Witam!
po niebytności
Pada śnieg.pada śnieg......straszna pogoda,młode jeszcze śpią.
M mi też przygrypiał i wiecie jak to z chorym facetem,daj jeść,daj pić,tableteczki do rączki,czekam,aż będzie chciał,żeby mu obiadek przemymłać .chociaż pilota do tv samodzielnie obsługuje.
Jeździłam do do lekarza,ponad 100 km i się okazało,że tego dnia akurat nie przyjmuje no ale przynajmniej zdobyłam telefon i zrobię drugie podejście.
A dziś kolejna kontrola doktorka.
Zdróweczka dla Wszystkich
Mondzi pacynki? to ty też należysz do grona utalentowanych,ja bym poleciała kupować
Renia to kuchnia będzie jak marzenie
Kaja my na swoim piąty rok,a gdzie nie gdzie gołe żarówki
Kasia mam nadzieję,że dziś będzie lepiej
Madzia współczuję pobudki w środku nocy
Kic a może jeszcze czeka was niespodzianka
Iza świętuj to twój dzień
Miłego dnia!
lecę szykować śniadanko
po niebytności
Pada śnieg.pada śnieg......straszna pogoda,młode jeszcze śpią.
M mi też przygrypiał i wiecie jak to z chorym facetem,daj jeść,daj pić,tableteczki do rączki,czekam,aż będzie chciał,żeby mu obiadek przemymłać .chociaż pilota do tv samodzielnie obsługuje.
Jeździłam do do lekarza,ponad 100 km i się okazało,że tego dnia akurat nie przyjmuje no ale przynajmniej zdobyłam telefon i zrobię drugie podejście.
A dziś kolejna kontrola doktorka.
Zdróweczka dla Wszystkich
Mondzi pacynki? to ty też należysz do grona utalentowanych,ja bym poleciała kupować
Renia to kuchnia będzie jak marzenie
Kaja my na swoim piąty rok,a gdzie nie gdzie gołe żarówki
Kasia mam nadzieję,że dziś będzie lepiej
Madzia współczuję pobudki w środku nocy
Kic a może jeszcze czeka was niespodzianka
Iza świętuj to twój dzień
Miłego dnia!
lecę szykować śniadanko
I pewnie znowu całe forum dla siebie aż do wieczora:-)
Mondzi, pisałam jakiś czas temu, pewnie przeoczyłaś wśród postów, że otwieram sklep z rękodziełem...np. dość umiarkowanie drogimi pacynkami
No ale liczę na zainteresowanie tych klientów, którzy sami szyć nie umieją, lub tak jak ja umieją szyć tylko proste linie
To ile on ma wzrostu?:-)
), głowa nie boli...
jeszcze nie doszedł do mojego wymarzonego odcieniu blondu, ponieważ powiedzial, ze mam w bardzo złej kondycji włlosy i teraz przez miesiąc muszę raz w tygodniu chodzić na odżywianie