się wita do Was pewien rudzielec
;-)
otóz kochane moje nie tylko Magdzik siedzial na fotelu fryzjerskim
:-) ale opisze po kolei
ranek mialam ciężki
- mała wstała z temp. więc M pojechał i nas zarejestrowal no i dr powiedział, że infekcja się pogłębiła:-( mamy już zainfekwane gardełko
dała do noska dicortinef i antybiotyk- zinat:-( no i mamy problem następny, bo dwa razy dawaliśmy jej ten zinat i dwa razy zwymiotowała momentalnie go:-(w związku z tym będę musiala pojecchać jutro do dr i zmienić lek
daliśmy jej później calpol i temp przeszła, później M został z Tonią a ja pojechałam na szalenstwo wlosowe
no i wyobraźcie sobie fryzjer w końcu zadecydował, ze moje wlosy są już gotowe na ekstremalne podboje
no i zaczęli mi zdejmowac kolor:-) no i jak zobaczyłam siebie po tym dekoloryzatorze to się załamałam
miałam żółte wlosy

no ale fryc mowi, że spoczko tak ma być, bo przecież za jednym zamachem nie zejdzie się z ciemnego brązu do blondu
no i zaproponowal mi rudy (kiedyś miałam) no i wybrałam taką żarówę

no i w sumie nie jest źle, gdyby jeszcze mi te brwi troszkę zbledły to byloby ok (bo teraz to troszkę konicznie wygląda
;-)) wyobraźcie sobie taką wiewiórę z hebanowymi brwiami
Zaszedł dzisiaj do nas na chwilę kolega i jak mnie zobaczyl (a widzieliśmy się też wczoraj) to zrobił minę z reklamy Danio

no ale dyplomatycznie stwirdzil, że ladnie wygladam
tiaaaa
Dorka ale słodko:-) masz bardzo dobre dzieci, tzn. dobrze chowane
napewno na serduszku cieplo Ci się zrobilo jak Seba dawał prezencik Misi, co?
Renia no nieźle dzisiaj popitalasz

a co za remoncik robicie???
Izabelka, Heksa zdrówka dla dzieciaczków
Iza nie jesteś niedobrą matką
po prostu maly jeszcze nie rozumie, że źle coś robi
a rodzice są po to aby reagować i nie raz potrzebny jest klaps
Kaja no teściowa Was załatwiła
a może ma tymczasową amnezję;-)
Madzia ja mam to samo, jak mala nie śpi to ja nic nie mogę zrobić, albo robię wszystko na raty
Surv no to przyszalałaś z tą taksą;-) no a oddziałowa to pewnie jeszcze za czasów PRL-u jest
no i zdróweczka dla Florci!!!!
Magdzik powiadasz trojaczki

szacuneczek dla rodziców

nie wyobrażam sobie:-( no i jak tam po fryzjerze??

;-)
otóz kochane moje nie tylko Magdzik siedzial na fotelu fryzjerskim
:-) ale opisze po kolei ranek mialam ciężki
- mała wstała z temp. więc M pojechał i nas zarejestrowal no i dr powiedział, że infekcja się pogłębiła:-( mamy już zainfekwane gardełko
dała do noska dicortinef i antybiotyk- zinat:-( no i mamy problem następny, bo dwa razy dawaliśmy jej ten zinat i dwa razy zwymiotowała momentalnie go:-(w związku z tym będę musiala pojecchać jutro do dr i zmienić lek
daliśmy jej później calpol i temp przeszła, później M został z Tonią a ja pojechałam na szalenstwo wlosowe
no i wyobraźcie sobie fryzjer w końcu zadecydował, ze moje wlosy są już gotowe na ekstremalne podboje
no i zaczęli mi zdejmowac kolor:-) no i jak zobaczyłam siebie po tym dekoloryzatorze to się załamałam
miałam żółte wlosy

no ale fryc mowi, że spoczko tak ma być, bo przecież za jednym zamachem nie zejdzie się z ciemnego brązu do blondu
no i zaproponowal mi rudy (kiedyś miałam) no i wybrałam taką żarówę

no i w sumie nie jest źle, gdyby jeszcze mi te brwi troszkę zbledły to byloby ok (bo teraz to troszkę konicznie wygląda
;-)) wyobraźcie sobie taką wiewiórę z hebanowymi brwiami
Zaszedł dzisiaj do nas na chwilę kolega i jak mnie zobaczyl (a widzieliśmy się też wczoraj) to zrobił minę z reklamy Danio

no ale dyplomatycznie stwirdzil, że ladnie wygladam
tiaaaa
Dorka ale słodko:-) masz bardzo dobre dzieci, tzn. dobrze chowane
napewno na serduszku cieplo Ci się zrobilo jak Seba dawał prezencik Misi, co?
Renia no nieźle dzisiaj popitalasz

a co za remoncik robicie???Izabelka, Heksa zdrówka dla dzieciaczków

Iza nie jesteś niedobrą matką
po prostu maly jeszcze nie rozumie, że źle coś robi
a rodzice są po to aby reagować i nie raz potrzebny jest klaps
Kaja no teściowa Was załatwiła
a może ma tymczasową amnezję;-)Madzia ja mam to samo, jak mala nie śpi to ja nic nie mogę zrobić, albo robię wszystko na raty

Surv no to przyszalałaś z tą taksą;-) no a oddziałowa to pewnie jeszcze za czasów PRL-u jest
no i zdróweczka dla Florci!!!!Magdzik powiadasz trojaczki

szacuneczek dla rodziców

nie wyobrażam sobie:-( no i jak tam po fryzjerze??

,ale jak ty się rano ruszysz?;-)