witajcie kochane:-)
a ja od rana zabiegana;-) może to i dobrze, bo jeszcze M na fochu chodzi
że niby moja wina
tiiiia....
teraz zjedliśmy obiadek, polożyłam dzidziucha na drugą drzemkę (ciekawe czy zaliczy;-)) zrobiłam sobie wreszcie kawę (pierwszą w dniu dzisiejszym;-)) i se poczytje co robily dzisiaj moje koleżanki:-) mniam
Beaa to Ty teraz masz raj:-) ja to uwielbiam mamę w domu, bo od wszystkiego mnie wyręcza

no i super, ze Zainab wrócił apetyt, a co do picia to moze cytronetkę spróbuj?? (cytryna, miód i woda) moja przepada za tym
Kate ja tam mam przeczucie, że tak omamisz egzaminatoora, że za pierwszym razem brykniesz

Surv moja też z tych delikatnych i rozważnych
jak sie zapomni to chodzi, a jak przypomni, ze np. sama stanęła, to szok

i wtedy wygląda to mnie więcej tak-chwila konsternacji, zastanowienie, popłoch w oczach, siad na pupe i wtedy...płacz

Kic to teraz nas zalejesz zdjęciami

ekstra:-):-):-) no i widać, że dla Kubusia podoba się w przedszkolu:-)
Pabla a co lekarka powiedziała - skąd mogą się brać te wysokie temperatury?? od zębów??? no i zrobiłaś mi smaka na kebaba
i to nic, ze ja po obiedzie
Kasia pikna ta biżuteria

a ja sroczka jedna, czyli wiadomo.....

tylko teraz na wkrętkach jadę, bo moja mala gwiazdeczka też sroczka

a co do kaszlu, to moze Wy alergicy???
Madzia a ile Macio Tobie śpi w dzień??? bo mi Tosia jedno spanko ma tak 2, 5 h a drugie (nie zawsze, zależy o ktorej rano wstanie) ma 1h
Dorka a Ty znowu p.Stefanem kusisz

Post radość na widok tulacego i głaskającego się rodzeństwa- bezcenne
i fajnie, ze Ika taka rozumna dziewczynka jest
moja Tośka to taki trzepak maly i pewnie by nie zakumala, ze trzeba być takim elokwentnym przy dzidziusiu;-)
Mondzi to zapraszam:-):-):-) a czemu twoj M ma szukać pracy w Krakowie?? Tam u was nie ma raboty?? i daleko macie do Kraka? a np. Ty nie dałabyś rady pociągnąć biura???? i co z dłużnikami?? mozecie ociiągające się firmy postraszyć komornikami i wpisem do krajowego rejestru dłuznikow a wtedy to oni mogą mieć przekichane, i się boją
a gdzie Izabelka??? hop hop koleżanko gdzie jesteś??;-)
dobra chyba nici z drzemki dzieciorka;-) jidę
a ja od rana zabiegana;-) może to i dobrze, bo jeszcze M na fochu chodzi
że niby moja wina
tiiiia....teraz zjedliśmy obiadek, polożyłam dzidziucha na drugą drzemkę (ciekawe czy zaliczy;-)) zrobiłam sobie wreszcie kawę (pierwszą w dniu dzisiejszym;-)) i se poczytje co robily dzisiaj moje koleżanki:-) mniam

Beaa to Ty teraz masz raj:-) ja to uwielbiam mamę w domu, bo od wszystkiego mnie wyręcza

no i super, ze Zainab wrócił apetyt, a co do picia to moze cytronetkę spróbuj?? (cytryna, miód i woda) moja przepada za tym
Kate ja tam mam przeczucie, że tak omamisz egzaminatoora, że za pierwszym razem brykniesz

Surv moja też z tych delikatnych i rozważnych
jak sie zapomni to chodzi, a jak przypomni, ze np. sama stanęła, to szok

i wtedy wygląda to mnie więcej tak-chwila konsternacji, zastanowienie, popłoch w oczach, siad na pupe i wtedy...płacz

Kic to teraz nas zalejesz zdjęciami

ekstra:-):-):-) no i widać, że dla Kubusia podoba się w przedszkolu:-)Pabla a co lekarka powiedziała - skąd mogą się brać te wysokie temperatury?? od zębów??? no i zrobiłaś mi smaka na kebaba
i to nic, ze ja po obiedzie
Kasia pikna ta biżuteria

a ja sroczka jedna, czyli wiadomo.....

tylko teraz na wkrętkach jadę, bo moja mala gwiazdeczka też sroczka

a co do kaszlu, to moze Wy alergicy???Madzia a ile Macio Tobie śpi w dzień??? bo mi Tosia jedno spanko ma tak 2, 5 h a drugie (nie zawsze, zależy o ktorej rano wstanie) ma 1h

Dorka a Ty znowu p.Stefanem kusisz

Post radość na widok tulacego i głaskającego się rodzeństwa- bezcenne
i fajnie, ze Ika taka rozumna dziewczynka jest
moja Tośka to taki trzepak maly i pewnie by nie zakumala, ze trzeba być takim elokwentnym przy dzidziusiu;-)Mondzi to zapraszam:-):-):-) a czemu twoj M ma szukać pracy w Krakowie?? Tam u was nie ma raboty?? i daleko macie do Kraka? a np. Ty nie dałabyś rady pociągnąć biura???? i co z dłużnikami?? mozecie ociiągające się firmy postraszyć komornikami i wpisem do krajowego rejestru dłuznikow a wtedy to oni mogą mieć przekichane, i się boją

a gdzie Izabelka??? hop hop koleżanko gdzie jesteś??;-)
dobra chyba nici z drzemki dzieciorka;-) jidę

może ty biuro spróbujesz ogarnać?dzieci do przedszkola a drugie do żłobka i gra
)Pobroila troche i poszlysmy do domu. Teraz juz spi, w dzien spala tylko godzine.Dalismy jej na noc Nurofen mam nadziej ze przespi noc
Ostatnio jak tylko weszłam do przychodni,to już coś jęczał,a jak zobaczył lekarza to koszmar