostatnio porblematyczne. Pocieszam się, że to minie

Pocieszam się, że to na pewno przejściowe. Zmykam, bo jutro z samego rana w droge do tarnowa
:-);-)
Dobrej nocki kochane

U nas dzionek minął sympatycznie. W ramach programu profit z Orange wybraliśmy się z Marcinem na "Epokę Lodowcową". Tak coby się odmóżdżyć. Ambitne kino to raczej nie jest, ale całkiem pomysłowa produkcja. Relaksik, a średnia wieku dość niska - fajne doświadczenie

Jula dała popalić z zasypianiem. Coś jest na rzeczy i chyba zmiany jakieś idą, bo zasypianie bywa ostatnio porblematyczne. Pocieszam się, że to minie

survivor26
Mamy lipcowe'08
Pierwsza jestem? No nie możliwe
Kicrym nie sprząta od rana? Kasia nie w pracy?

No w sumie to bym też pierwsza nie była, jakby mnie mąż fajtłapa tłuczeniem się po nocy nie obudził
Na szczęście mała jeszcze śpi więc mam 5 minut dla siebie...no i leje w końcu i jest chłodno - żyć nie umierać!:-)
Miłego dnia!;-)

No w sumie to bym też pierwsza nie była, jakby mnie mąż fajtłapa tłuczeniem się po nocy nie obudził

Miłego dnia!;-)
No to druga... ja przerażona dzisiejszym dniem...
ze względu na brak samochodu służbowego spędzam go w domu... bynajmniej mam taką nadzieje, że mi nikt niczego nie wymyśli... ale awaryjnie jestem gotowa na wszystko i od rana ubrana i umalowana... pełna gotowość.. 

Andula
Fanka BB :)
;-)Druga 
Nocka przespana ciurkiem prawie 11h ale usypianie znowu poprzedzone wyciem do ksiezyca;-)
Magdzik masz racje byl to spektakl . Ja na miejscu rodziny nie dala bym rady ogladac wspomnien ,jego zdjec ..hipokryzje czuc bylo wiem ale mimo wszytsko jak widzialam jego corke to za serce chwytalo.Szkoda mi go choc wielka fanka nie bylam..
U nas dzien bez planow wczoraj spadl deszcz wiec powietrze lepsze dzis niebo za chmurami
Mama ma urlop od piatku i chcialam sobie z nia nad morze pojechac tym razem bez Fisiaka ale chyba pogoda na uniemozliwi
Milego dnia!:-)
Poprawka trzecia;-)
Julia trzymam kciuki za Ciebie
Magdzik milego seansu:-)

Nocka przespana ciurkiem prawie 11h ale usypianie znowu poprzedzone wyciem do ksiezyca;-)

Magdzik masz racje byl to spektakl . Ja na miejscu rodziny nie dala bym rady ogladac wspomnien ,jego zdjec ..hipokryzje czuc bylo wiem ale mimo wszytsko jak widzialam jego corke to za serce chwytalo.Szkoda mi go choc wielka fanka nie bylam..
U nas dzien bez planow wczoraj spadl deszcz wiec powietrze lepsze dzis niebo za chmurami

Milego dnia!:-)
Poprawka trzecia;-)
Julia trzymam kciuki za Ciebie
Magdzik milego seansu:-)
Ostatnia edycja:
Witam się i ja, ale u nas o 4 była burza, okropna
Teraz wcinam śniadanko i zaraz szynkuję się do pracy.
To ja nie wiedziałam Julia że wróciłaś do pracy, fajnie nie?
Co do Jacksona to faktycznie takie genialny artysta i zarazem tak zgubiony człowiek, zniszczony przez życie. Może ładnie to było zrobione, ale ja na miejscu rodziny nie zgodziłą bym sie na coś takiego. Jak wypowiadała się jego córka to mojemu D łezki poleciały. Ja nigdy nie byłam jego fajnką, ale miał hiciory, trezba przynać że niektóre piosenki jego lubiłam.
Miłego dnia laseczk, na słońce nie ma co liczyć

