No nie, co chwile coś chcą ode mnie i spokojnie nie można na bb posiedzieć;-)
:-)
Wczoraj padłam jak kawka o 21.30 z bólem głowy i ... wstałam z bólem głowy. Ale piguła pomogła na szczęście. Zato dzieci spały snem sprawiedliwego
Piszecie o tych kupkach - ja myślę, że dzieci cos pokątnie wciągnęły i stąd takie anomalie;-)U nas też jest różnie, jak luźniejsza, potem zwarta ;-) a je to co zawsze
Tosika, z tymi muszkami, to słyszałam, że po prostu lecą do piwa i można je wtedy zebrać w jednym miejscu;-)Na spodeczek i czaić się za rogiem ;-)
Post, jestem przekonana, że pokoik będzie piękny! Bardzo lubię takie kolory ścian
Andula, nic się nie martw na zapas - na pewno dasz radę. I tak jak pisze Surv, masz wszystkie cechy odpowiednie na to stanowisko
Ale fajowy prezent od m
Pabla, trzymam kciuki, żeby plany "pracowe" zrealizowały sie po Twojej myśli
Agnik, no super! czyżby coś chciał?;-)Współczuję nocy:-(
Sylcia, Tosika, fajnie, że udało Wam się spotkać.
Piszecie o kredkach - Olgę nie kręcą, bo ... wyczaiła, że Miki ma pisaki! Ooo, jak fajnie ściągać zatyczki
Musze przed nią chować, bo potem cała upaprana
Sylcia, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
Dzieciaczki Kochane - Misiaku, Natalko, Gabi, moc buziaków na Roczek!

Wczoraj padłam jak kawka o 21.30 z bólem głowy i ... wstałam z bólem głowy. Ale piguła pomogła na szczęście. Zato dzieci spały snem sprawiedliwego

Piszecie o tych kupkach - ja myślę, że dzieci cos pokątnie wciągnęły i stąd takie anomalie;-)U nas też jest różnie, jak luźniejsza, potem zwarta ;-) a je to co zawsze

Tosika, z tymi muszkami, to słyszałam, że po prostu lecą do piwa i można je wtedy zebrać w jednym miejscu;-)Na spodeczek i czaić się za rogiem ;-)
Post, jestem przekonana, że pokoik będzie piękny! Bardzo lubię takie kolory ścian

Andula, nic się nie martw na zapas - na pewno dasz radę. I tak jak pisze Surv, masz wszystkie cechy odpowiednie na to stanowisko

Pabla, trzymam kciuki, żeby plany "pracowe" zrealizowały sie po Twojej myśli
Agnik, no super! czyżby coś chciał?;-)Współczuję nocy:-(
Sylcia, Tosika, fajnie, że udało Wam się spotkać.
Piszecie o kredkach - Olgę nie kręcą, bo ... wyczaiła, że Miki ma pisaki! Ooo, jak fajnie ściągać zatyczki

Sylcia, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
Dzieciaczki Kochane - Misiaku, Natalko, Gabi, moc buziaków na Roczek!