Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
ach,Izabelka-bylysmy od marca do maja w Polsce,potem wrocilysmy i teraz przygotowujemy sie do naszego slubu we wrzesniu - nic szykownego,bardzo skromniutko... Adrianna rozwija sie dobrze,jeszcze nie chodzi ale chyba juz niedlugo pobiegnie w zamian ;-) psoci jak najeta i czasami mam wrazenie,ze zaczyna jej sie bunt dwulatka,choc ten dopiero ok 18 miesiaca powinien sie pojawic
... gada jak naeta po swojemu,potrafi jednak powiedziec Dada na Daddy (tak nazywamy Joe - tata po angielsku) i lala or lalia na lalki,ktorych ma juz ogrom - majac mame shopoholiczke i uwielbiajaca lalki i wozki dziewczyna nie ma szans ;-)
- i ktorymi uwielbia sie bawic :-) ogolnie jest bardzo radosnym dzieckiem i w miare grzecznym poza momentami kiedy jej sie zapomni
... sama je - nie pozwala mi sie karmic - zaciska usta i nie mam szans nic jej wepchnac... bardzo ladnie sama uzywa lyzki i widelca oraz oczywiscie rak,a znakiem rozpoznawczym mojego dziecka,ze juz sie najadla jest zrzucanie wszystkiego co pozostalo lub na co nie ma juz ochoty na podloge - a w kuchni mam dywan.... mialysmy troche przejsc po powrocie z Polski,bo nauczylismy mala spac w naszym lozku i przez pol nocy wisiala mi na cycku... w koncu sie zaparlam i przezylysmy kilka bardzo dokuczliwych i serce sciskajacych wieczornych koncertow,ale wreszcie dziewcze zrozumialo,ze lozeczko jest rownie wygodne i sypia juz u siebie :-) ale przyznam,ze kilka wieczorow bylo mi bardzo ciezko....od kilku dni rowniez zaczela pokazywac palcem co chce... a dzis bylysmy pierwszy raz w zyciu na basenie i bylo super :-)
postaram sie powstawiac troche zdjec.... a zaleglosci mam tyle w czytaniu,ze nie dam rady przEczytac wszystkiego....
WSZYSTKIM LIPCOWYM ( DO NICH ZALICZAM ROWNIEZ URODZONYCH W CZERWCU I SIERPNIU ORAZ TYMOTEUSZA) NAJSERDECZNIEJSZE ZYCZENIA UKONCZENIA PIERWSZEGO ROCZKU !

postaram sie powstawiac troche zdjec.... a zaleglosci mam tyle w czytaniu,ze nie dam rady przEczytac wszystkiego....
WSZYSTKIM LIPCOWYM ( DO NICH ZALICZAM ROWNIEZ URODZONYCH W CZERWCU I SIERPNIU ORAZ TYMOTEUSZA) NAJSERDECZNIEJSZE ZYCZENIA UKONCZENIA PIERWSZEGO ROCZKU !