reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

witajcie kochane
ja ledwo żywa, caly dzień non stop bieganie i załatwianie, dzieci zostawiane babci, wpadłam tylko na kąpanko i tulanko i dalej hejaa;-) ale to tak zawsze jest przed finalem:-p damy radę:tak: zdjątka wkleję chyba jutro w nocy, bo na razie wszystko jest w powijakach;-) ale chyba będą ladne;-) zobaczycie i ocenicie;-)
Kicrym nie przejmuj się, dacie radę:tak: Kubus twardy facio jest:-) wyjdą zębole i wszystko wróci do normy:tak:
Surv no piękności, cudności:szok::szok::szok: Baaaaardzo mi się podoba i poproszę jeeeeszcze;-)
Madzia trzymam kciuki za jutrzejsze rozmowy M:tak::tak:
Julia powiadasz urlopik masz kochana;-) suuuper:-) I zdrówka dla Zu:tak:
Pabla to i dobrze, ze jeszcze nie przygotowali Tobie stanowiska pracy, ponieważ po takim długim "nic nie robieniu":-p nie przeżyjesz szoku termicznego:rofl2: no i trzymam kciuki a co byś wytrwała z teściową;-) no bo jakby nie było babcie przecież lepiej wiedzą:sorry:
Post biedulko, ja to Ciebie podziwiam teraz:tak: ale za jakieś pare lat będziesz miała uklad idealny:-):-):-)
Kamu zdrówka dla Maksia, i Ty sie kochan nie dawaj:tak:
Dorka ja też na czosnku jadę;-) ale mi to już glos odebrało:no: M ma radochę, że wreszcie taka fajna cisza w domu nastała:sorry:
Kasiu no to masz atrakcje podczas spacerów, nie powiem;-) a co do prasowania bielizny, to ja też jej nie prasuje:-)
Renia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin....18tu;-);-);-);-) Radosci z Tymcia i duuuuużo zdrówka:tak::tak::tak::tak:
oki spadoszkę robię spać:-)

reklama
pierwsza?:-);-);-)
my wrócilismy z kina - kurcze jak fajnie tak wyjść z domu na seansik z mężulkiem i bez wózka:tak:
wybrałam "Bękarty wojny" i powiem krótko - Tarantino:-)
Brad rewelka i ten jego włoski akcent;-)
teraz prysznic i lulu
zobaczymy jak długo pośpi junior
Pabla super ze praca okazała się "przyjazna"
Tosika oby do otwarcia i chyba zasłuzony relaksik w spa mężyk zafunduje co??
Kasiu ja też bielizny nie prasuję ale te sterty mnie straszące to zdecydowanie żelazka potrzebują
surv oby Florcia dziś okazała się aniołkiem

No to my już wstałyśmy...jak gdyby nigdy nic, dziewczynka dość pogodna, z całkowitą amnezją co do wczorajszej furii:-p Zobaczymy co będzie wieczorem, ale jak znowu taka szopka to ja się wyprowadzam i wrócę sprawdzić, jak jej matura poszła:-p:-p
Do tego doszedł nam kłopot z niesprzedawalną 'posiadłością posagową' R, bo wygląda na to, że kolejna chętna wyłudziła z niego wszystkie dane osobowe, łącznie ze skanem dowodu i zniknęła:no: R głupio zrobił, że mi na bieżąco nie mówił, no ale trudno, pogoniłam go na policję zgłosić - może baba tylko się z zakupu wycofała, może coś wiecej, ale nie mam zamiaru się zastanawiać, co na nasze nazwisko może zmajstrować....

Renia, ale zazdroszczę seansu! Myśmy mieli dziś z okazji rocznicy na ten film właśnie iść, no ale R będzie świętować z mundurowymi, a ja z własnoręcznie urodzonym potworem, więc na razie sie nie uda:-( No i mocno spóźnione życzenia urodzinowe!!

Pabla, no i dobrze, że nie masz za wiele do roboty - nie po to szłaś do pracy odpocząć od dziecka, żeby Ci zaraz obowiązków nawrzucali:-) A babcię trudno - wytrzymasz, z tym lżejszym sercem będziesz potem młodą do żłobka prowadzać;-)

Tosika, bardzo ciekawa jestem rezultatów Twojej morderczej pracy:tak: No i urlop koniecznie się należy...co najmniej na Malediwach:-D

Nic, ogarnę trochę siebie i robotę póki mały demon dręczy kota:-p Miłego dnia!

Witam sie i ja!
Oczywiście Zu jeszcze śpi a ja dzielnie godzina 6 pobudka bo to do pracy czas... ehhh... generalnie zbieram się powoli do fryzjera... idę robić kolorek :-D jeah... potem pochwale się co na tym łbie wyszło... hehe...

Zu dalej maruda odnośnie kaszlu ale wydaje mi się, że lepiej, choć teraz gilony po kostki męczą dziunię bardzo...

Z Kuku normalnie najchętniej bym się pobiła, może wtedy by nam nerwy na siebei o byle gie przeszły... móie wam urlop po byku...

Witam!
Pabla, uśmiałam się z Twojej teściowej - "fajna" babeczka;-):-D Ale sama wiesz, że to wszystko trzeba jednym uchem a potem drugim...:tak:;-)Odpoczynek w pracy się należy, więc korzystaj, choć pewnie takie nudy są męczące:sorry:
Tosika, ale napięcie minutę przed... Na pewno będzie pięknie! I żałuję, że nie zobaczę na żywo - a może kiedys się uda:-)
Surv, może Florka po prostu nie chciała jeszcze spać?:sorry:Olga ma tak czasami, że mi się wydaje, że ona padnięta, więc ją kładę a ta dzikie histerie. Odpuszczam, po jakimś czasie ponawiam próbę i jest git.
Renia, super że wypad do kina udany:tak:

Miłego dnia!

