reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

O właśnie;-):tak::-)

Ja dziś od rana zabiegana:tak:rano do lekarzy (ze soba) potrzebne do pracy:eek:potem alergolog małego i tak dzien zleciał:sorry:teraz przyjechało wujostwo i bawię 2 dzieci:confused2:
Przeczytałam wszystko ale nic nie pamietam:zawstydzona/y:

Tosika czekam na foty blondu:tak:
Pomorskie mamusie super że spotkanko udane:tak:
Surv ale miałas nocke, coś z tym spaniem nie tak:no:
Post no to ja myslę ze ta data Łuckowi najbardziej odpowiada:tak::-D
Kamu no my do Cz-wy mamy bliziutko:tak:
Pabla no my tez dzis ostanie zakupy do złobka:tak:

Jutro do pracy na 11 boję się masakrycznie:eek::sorry:ale musi byc ten pierwszy raz:cool2:

Spokojnej nocki:tak:

reklama
hej
synek w przedszkolu bardzo grzeczny byl :tak: odreagowal niestety w domku, juz sie zaczyna hehe
jutro rozpoczecie roku, trzymnajcie za mnie kciuki,zebym sie nie spalila na starcie (przzypominam debiutuje jako wychowawca hihi) :-p

SPA to bomba!!! i mialam jeszcze godzinke masazu relaksacyjnego, miodzio :-D

Iza - super że wypoczęłaś w spa!!
dobrze będzie jutro, nic się nie martw!!
Kicrym - to jutro żłobkujemy, co:-) ja jestem trochę zdenerwowana, wprawdzie Lenka przez 2-3 dni będzie tylko do 12:00 zostawać żeby się zaklimatyzowała ale i tak mam stresa....jutro na 09:00 ruszamy!
moja już śpi, zaserwowałam jej leki i zasnęła bidulka wymęczona wyrywaniem się z moich rąk.
ja standardowo zmęczona, lecę doprowadzić nóżki do porządku, bo znów cieplutko a ja zarośnięta:zawstydzona/y::sorry:
a potem spanko:-)

Kicrym powodzenia,będę trzymac kciuki.Ale kto jak kto,ty napewno dasz radę:tak:
Post a wiesz,że ja już dzisiaj byłam pewna ,że rodzisz:-D Tak sobie siedziałąm i coś mi sie o porodach we łbie pomyśłało,że ile teraz w danej chwili kobiet rodzi/ i tak sobie pomyślałam,że to moja intuicja ,z pewnie Ty już w akcji,ale widać ta moja intuicja g...o warta-do wymiany:sorry:
Pabla zdrówka dla was obu.Super,że Leka zakolczykowana bez większej tragedii,zaraz lecę na zamknięty obczaić twoją ślicznotkę.Powodzenia jutro w żłobku.
Survivor poprawy nastroju życzę:tak:
Tosika powodzenia z blondem i foteczki koniecznie wstaw.
Kate idź sie pobaw,nie słuchaj durnego gadania!
Kasia ale zazdroszczę wyjazdu,my też mieliśmy gdzieś jeszce\jechać,ale teraz wszystko na mieszkanie poszło:sorry:

Maciek juz poległ w sumie szybko,ale w dzień spał tylko raz.Wczoraj w sumie też szybko zasnął,ale budził się co chwilę w nocy:crazy: oby dzisiaj było lepiej,chociaż w zamian za to pospalismy do 8.45,a może i dałoby sie jeszcze dłużej,ale musiałam się zebrać do alergologa.
Zakończyłam właśnie moje króliczkowanie doświadczalne,no i zobaczymy jak bez tego lekarstwa będę hulać,bo ono mi naprawdę pomagało,a i 220 plnów zarobiłam:-Dbędzie na waciki;-)

Dziewczyny help, ale mi sie nic nie chce:confused2: Powinnam skakac pod chmury, że urlop, wakacje a tu kicha jakaś... Zmęczenie materiału mnie dopadło:confused2:
Post, to w takim razie poczekaj do mojego powrotu, czyli ... 9.09:-D Oj ja miałam stresa jak rodziłam Olgę, bo jak przyjechałam na porodówke, to pani na to, że prosze czekac sprawdzimy, czy są miejsca:szok: Znalazło się;-)
Dzielna Lenka - zaraz oglądne zdjęcia:tak: Ja jutro idę do przedszkola zobaczyc co i jak, bo Miki dopiero po przyjeździe - nie ma sensu teraz go stresować.
Izabelka, trzymam kciuki za jutro. Na pewno dzieci polubia Cię od pierwszej minuty, a na pewno będą miały najładniejszą Panią Wychowawczynię:tak: Której klasie bedziesz przewodzić? I brawo dla Oskiego!
Kicrym, to miałaś zabiegany dzień i powodzenia jutro!!!
Tosika, na pewno odpoczynek po otwarci należy Wam sie jak psu buda:tak:

I nie wiem co jeszcze:eek:

Ja się tylko odmeldowuję po ciężkim dniu:zawstydzona/y: Nie chce mi się nawet pisać o tym, jak mam dosć własnego dziecka, a ono mnie:-p

Wszystkim żłobkowiczom, a ich mamom przede wszystkim, życzę udanego debiutu:tak: No i Tobie, Kicrym, udanego pierwszego dnia w pracy! Na pewno sobie poradzisz - rok z Kubusiem dałaś radę, to co tam grupa przedszkolaków:-)

Tosika, jutro Ci podam różne propozycje, tylko napisz co chcecie robić: zwiedzać, leżeć martwym bykiem w luksusach czy rozrywać się agroturystycznie?:tak: Swoją drogą też bym gdzieś wyjechała...sama najchetniej:-p

Kasia, jutro jak dotrze do Ciebie, że masz wolne, to na pewno się zbierzesz i zaczniesz cieszyc urlopem:tak:

Post, no do tego 9-go dociągniesz jakoś - a posag w postaci szczęśliwej daty urodzenia dla Łucka - bezcenny:-)

Idę paść martwym bykiem koło nieczułego potwora, za którego wyszłam:-p:-p
Miłego wieczoru!

A co to już wszystkie do pracy wróciły, że tu tak cicho?;-)
U nas nocka ok, spałyśmy obie;-) Młoda obudziła się nieco brzdsza, bo usiłowałam jej przez sen grzywkę podciąć no i wyszło....dyskutowalnie:-) Na szczęście jej szybko włosy rosną:-p
Idziemy na kaszę i kawę, a potem zależnie od stopnia rozmarudzenia, albo da mi popracować, albo będziemy do u****nej śmierci budować wieże ze wszystkich dostępnych przedmiotów:-p
Miłego dnia! Czy też 1 września tak Was wściekle cieszy, że nie trzeba iść do szkoły? (to nie było pytanie do nauczycielek:-p)

hej,
ja na momencik, szykujemy się do żłobka, niedługo wychodzimy, jestem poddenerwowana, Lena z gilem do pasa jest marudna i tyle.
Oby było dobrze!
Kicrym, Iza - udanego pierwszego dnia w pracy!
Surv - rozumiem że Florka jest ostatnio małym potworkiem?:-) mam nadzieję że niedługo zmieni się w aniołeczka:-):-)
Kasia - jutro już wyjeżdżasz, zobaczysz że siły witalne Ci szybko wrócą!

witam mamuśki
oj widzę, że tu żłobkowiczów nam przybyło na forum - będzie dobrze, mamusie dadzą radę;-)
Kicuś udanego pierwszego dnia w pracy - ale Ci fajnie, ostatnio też bym gdzieś wyszła między ludzi bo piórka mi zaczynaja juz rosnąć jak prawdziwej kwoce domowej;-)
Pabla zdrówka dla Lenki - a tu jeszcze żłobek to może lepiej niech zostanie w domku? Chyba ze coś źle doczytałam ;-)
Izabelka ale Ci dobrze z tym SPA
Post 9.09? super data:-)
kurcze zmykam bo maruda straszny i nie można pisać bo za rękaw ciągnie:eek:

reklama
oj a my dzisiaj do 10 pospalismy hehe:-D,ale zeby nie bylo zbyt pieknie to od 6.45 do 8.30 byla przerwa w spaniu:sorry:Nocka spoko,dwa razy wstawalam w poszukiwaniu komara:wściekła/y:

Ciekawe jak tam Lenka w zlobku,zaraz do domku wraza,wiec czekamy na relacje:tak:
Survivor ja to sie fest ciesze,ze do szkoly nie ide,ale jakos mi to dzisiaj na 1.wrzesnia nie wyglada,bo nie pada:sorry:

My juz po sniadanku( wsumie pora obiadowa sie zbliza:sorry::-p),zbieram sie do Biedronki,Maciek jedzie na rowerze,bo kurde jakos tak ponastawiali w tym sklepie,ze ciezko wozkiem przejechac:wściekła/y:No ale dobrze ,ze blisko to sie nie zdazy mlodemu znudzic ten rowerek.Pozniej lecimy do przychodni sie zapisac na szczepienie.

Ostatnia edycja:
Do góry