liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Post tak jak dziewczyny napisały. Duzo się zajmujcie Iką w miarę możliwości, no i może jakąś nową zabawkę jej zafundujcie sama nie wiem. Ale na pewno Ika zaakceptuje nową sytuację i że ma braciszka. Weź to pod uwagę że dla niej to szok. Przez 1 rok i 2 miesiące była sama i wszyscy wokoło niej byli i tylko dla niej a treaz też ajmujecie się kimś innym.
A to że płacze równolegle z Marcinkiem to obstawiam że to nie jest żal że się ją nie zajmujecie tylko jednoczeniu się małym drugim dzieckiem. Adaś też tak ma. Także głowa do góry będzie dobrze.
Surv wniosek rozpatrują w przeciagu 30 dni.
Pabla Lenka zuch dziewczynka , niedługo żłobek będzie jej ulubionym miejscem. Chociaż podziwiam Cię bo ja chyba bym się złamała i zostałabym z małą.
Ja dzisiaj byłam oddać honorow krew , w tym czasie M był z młodym. Zaraz M do pracy a my pójdziemy do sklepu może po jakieś kaszki i inne.
A to że płacze równolegle z Marcinkiem to obstawiam że to nie jest żal że się ją nie zajmujecie tylko jednoczeniu się małym drugim dzieckiem. Adaś też tak ma. Także głowa do góry będzie dobrze.
Surv wniosek rozpatrują w przeciagu 30 dni.
Pabla Lenka zuch dziewczynka , niedługo żłobek będzie jej ulubionym miejscem. Chociaż podziwiam Cię bo ja chyba bym się złamała i zostałabym z małą.
Ja dzisiaj byłam oddać honorow krew , w tym czasie M był z młodym. Zaraz M do pracy a my pójdziemy do sklepu może po jakieś kaszki i inne.
a instynkt matki jest ponad przeciętny;-) i na pewno dasz sobie radę i zapewniam Ciebie, że o wiele lepiej niż ja
i jak Tosia się urodziła, to po tygodniu mialam dzikie awantury, typu nie tul jej
nie dawaj mleczka, bo jest za blisko Ciebie
i to nic, że on marzył o rodzenstwie i nie mogł się doczekać siostry:-( pisalam Wam, że wszystko skończyło się psychologa i dwumiesięczną utratą głosu u malego:-( dlatego pomimo, że będziesz nie raz zajechana przez dzieciaki, to będziesz miała ten komfort, ze one będą razem się chować, i do tego masz przy boku mamę i M na kazde Twoje skinienie

M na L4 tak go łupnęło że dostał antybiotyk
siedzi z małym jak ja w pracy