Zajrzalam tu skoro swit myslac, ze bede pierwsza, a tu prosze- bb nie spi.
Ostatnio jestesmy chore, wczoraj maz zadzwonil do przychodni, aby zapisac mala do lekarza, ale pani wypytala go o objawy po czym stwierdzila, ze pacjentow z takimi objawami nie przyjmuja w przychodni (swinska grypa:-D), wiec dala numer na jakas infolinie. Takim oto sposobem nie zostalismy przyjeci do lekarza rodzinnego:-D. Na infolinie nie zadzwonilismy bo malej juz przechodzi (czyba czopki pomagaja), ale za to poszlismy do restauracji, a pozniej do kina (z nia).

Renia- spoznione zyczenia.
Tosika- z niecierpliwoscia czekamy na foty twojego nowego przedsiewziecia.
Julia- kolejna zmiana image'u?
Post- maly ma kolki?
Surv- miejmy nadzieje, ze ta kobieta nie wykorzysta danych meza, no ale dobrze, ze zglosiliscie na policji.
Pabla-dobrze, ze w pracy luzik, a tesciowke jakos zniesiesz.
Madzia- i jak po rozmowie o prace?

jeszcze raz dziękuję za życzonka
surv z okazji rocznicy udanych seansów nie tylko tych kinowych;-)
beaa w szoku jestem z tej angielskiej slżby zdrowia - normalnie chyba w Afryce jest lepiej (a u nas w sumie ciut lepiej niż w GB - dobrze, że mamy swoich prywatnych pediatrów) Oby maleńka była zdrowa
Julia 6.00 i na urlopie i jeszcze Zu śpi? Normalnie u nas też ta sama godzina do pobudki ale ja sama o własnych siłach nie wstaję:no:
Oby fryzjer ładny kolorek nałożył
no i miłego dzionka
moja teściowa zabrała syna na spacer:-)
ja mykam pod prysznic i ogarniam metraże póki nie mam przeszkód;-)

Witam,
próbuje nadrobić zaległości, ale jeszcze mi się nie udało więc na razie cicho siedzę:zawstydzona/y: dosłownie nie mam na nic czasu:wściekła/y: ostatnio mam same popołudniówki i wtedy nawet kompa nie włączam:-( na dodatek jazdy, ogarnianie domu i Syn to trochę sporo, ale jakoś daje rade, niestety kosztem BB:zawstydzona/y: w okolicach 3-4 października wraca M i dopiero wtedy będzie hard core:-p Syn ma się dobrze, śmiga po całym domu, ale nie biega co mnie cieszy:-)
spóźnione życzonka dla WSZYSTKICH JUBILATEK:-):-):-):-)
zmykam bo Mały wali mi w klawiaturę i kasuje tekst, a dziś znowu do pracy:eek: pomyślności dla Wszystkich :-) miłego dnia:-D

Kate, nawet takie krótkie Twoje wizyty na bb cieszą moje oko:tak: Fajnie, że dajesz sobie radę. Jak to? Jak przyjedzie m to będziesz miała luzik;-)
Beaa, niesamowita ta służba zdrowia! Mnie to szokuje, a moja teściowa, to chyba na zawał by zeszła - bardzo lubi instytucję lekarza i lekarstw generalnie. Ale może to i dobrze;-)
Renia, syna nie ma w domu, to nogi na stół i odpoczywaj a nie za sprzątanie się zabieraj:tak:

reklama
Witam ledwo zywa. Wczoraj prawie caly czas lezalam.Dzis ide do lekarza bo w sobote na wesele G brata, a poza tym Seba tez chory:eek: Mamy maly szpital w domu. G jeszcze sie trzyma:tak:
Kircym biedny Kubus, trzymam kciuki zeby mu szybko przeszla goraczka i zebiska wyszly:tak:
Madzia jak tam rozmowy m, owocne? Ja tez mala moge chodzic na spacery o ile ona siedzi w wozku i ma paluszki lub bulke:-D
Pabla super ze w pracy ok. Ciesz sie nuda poki mozesz:-D Moja tesciowa tez ma czasami takie teorie, ale wlasnie ja jesdnym uchem wpuszczam a drugim mi gdzies ucieka:-D
Survi mam nadzieje ze nic na Wasze nazwisko nie przeskrobie ta kobieta i trzymam kciuki za grzeczna dziewczynke:tak:Pat my mamy dzis rocznice slubu:tak:Wszystkiego najlepszego dla Was
Julia pochwal sie kolorkiem:tak:
Renia fajnie ze udalo Wam sie wyskoczyc do kina bez juniora:tak:
Tosika ja jeszce glos mam wiec w domu nie ma spokoju;-)Mam nadziej ze wytrzymasz do otwarcia, a potem sobie odpoczniesz:tak:
Kate witaj!! Dobrze ze z Wami wszystko dobrze. Jak tam jazdy?
Kasia to masz spacerki nie zazdroszcze:tak:
Beaa nie zazdroszcze sluzby zdrowia choc u nas nie lepsza. Chcialam isc dzis z mala na kontrole i z Seba zobaczyc co mu jest a tu nie ma miejsc:eek::shocked2:Dzwonilam o 9, a babka mi mowi ze juz od 7.30 stoja ludzie zeby sie zapisac:szok:
Wczoraj mialam isc ze szwagierka do p. Stefana na cwiczenia no ale nie mialam sily. Dzis mamy isc na silownie nie wiem czy dam rade, zobaczymy:tak:Mala padla na drzemke zaraz chyba do niej dolacze:tak:Syn lezy w lozku, jutro musze isc z nimi do lekarza:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry