reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

witam :-D
Andula dla synka wszystkiego najlepszego w dniu urodzinek :tak:z okazji rocznicy zycze spokoju na nastepny rok i zebyscie sie dogadywali :tak:
Sylcia sto latek :-D

a my bylismy wczoraj u moich rodzicow i sama prowadzilam przy czym 14 km przed celem wysiadlam, bo mąż mnie do bialej goraczki doprowadzil i powiedzialam,zeby sam se prowadzil; faceta obork albo po alkoholu albo spiacego; rany co za maruda, :eek: z regoly wyprzedz, jedz szybciej; co za roznica czy jade 100 czy 110 :baffled: ech tam dzien bardzo udany, wievcie miec 3 ciocie na stale i czlowiek odpoczywa; nawet zdrzemnelam sie w hamaku :-) miodzio; bylismy po 21 dlatego myc i spac :tak:
poczytam na spokojnie co u was
musze smrodka przewinac tylko :confused2:

reklama
Pabla czemu chcesz prace zmienic ?? Fajnie ze szefowa bedzie pamietac napewno jakcos sie zwolni to zadzwoni:tak:Ja juz na sama mysle ze w poniedzialek ide do pracy brzuch mnie boli z nerwow:tak::baffled: Boje sie ze nie dam rady prawie przeczytalam ksiazke o poloznictwie gyz ze szkoly malo co pamietam:baffled:dobrze ze kumpela z klasy bedzie na tym samym oddziale zawsze razniej..
Izabelka
sen na hamaku miodziooo:-):-) a facet siedzacy obok podczas jazdy to istna masakra;-);-)

Tosika daj nam znac jaka nazwe sklepu wybraliscie.

Natala,Gabi 100 lat dziewuszki z okazji roczku!!

Andula - wszystkiego najlepszego dla malucha:tak::tak::tak::tak::tak: I z okazji rocznicy ślubu życzę wam,żeby chociaż co drugi dzień było tak jak na początku;-) żeby wszystko się poukładało:tak::tak::tak: No i zazdroszczę prezentu:tak:
Izabelka - faceci tak mają:no: Następnym razem rób tak samo, gdy mąz będzie prowadził;-)
My planowaliśmy pojechać na cały dzień na działkę, ale słonka brak i jakieś chmurzyska się zbierają:baffled:
Sylcia - 100 lat:tak::tak::tak:

kurcacku, Gabi...sto lat:tak::tak:
sylcia buziaki:-);-)
a kolorek ścian wkleję jak tylko pomaluje malż drugi raz:tak:..powiem tak..Tosika włosami by sie wkomponowała w ścianę jak nic:-):tak:

Dziekuje za zyczenia:tak::tak:
my tez planowalismy dzien na dworzu ale dzis niestety u nas deszcz:baffled:

Kasiu kupilam pieluchomajty rossmanowskie fajne bardzo ale kurcze chyba drozej wychodza niz pampersy 20 sztuk 24 zl :tak:Misiek pierwszy raz mial ostatnio odparzona pumpke i tez sie zastanawiam czy nie przez te pieluchomajtki pampersa ciezko stwierdzic gdyz w tym samym czasie mial biegunke...Znowu z rana zapodalam mega przyjemny temat;-);-):baffled:

Sylcia, sto lat z okazji osiemnastych urodzin...bo na więcej nie wyglądasz:-)

Andula, życzę Ci, żeby ta rocznica się okazała przełomowa i teraz już w Waszym małżeństwie wszystko szło jak z płatka!:tak::tak: A prezentem się nie przejmuj, Post dobrze pisze;-)

Gabi, Natalko, Misiu - rośnijcie zdrowo maluszki!

