reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

No nie, co chwile coś chcą ode mnie i spokojnie nie można na bb posiedzieć;-):-p:-)
Wczoraj padłam jak kawka o 21.30 z bólem głowy i ... wstałam z bólem głowy. Ale piguła pomogła na szczęście. Zato dzieci spały snem sprawiedliwego:tak:

Piszecie o tych kupkach - ja myślę, że dzieci cos pokątnie wciągnęły i stąd takie anomalie;-)U nas też jest różnie, jak luźniejsza, potem zwarta ;-) a je to co zawsze:tak:
Tosika, z tymi muszkami, to słyszałam, że po prostu lecą do piwa i można je wtedy zebrać w jednym miejscu;-)Na spodeczek i czaić się za rogiem ;-)
Post, jestem przekonana, że pokoik będzie piękny! Bardzo lubię takie kolory ścian:tak:
Andula, nic się nie martw na zapas - na pewno dasz radę. I tak jak pisze Surv, masz wszystkie cechy odpowiednie na to stanowisko:tak:Ale fajowy prezent od m:tak:
Pabla, trzymam kciuki, żeby plany "pracowe" zrealizowały sie po Twojej myśli
Agnik, no super! czyżby coś chciał?;-)Współczuję nocy:-(
Sylcia, Tosika, fajnie, że udało Wam się spotkać.
Piszecie o kredkach - Olgę nie kręcą, bo ... wyczaiła, że Miki ma pisaki! Ooo, jak fajnie ściągać zatyczki:eek:Musze przed nią chować, bo potem cała upaprana:baffled:

Sylcia, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
Dzieciaczki Kochane - Misiaku, Natalko, Gabi, moc buziaków na Roczek!

reklama
Ale naklikałyście:szok: ledwo co dotarłam do końca ,a juz zapomniałam co komu odpisać:zawstydzona/y:
Misiu,Gabi,Kurcacku buziaki i najlepsze życzenia z okazji roczku maluszki!!!
Olga wszystkiego najlepszego ślicznotko !
Sylcia 100 lat!
Andula gratuluję kolejnej rocznicy (przypomnij która to) ,może lekko nie było,ale oby następne lata były lepsze.Prezentu zazdroszcze,pewnie też by mi było głupio,że nic nie dałam,ale dobrze dziewczyny piszą niech m doceni,że wytrzymałaś jego dotychcasowe wybryki,choć sporo nerwów cię to kosztowało,SPA się należy jak nic:tak: Co do pracy to się nie martw,na początku zawsze jest stresior,ale bedzie dobrze i koleżanka napewno pomoze.
Mondzi ojoj a czemu z małą do gina musiałaś iść sama zauważyłaś ,że coś nie tak? pierwszy raz słyszę,żeby z takim bąblem do gina:szok: Tetami sie nie martw,ja też byłam pewna,że je umiem,bo wydawały mi się łatwe i logiczne,a przyszło co do czego i się na nich wyłożyłam:zawstydzona/y:Za drugim razem wykułam na pamięć i zdałam:tak:
Agnik mmm super prezent:tak:
Post już mi się ten kolor podba,bynajmniej z nazwy:tak: ,u Maćka w pokoju też ogniście pomarańczowo + żólty
Surv dobry pomysł z tymi kredkami,może jakis talent nowy się u Flory ujawni:tak:
Kasia współczuję nocki.
Pabla jakoś dasz radę w pracy,a może się okaże ,że ta nowa obsada wcale nie taka zła.

Ja wczoraj pół dnia spędziłam na porodówce,łażąc tam i spowrotem po schodach z koleżanką,bo skurcze miała juz co 5 min.Wyszłam od niej o 17 i nie wiem co dalej,jej facet ma wyłączony tel,a do niej nie dzwonie bo nie chce sie narzucać,pewnie sama sie odezwie jak już będzie po wszytskim i dojdzie do siebie,ale siedzę jak na szpilkach.
U nas gorąco uffff,już jak o 9 szłam do sklepu to się wytrzymać nie dało.
Później z malym idę też na porodówkę,ale do pani doktor co się zgodziła go zasczepić,ale dzisiaj tylko chce rzucic okiem na jego ksiązęczkę i umówimy się na przyszły tydzień.
Obiadu nie robię,bo jest od wcozraj,sprzatać mis ię też nie chce ,więc luz blues.
A tak w ogóle to mam już 2 @ w tym mieisiącu:wściekła/y:,a boli jak cholera.Teściowa mi kupiła jakiś super ekstra specjalistyczny dżemik na wszystkie dolegliwości ,czyli na moja alegię też i na wyregulowanie @ również,no to teraz co,może będę miała 2 na miesiąc:confused:Generalnie w takiego typu specyfiki nie wierzę,bo wygląa mi to tylko na zbijanie kasy-jeden słoiczek ponad 100zł:szok::szok::szok:,ale uparła się baba i mi kupiła,sobie z reszta juz kolejny,bo twierdzi,ze pomaga,tylko ciekawe na co:baffled:

Madziu rocznica druga ale w listopadzie bedzie 10 lat bycia razem :tak:
Fajna masz tesciowke dba o Ciebie moja dbala jak karmilam cycem kupowala owocki ,soki a teraz dba o Misia ale to dla mnie najwazniejsze:tak::-)
Agnik M sie postaral ,super prezent ja tez kiedys dostalam bielizne niestety nie pasowala ,stanik byl za duuzy :-D:-D ale o dobry na moje bujne ksztalty trudno:tak::-):-D
Kasiu dobrze ze glowa nie boli :tak:mnie nadal cmi:baffled:
Pabla trzymam kciuki aby szefowa szybko znalazla dla Ciebie super stanowisko:tak::-)
Dzieki kobitki za wsparcie:tak:

Agnik fajny prezent :tak: ja czekam na wyplate i tez sobie zafunduje,...ale sama ;-)
wiecie jestem cala szczesliwa,bo odezwala sie znajoma mojej bylej niani i za tydz jak wroci to mamy sie spotkac, a zeby bylo lepiej to kolezanki mama chce sie zajac Wercia :-D musze pogadac z mężem czy czekamy na obca czy bierzemy kolezanki mame, jest ciepla i mila; wychowala 3 dzieci- moje 2 kolezanki z bloku i 2 wnuczat :tak: tylko musze ja zapytac czy jak wnuki zachoruja nie bedzie chciala wolnego, bo by bylo...ale nic przynajmniej cos sie ruszylo :-D
ogarnelam burdelik, czekam jak mala wstanie i smigamy na dworek :tak::-D syn z tata u babci standardowo :-) tylko cos sie chmurzy, oby nie padalo

Madziu pogratuluj kolezance i powiedz e wszytskie chlopaki z 28 lipca sa kochaniutkie;-)
Maciusiu,Tymku,Werciu,Prezesie,Wikusiu,Zainab,Olgo dziekujemy za piekne kartki i sliczne zyczenia!

reklama
Do góry