reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2008

Post, ale napisałaś postów:szok::-D. Grzeczne dzieci daja Mamusi popisać:-p Widzę, że ewidentnie lubisz oglądać „wariotów tanecznych” ;-) Żałuj, że nie oglądałaś ;-) Będę Ci przypominała o następnych odcinkach:tak:
Ale pamięć do rosyjskiego – uczyłam się w podstawówce i nic a nic nie pamiętam:-p
Z Twojego m emanuje spokój – jak ja o mówię – spokój grabarza ;-) (to apropos wyścigu Kowalczyk);-)
Haszi, to były spożywcze zakupy, więc żadna frajda. Brawo dla dzielnego malucha – wizyta u dentysty to nie byle co! I powera to Ty masz niezłego:tak:

Surv, to Cię dopadło – zdrowia! Może lepiej nie iść do dziadzia, tylko później jak wydobrzejesz?
Madzia, ja to samo widzę na poduszce Surv. I jak pijesz? Okazja super! Zazdroszczę:tak:
Tosika, metraż bardzo fajny. Moi znajomi mają sto z hakiem (albo i bez haka) i naprawdę fajnie wszystko wygląda:tak:

Po spotkaniu. Było super! Jednak forum strasznie zbliża. Rozmawiałyśmy, jakbyśmy znały się wieki. Kurcze błogosławię internet:tak::-D

reklama
Witajcie, u nas już lepiej . Widać poprawę, dobrze że te zastrzyki mu od razu przepisała, o niebo lepiej dziś wygląda. Nocka ładnie przespana obudził się na mleko tylko o 5.30. Koleżanki córcia i w sumie koleżanka mojego Maksa też ma te same zastrzyki, także pielęgniarka przychodzi najpierw do nas a potem do drugiej klatki do nich.
Pabla zdróweczka życzę, biedna Lenka oby nic się z tego nie rozwinęło.
Kasia to prawda takie forum zbliża, pamiętam jak było na zlocie, też się gadało jak byśmy wieki się znały, szczególnie wieczorkiem przy ognisku:) Oj fajnie było.

cześć babuszki

a my po próbie niani:-) i powiem Wam, a co by nie zapeszyć ale to chyba to;-) takie cieplutko od niej bije, taka do przytulenia;-) (no nie przez mojego M oczywiście:rofl2: no ale przyznam, ze ładna dziewuszka;-)..no nic trza będzie chuchać na zimne)
Pabla zdróweczka dla Was dziewczynki:tak: ja to podziwiam Lenkę, ze ona taka skora nosić tą maseczkę:tak: bo moj aTosia za chiny ludowe jej nie ubierze:no: ten do buzi, to i owszem ale maseczka?:szok:
Kasia no to super :tak: uważam, ze nasze kolezeństwo na bb jest niepowtarzalne i unikalne, takie znjomości trzeba pilegnować:tak:
Kamu oj to dobrze, co zastrzyk to zastrzyk:tak: wiecie, ze ja ostatni raz mialam kłócie w dupencje w szkole podstwaowej?:-p

dobra uciekam obiadek dla familki robić, a póxniej młodego wiozę na urodziny do kolegi, to do wieczora:-)
acha Post ja ciebie normalnie kocham:-D:-D:-D ten link jest po prostu rewelacyjny:tak: jak masz jeszcze jakieś podobne to proszę ladnie o jeszcze:-p:-p

Witam
Tosika Misia na poczatku tez tylko te koncowke chciala co Tosia a teraz ladnie z maska robimy inhalacje:tak:
Kamu dobrze ze Maksiem lepiej. Jednak zastrzyki szybciej dzialaja:tak:
Kasia super ze spodkanko udane. Mam nadzieje ze nam wypali ten lipcowy wyjazd:tak:
Post to wczoraj dzieci grzeczne byly ze tak duzo naskrobalas:tak:
Survi jak dzis zdrowko?
Renia trzymaj sie i nie choruj:tak:

G robi obiad, mala spi ja robie saladke,ale teraz mam przerwe na BB:-DPozniej idziemy do G cioci, niedawno miala operacje na sprawy kobiece. Milej soboty zycze i zdrowka dla chorych:tak:

hej
ja na szybko-jak zwykle hehe
bylismy ogladac domek i kupujemy :):):) dalismy zaliczke i za miesiac bedzie nasz, trzeba zlikwidowac lokate tylko ; ale sie ciesze,jest malutki,ale dla nas narazie starczy
teraz jade tesciowej pomagac-wczoraj tez robilam; a wieczorem wychodzimy na piffko-dawno nie wychodzilismy razem
milego dnia