My tradycyjnie wstałyśmy przed ósmą, przynajmniej tyle się unormowało, bo zasypianie dalej problematyczne...mała nie chce zasnąć jak jest sama w pokoju, muszę przy niej siedzieć, a ona w tym czasie robi kilometry po łóżeczku, wyrzuca miśki za burtę i wciąga je z powrotem i tak się bawi dobrą godzinę, neizależnie od stopnia zmęczenia:baffled:

Kredki dla maluchów kupiłam w Smyku, firmy Crayola za jedyne 7 zł. To takie grubaśne świecówki, nic specjalnego, ale pisze na opakowaniu że od 1 roku życie, więc mniemam, że bardzo toksyczne nie są:-p Widziałam też podobne w empiku, jakiejś włoskiej firmy, ale 5 razy droższe, a przy destrukcyjności młodej nie warto przeinwestowywać:tak:

Hashi, fajnie, że wróciłaś do nas - to już na dobre, co?:tak::tak:

Post, no mnei się kolor z opisu bardzo podoba! A Ika powinna być zachwycona:-)

Pabla, trzymam kciuki za zmianę pracy...a jak już będziesz w nowym banku to doradzisz, czy warto się do niego przenosić:-D

Andula, z pracą dasz radę! Mnie sie zdaje, ze położna to przede wszystkim musi mieć podejście do ludzi i dużo empatii, a tego Ci na pewno nie brakuje:tak:

Izabelka, dlatego ja nigdy z facetami u boku jeździć nei chciałam:-p Mój mąż niby inny, łagodny i niekarcący, ale też mu się już parę razy krytyka wyrwała, jak prowadziłam:-p Zobaczymy, może dziś się zbiorę na odwagę i do siostry sama za kółkiem pojadę....

Idę ogarnąć dom, potwornicka, odpukać, na razie grzeczna - oby nie zapeszyć;-) Miłego dnia!:-)

Surv nie pozostaje Ci nic innego tylko nagrac potworka i zamiescic film jako dokument :-p chyba zadna z nas nie wierzy ze daje czadu hihihhi na zdjeciach taka slodziutka panienka :tak:
Andula dasz rade, ale fajnie ze kolezanka blisko, zawsze mozna skoczyc i zapytac :tak: bedzie dobrze;
Mondzi wiesz jak robilam? jak zrobilam blad w testach to wypisywalam odpowiedz na kartce i potem sie uczylam na pamiec; dasz rade,a zmiana miejsca dobrze zrobi; wlasnie co z coreczka?chyba nic nie pisalas o problemach...

Ostatnia edycja:
Hej!
Ale mieliśmy dziś koszmarną nockę:no: Zuzu co chwilkę płakała wstalam chyba z 15 razy i w końcu wzięłam ja do nas ale i tak cały czas się kręciła Nie mam pojęcia co mogło jej być:-( Nic takiego nie zjadła może ząbki nie wiem :no:
W dzien jest ok ale nocki różnie ostatnio wygladają:baffled:
Teraz zapakowałam ją mamie do wózka i poszły na zakupy:-):-):-)
Muszę się pochwalic że wczoraj dostałam zaległy imieninowy prezent od T Jak otworzyłam pudełko to mnie zatkało :szok:piekna czarna bielizna :tak:tyle że delikatnie mówiąc nie na co dzień :-p:-D:-D:-D:-D:-D
Pabla – u nas wczoraj też były chyba z 3 kupki takie rzadkie a dziś już była normalna ale za to jakaś zielonkawa:baffled: Też nie jadla ostatnio nic nowego więc nie wiem po czym to
Mondzi – tylko się nie zniechęcaj a będzie dobrze :tak:
Andula – fajny prezent M zrobił :tak:Oj chciałybym coś takiego dostać :tak::-) I powodzenia w pracy!

a my bylismy wczoraj u moich rodzicow i sama prowadzilam przy czym 14 km przed celem wysiadlam, bo mąż mnie do bialej goraczki doprowadzil i powiedzialam,zeby sam se prowadzil; faceta obork albo po alkoholu albo spiacego; rany co za maruda;

Święta prawda ! :-D:-D:-D:-D A najlepiej i tak samemu :-)

Wszystkim dzisiejszym solenizantom tym Dużym i tym Małym wszystkiego naj…naj…najlepszego:-):-):-):-)

Andula - nie chce mi się wracać do starej pracy, w czasie mojej ciąży i macierzyńskiego prawie caly stary skład się wykruszył i same nowe osoby, pozatym dyrektorka beznadziejna kompletnie itp....ale wrócę tam i pewnie jak przypomnę sobie jaki tam syf jest to zacznę szukać czegos nowego, ale to już od stycznia, te 3 mce do końca roku przebimbam jakoś tam.
Iza - mój akurat jest dobrym pasażerem, kilka razy porządnie dostał opr za upominanie mnie i teraz siedzi cicho....zresztą ja sama dużo go pytam po drodze dla pewności, więc wie że ostrożna jestem. I bardzo chce żebym zaczęła sama jeździć więc robi wszystko żeby mi to ułatwić:-)
Agnik - współczuję nocki!! a prezencik super:tak::tak: u nas narazie dzisiaj bez kupki...
umyłam już podłogi, zupka dla młodej się gotuje, zaraz się biorę za naszą zupę i pranie kolejne trzeba wstawić....ehh...jak mi się nie chce....

reklama
witajcie kochane:-):-):-)
u nas dzisiaj slonecznie, alle wietrznie:tak:
mam wreszcie chwilę dlaa siebie, mała stara się od 30min zasnąć, ale słysząc z góry " doj doj doj' to usypianko chyba kiepsko idzie:baffled: no ale na razie nie interweniuje czyli jest ok;-)
Miśku słodki bąbasiu wszystkiego najlepszego, dużoooo zdrówka, wspanialych prezentów i pociechy z rodziców:-):-):-):-):-):-)
Gabi, Kurcacku kochane laleczki życzę Wam w tym dniu samych wspanałości i slodkości:-):-):-)
Olguś wszystkiego naj naj naj z okazji 13 m-ca:-):-):-):-)
Sylcia wszystkiego co najpieknięjsze w dniu wspanialym moja rówieśniczko;-) (oczywiscie osiemnastko:-p)
Andula życzę Tobie aby ten następny rok Waszego pożycia był cudowny, spokojny, beztroski i żebyście w tym zakręconym świecie znaleźli siebie tak jak to bylo na samym początku:-):-):-) no a prezent fiu fiu, nie pogadasz:tak::tak::tak::tak: też bym taki chciala:-p i co Ty gadasz, że nie dalaś M prezentu??? a Ty to nie jesteś prezentem dla niego??:-)

a kolorek ścian wkleję jak tylko pomaluje malż drugi raz:tak:..powiem tak..Tosika włosami by sie wkomponowała w ścianę jak nic:-):tak:

no to ja już wiem dlaczego Post tak bardzzo podobał się mój kolor:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a tak na marginesie to już wiesz Ptaszynka, w którym pokoju będę u Ciebie delektować się kawą?:-p:-p:-p:-p

Izabelka olej starego:-p ja miałam podobnie jak Surv, mój z tych spokojniejszych niby nic nie gada, ale zawsze jakieś zdawkowe slówko powie:wściekła/y: a że ja sie uważam za dobrego kierowce, to sobie nie pozwole na takie traktowanie:-p:-p więc już pare razy zrobiłam spacer podczas jazdy:-p:-p:-p ale moim zdaniem chłopy tak mają, jeśli chodzi o jazdę autem:tak::tak: uważaj się mimo wszystko za ten lepszy gatunek:-p
Agnik ja stawiam na zębole:tak::tak::tak: no a prezent na pewno boski i M ma sieczym zachwycać:-p:-p:-p wyobraź sobie, ze ja też taki kiedyś dostałam od M:-D:-D:-D:-D (leży gdzieś głęboko w komodzie , bo święcil po oczach cekinami:-p:-p:-p:-p)
Pabla no to fajnie by bylo jakbyś przesszła do tego nowego banku:tak::tak::tak: ponieważ jak coś nowego się tworzy to wtedy ma się większe szanse i mozliwości na awanse (szczególnie jak jest się od początku):tak::tak::tak: trzymam kciuki:tak::tak:

no i chyba dzidzia usnęła:-) a ja idę parzyć sobie kawku;-)

Do góry