reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Ja też się witam z rana.
Kasia, Kic dzięki za informację odnośnie wywołania zdjęć. Muszę się zebrać i też to zrobić :-)

Adaś dzisiaj się obudził o koszmarnie wczesnej porze tzn. o 7:00 ja z bólem serca zwlekłam się o 7:40. Jesteśmy już po śniadanku a na 10:00 idziemy do Klubu Kangura.
Także miłego dnia dziewczynki..

reklama
Liwus jaka koszmarna pora?:confused: u nas pobudki są o 6 ,no góra 6.30:crazy:.
Teraz właśnie po 2-godzinnej walce wypędził starych z łóżka ,a sam zasnął:sorry:
Andula super,że sie odezwałaś:tak:No żłobek nie tani,ale co zrobić:sorry:

Kurcze tak piszecie o zdjęciach,to może i ja się za wywoływanie zabiore.Wstyd sie przyznać,ale odkąd Maciuś skończył pół roczku to nie wywołałam nic:zawstydzona/y:,a nazbierało się ojojoj:szok: , a dodatkowo przydałoby się z wesela też wywołać,bo albumy czekają.Tylko jak sobie pomyślę ile za to zapłacę,to głowa boli:eek:

Ja dzisiaj z całą bandą moją ide na 3 dniowy dyżur do siostry,bo rodzice pojechali na wycieczkę i mam pilnować,żeby imprez i takich tam nie robiła,no to moze ja zrobię:-D

Oj młody wstał,ale już????? kurde a tyle usypiałam:crazy:

Kasia no to i tak dużo:tak:mam nadzieję że to i Mikiego i Olgi bo 220 to my mamy wywołanych od narodzin Kubusia:sorry:reszta na płytach pozgrywane:-p
Madzia dlatego ja wywołuje po 30-40 na bieżąco, bo wtedy nie mam szoku przy kasie:-)no i jak chata wolna to trzeba coś poimprezować:-p
Liwus 7 to jest dla ciebie wczesnie????oj zamienie się z Tobą, ja ci dam budzącego się minimum 3 razy w nocy Kubę wstającego przed 8 a ty mi dasz Twojego Adasia spiącego całą noc:confused2:no i udanej wizyty w klubie:tak:

W niedzielę moja mama wraca, jedziemy po nią z siostrą i Kubą na lotnisko ale się zdziwi i ucieszy hehe bo miała tylko Ania po nią jechać a tu niespodzianka:tak::-):-)

Ja mykam do pracy papap

witam i ja
u nas nocka koszmarna
obudził sie o 0.30 i pomyślałm, że nakarmię
zjadł łapczywie kaszkę i zaraz była sraka, poźniej każdy łyk herbatki kończył się "pawiem" (sorki za wyrażenia) i tak 3 razy przebierałam :szok::shocked2:
po 1,5h padł ze zmęczenia i do rana przetrwaliśmy
dobrze ze w nocy pił wodę (też niespotykane)
a teraz śmiga radosny jak gdyby nigdy nic
żadnych kupek, zwrotów;-) ale apetyt do bani bo sziś sucharek wszamany i 6 łyżeczek kleiku ryżowego
nie mam głowy do niczego
życzę szybko mijającego dnia pracy;-)

Renia no to mieliście w nocy przeboje, a wiadomo co Tymusiowi jest? Robiliście mu już jakieś badania?
Liwus nie grzesz 7 to nie jest zła godzina, u nas ostatnio pobudki ok 6:szok:
Andula fajnie że zajrzałaś, my tu myślimy o tobie. Szkoda, że nie nie doszliście do porozumienia.
Za żłobek cena kosmiczna, u nas to by chyba taniej opiekunka wyszła, masakra, jakie zdzierstwo.
Co do zdjęć to ja też powinnam wywołać już tyle nam się nazbierało, a obiecywaliśmy sobie, że będziemy co 3 miesiące wywoływać.
Dorka może lepiej jak byś wzięła zwolnienie, nie chcę cię straszyć ale zatoki to nie zwykłe przeziębienie i naprawdę sobie można narobić.
JA dalej przeziębiona, raz lepiej a raz gorzej.
Maks już zaczął chodzić na całego, co prawda momentami jeszcze raczkuje bo mu szybciej ale chodzi już od pokoju do pokoju, wczoraj po południu zaczął tak wstawać i cały czas chodził