Teraz wcinam śniadanko i zaraz szynkuję się do pracy.
To ja nie wiedziałam Julia że wróciłaś do pracy, fajnie nie?
Co do Jacksona to faktycznie takie genialny artysta i zarazem tak zgubiony człowiek, zniszczony przez życie. Może ładnie to było zrobione, ale ja na miejscu rodziny nie zgodziłą bym sie na coś takiego. Jak wypowiadała się jego córka to mojemu D łezki poleciały. Ja nigdy nie byłam jego fajnką, ale miał hiciory, trezba przynać że niektóre piosenki jego lubiłam.
Miłego dnia laseczk, na słońce nie ma co liczyć
Witam i ja!
U mnie też zaczyna padać .....i jaka ulga.Nocka taka sobie młoda spała ale strasznie się kręciła posmarowałam dziąsła i było lepiej .znowu mam nadzieję że coś się w buzi ukaże
A ja dziś czekam na gości z zaproszeniem na wesele,będzie okazja spotkać się w komplecie bo ostatni to chyba na naszym 8 lat temu.
Andula tylko pozazdrościć,też tak chcę.
Kamu oby dzionek szybko zleciał
Julia spokoju życzę
Surv fajnie tak swobodnie pooddychać ,nie?
Miłego dzionka!
U mnie też zaczyna padać .....i jaka ulga.Nocka taka sobie młoda spała ale strasznie się kręciła posmarowałam dziąsła i było lepiej .znowu mam nadzieję że coś się w buzi ukaże
A ja dziś czekam na gości z zaproszeniem na wesele,będzie okazja spotkać się w komplecie bo ostatni to chyba na naszym 8 lat temu.
Andula tylko pozazdrościć,też tak chcę.
Kamu oby dzionek szybko zleciał
Julia spokoju życzę
Surv fajnie tak swobodnie pooddychać ,nie?
Miłego dzionka!
oj i u nas nocka burzliwa
o 3 rano biegałam po domu i zamykałam okna - masakra gradem waliło
na szczęście Tymi był niewzruszony
dziś dzień w domu bo pada - już szaleństwo dopadło młodzież
mąż w Wawie i nie wiem kiedy wróci
Julcia oj współczuję stanu gotowości - strasznie nie lubię takiego napięcia
też oglądałam Jacko i mam podobne odczucia jak magdzik - więcej hipokryzji niż prawdziwej załoby
miłego dnia choć ma wszędzie kropić:-)
o 3 rano biegałam po domu i zamykałam okna - masakra gradem waliło
na szczęście Tymi był niewzruszony
dziś dzień w domu bo pada - już szaleństwo dopadło młodzież
mąż w Wawie i nie wiem kiedy wróci
Julcia oj współczuję stanu gotowości - strasznie nie lubię takiego napięcia
też oglądałam Jacko i mam podobne odczucia jak magdzik - więcej hipokryzji niż prawdziwej załoby
miłego dnia choć ma wszędzie kropić:-)
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
i witam się ja 
zimno i pada suuuperr...gdyby nie ta pierońska burza przez którą nie spałam do 2-giej

masakra..ja się tak burzy boję że normalnie mną rzuca...a raz rąbnęło tak że ja na równe nogi (na tyle na ile mój ogromny brzuch na to pozwala:-):-)) mój bidny mąż też nie spał przeze mnnie

No ale burza poszła sio i teraz ładnie pada

ja Jacksona nie oglądałam...ale to co pisze magdzik to bardzo prawdopodobne:-
-
-(
no nic...my spaliśmy do 9 tej i ja nie mogę się znowu dobudzić
zimno i pada suuuperr...gdyby nie ta pierońska burza przez którą nie spałam do 2-giej

No ale burza poszła sio i teraz ładnie pada

ja Jacksona nie oglądałam...ale to co pisze magdzik to bardzo prawdopodobne:-
no nic...my spaliśmy do 9 tej i ja nie mogę się znowu dobudzić

reklama
Witam i ja
u nas pogoda okropna, buuu pada, pada i jeszcze raz pada
a było tak ładnie
Co do Jacksona to trochę oglądałm ale juz mnie denrwowały te monologi tych niektórych ludzi, to co magdzik napisała to w 100% popieram.
Post ty to masz dobrze z tym wstawaniem o 9
Renia u nas tez taka burza, a Kuba spał
Fredka no to udanego spotkania
Julia powodzenia
Surv a no dzisiaj mój syn dał pospac więc nie sprzątam
miłego słonecznego dnia!!!

u nas pogoda okropna, buuu pada, pada i jeszcze raz pada

Co do Jacksona to trochę oglądałm ale juz mnie denrwowały te monologi tych niektórych ludzi, to co magdzik napisała to w 100% popieram.
Post ty to masz dobrze z tym wstawaniem o 9

Renia u nas tez taka burza, a Kuba spał

Fredka no to udanego spotkania

Julia powodzenia

Surv a no dzisiaj mój syn dał pospac więc nie sprzątam

miłego słonecznego dnia!!!