witajcie kochane
ja ledwo żywa, caly dzień non stop bieganie i załatwianie, dzieci zostawiane babci, wpadłam tylko na kąpanko i tulanko i dalej hejaa;-) ale to tak zawsze jest przed finalem
damy radę
zdjątka wkleję chyba jutro w nocy, bo na razie wszystko jest w powijakach;-) ale chyba będą ladne;-) zobaczycie i ocenicie;-)
Kicrym nie przejmuj się, dacie radę
Kubus twardy facio jest:-) wyjdą zębole i wszystko wróci do normy
Surv no piękności, cudności

Baaaaardzo mi się podoba i poproszę jeeeeszcze;-)
Madzia trzymam kciuki za jutrzejsze rozmowy M

Julia powiadasz urlopik masz kochana;-) suuuper:-) I zdrówka dla Zu
Pabla to i dobrze, ze jeszcze nie przygotowali Tobie stanowiska pracy, ponieważ po takim długim "nic nie robieniu"
nie przeżyjesz szoku termicznego
no i trzymam kciuki a co byś wytrwała z teściową;-) no bo jakby nie było babcie przecież lepiej wiedzą
Post biedulko, ja to Ciebie podziwiam teraz
ale za jakieś pare lat będziesz miała uklad idealny:-):-):-)
Kamu zdrówka dla Maksia, i Ty sie kochan nie dawaj
Dorka ja też na czosnku jadę;-) ale mi to już glos odebrało
M ma radochę, że wreszcie taka fajna cisza w domu nastała
Kasiu no to masz atrakcje podczas spacerów, nie powiem;-) a co do prasowania bielizny, to ja też jej nie prasuje:-)
Renia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin....18tu;-);-);-);-) Radosci z Tymcia i duuuuużo zdrówka

oki spadoszkę robię spać:-)
ja ledwo żywa, caly dzień non stop bieganie i załatwianie, dzieci zostawiane babci, wpadłam tylko na kąpanko i tulanko i dalej hejaa;-) ale to tak zawsze jest przed finalem
damy radę
zdjątka wkleję chyba jutro w nocy, bo na razie wszystko jest w powijakach;-) ale chyba będą ladne;-) zobaczycie i ocenicie;-)Kicrym nie przejmuj się, dacie radę
Kubus twardy facio jest:-) wyjdą zębole i wszystko wróci do normy
Surv no piękności, cudności

Baaaaardzo mi się podoba i poproszę jeeeeszcze;-) Madzia trzymam kciuki za jutrzejsze rozmowy M

Julia powiadasz urlopik masz kochana;-) suuuper:-) I zdrówka dla Zu

Pabla to i dobrze, ze jeszcze nie przygotowali Tobie stanowiska pracy, ponieważ po takim długim "nic nie robieniu"
nie przeżyjesz szoku termicznego
no i trzymam kciuki a co byś wytrwała z teściową;-) no bo jakby nie było babcie przecież lepiej wiedzą
Post biedulko, ja to Ciebie podziwiam teraz
ale za jakieś pare lat będziesz miała uklad idealny:-):-):-)Kamu zdrówka dla Maksia, i Ty sie kochan nie dawaj

Dorka ja też na czosnku jadę;-) ale mi to już glos odebrało
M ma radochę, że wreszcie taka fajna cisza w domu nastała
Kasiu no to masz atrakcje podczas spacerów, nie powiem;-) a co do prasowania bielizny, to ja też jej nie prasuje:-)
Renia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin....18tu;-);-);-);-) Radosci z Tymcia i duuuuużo zdrówka

oki spadoszkę robię spać:-)

dosłownie nie mam na nic czasu
ostatnio mam same popołudniówki i wtedy nawet kompa nie włączam:-( na dodatek jazdy, ogarnianie domu i Syn to trochę sporo, ale jakoś daje rade, niestety kosztem BB
pomyślności dla Wszystkich :-) miłego dnia
Dzwonilam o 9, a babka mi mowi ze juz od 7.30 stoja ludzie zeby sie zapisac