Kasia no to i tak dużo:tak:mam nadzieję że to i Mikiego i Olgi

:tak::tak::tak:Nie mają osobnych albumów.:-) Wywołuję, bo uwielbiam papierowe zdjęcia. Miki też, bo co jakiś czas sobie przypomina i oglądamy razem:-) reszta oczywiście nagrana na płytki, bo mój lap dawno nie wydoliłby z pamięcią:-D

Renia, ło matko, ale przeboje. Może Tymkowi coś siedziało i po prostu musiał się porządnie oczyścić. Ja tak miałam, potem też nie mogłam za bardzo myśleć o jedzeniu i pomału wróciło do normy. Trzymam kciuki za zdrówko malucha!

Witam się .... w końcu! Ranek miałyśmy szalony, najpierw zaspałyśmy (nie będę pisać o której wstałyśmy, bo mnie zlinczujecie:-p) potem, ledwo oczy otworzyłam okazało się, ze się jakiś sajgon z wczorajszym zleceniem zrobił i musiałam natychmiast poprawiać, a potem zrobiła się 9.30, dziecko głodne i przelane po domu z wyciem lata, ja z kołtunem na głowie, a za godzinę miałyśmy być na zajęciach dla maluchów:szok: No ale jakimś cudem udało się i zjeść, i nas do porzadku doprowadzić i zdążyć...ale czuję się wyjechana zupełnie, a to dopiero połowa dnia:-p

Skoro o zdjęciach mowa, to ja powinnam też to w końcu zrobić, bo wywołanych Florki nie mamy żadnych:shocked2: No i od razu krypto-reklama, w Srebrnym Gaju będą przepiękne ręcznie robione albumy na zdjęcia roczniaków:-)

Ech, idę pomyśleć, jak tu obiad z 0.5 kg ziemniaków i żółtego sera sprokurować, bo tylko to mamy w lodówce:-p Młoda chyba będzie mieć dziś kanapkowy piknik i tyle:-)

Surv...no ja czekam na ten gaj czekam
My albumy mamy..tzn Ika ma i my taki ogólny (w ciąży będąc nadrobiłam zaległości i wykleiłam obydwa) Teraz przydałoby się cinkowi zacząć robi a i do tamtych uzupełnić:tak::tak::tak::tak:
Też wolę robić regularnie bo wtedy mniej pracy jest:tak::tak::tak:
a i też lubie papierowe...i lubimy je z Iką oglądać:tak:
Kicrym...3 razy w nocy???? ojej...to ja Ci cinka dam bo on się raz budzi...w nocy, tylko w dzień ciut szeleje.
dzisiaj odwiedziła nas ciotka..magdzik i Cineczka ululała na rączkach...zadowolony był:-):tak::tak::tak:

U nas dzisiaj jak zwykle, chociaż Cinek jak narazie ładnie śpi:tak:

reklama
Witajcie ja po nocnym dyrzuze padam na cycki spalam w domu prawie 4h ale i tak do dupy jestem ,zaraz wychodze po malego :tak:i na zakupy do reala po pampersy (sa w promocji )musze jeszcze kapcie do zlobka kupic:tak:

Reniu aby wiecej takich nocek nie bylo:tak:
Madziu ja jeszcze zadnego zdjecia nie wywolalam ale skorzystam ze stronki polecenej przez Kasiule i napewno czesc wywolam.:-)
Kamu gratki dla twojego przystojniaczka:tak:
Kicrym oj mama napewno bedzie szczesliwa jak Was zobaczy przedewszytskim Kubulka:tak:

Do góry