Brejk, time itp. Zjadłam co nieco i bejbucha się wierci:-D Małż wczoraj to odkrył dotykowo i normalnie łzy miał w oczach- tja córusia tatusia już zaczyna...
Ja trochę ganiam, rozczaruje was, okien jednak nie umyłam ale jestem z siebie dumna bo pierwszy raz od 3 miesięcy nie latam z wywezonym jęzorem przed jakimś spotem tylko luzik, wszystko zgodnie z harmonogramem:-p. Młody śpi to akurat sobie jeszcze cosik podosprzątuje i będzie git.
Wiecie, na następnego spota to ja po prostu muszę dotrzeć i już. Nie doczekam sę jak w końcu bede bardziej mobilna.

kamu super, że jest poprawa.
ja na zastrzyki mam straszna alergie i to nie tylko w przenośni. Miałam szok anafilaktyczny jak małam 8 lat, po zanieczyszczonej penicylnie i zastrzyki to nie jest coś co lubie.
tosika oby to była ta niania która wytrzyma do końca okresu nianiowego Tosi. Fajnie.
dorka ehhh zazdroszce ci tego faceta w kuchni ehhh. Mój tylko obiecuje, choć nie jest tak żle bo jak jest to przynajmniej pomaga.
kasia a jak spożywcze to aż tak nie zazdroszczę.:-p Ja na takie dla przyjemności to tak jakoś ostatnio szanse mam marne. Zresztą po co- obcisłej bluzeczki przecierz nie kupie.:-p
A u ciebie to tak zawsze, ze jak urlop to ani nie pośpisz ani nie odpoczniesz.. ale za 10 lat....:-D

Dobra, koniec siedzenia.
A, dziewczyny, zaczynają nam się dylematy z imieniem. Dla chłopaka tak jakoś na razie nie myślimy, może Michał. Z dziewczyną mamy cągłe zmiany. zawsze marzyłam, że będe mieć Zinę. Na drugie miała być Marzena. Ostatnio m coś przebąkuje żeby Marzenka była na pierwsze ale to i tak ja zdecyduje:-p
Ja już nie wiem, niby mysle o bąblu jako o Znce ale Marzena ja miałam mieć na imę, potem tak miałam na II a w wieku lat 21 w urzędzie m je ukradli:crazy::-p i tak jakoś też jest sentymenta.
Dżizus ale m chyba hormony świrują.

Hej! ja dziś nie popiszę, bo zdycham:/ Mama była i kupiła mi antybiotyk, bo wymiękam, mała też dalej zasmarkana, tyle że gorączka trochę zeszła, ale nieznośna jest, a R wraca o 20, więc ja się pokładam, a mała rozwala dom do góry nogami,a co jakiś czas przychodzi mi powyć... Może jutro będzie lepiej, to do Was zajrzę na dłużej;)

ja też na chwilę, ja też na atybiotyku, początek anginy niestety :-( młoda wciąż kaszle okropnie, pozostałe objawy już lepiej.
zdróweczka!

Haszi, a cóż to za oryginalne imię? Nie słyszałam wcześniej
Izabelka, super, że domek zaliczkowany:tak:
Pabla, Surv, zdrowia!!!
Prawie cały dzień przebimbaliśmy w domu. Po południu poszliśmy na kawkę do Tesciów. M była wczoraj na kontroli nogi i ma kolejne 2 tygodnie zwolnienia. Napatrzył się na bałagan w mieszkaniu i dziś porządkował kuchnię:-p

No nic to, trzeba zrobić dzieciom cos do jedzenia i sru na spacer z psem

reklama
Hej dziewczynki
Widzę, że choróbska się rozkręcają... Ja od poniedziałku na zwolnieniu i wczoraj znowu gorzej:wściekła/y: A w poniedziałek muszę iść do roboty.. Dobrze chociaż, że Zosia zdrowa:tak: A mój M. ma 7 2-zmian pod rząd... W przyszłym tygodniu prawie nie będziemy się widzieć:baffled:
Tosika, Izabelka, Madzia - zazdroszczę zmiany lokum:tak::tak::tak:
Surv, Pabla -zdrówka życzę!
Poopłacałam dziś rachunki, trochę zostało i kupiłam sobie na allegro polarka za 200 zł... Szaleństwo:-D Ale od razu mam lepszy humor:-D:-D:-D
Tosika - super, że niania w porządku... Choć też nie może być za ciepła;-) Naszej Zosia nie chce spać w południe i rządzi - przenosi się z podusia z pokoju do pokoju:szok: I w ogóle jakaś rozkapryszona jest po dniu z nianią... Choć kobieta ogólnie w porządku...

Do góry