witajcie moje drogie!
ja od rana latam jak w ukropie, bo to albo jakiegoś lekarstwa brak, albo recznika plazowego albo rurki do nurkowania

siadłam na chwileczkę, bo ciąg dalszy mnie pakowania czeka (jak ja tego nie lubię

) i caly czas się trzęsę, czy wyrobię się w kilogramach (max jest 60), obok waga stoi i szybko się powiększa i tak się zastanawiam co w pierwszej kolejnosci odkladać (a przecież swoich ubranek , tudzież dzieci nie odlozę, więc zostaly rzeczy M

i to nic, ze jak ja np. wzięlam 15 bluzeczek to jemu spakowałam 8

) i wiecie co zrobilam sobie na wyjazd rzęski

na razie czuje jeszcze klej, ale jak sobie pomyślałam, że w 40 stop makijaż mi splynie, to własny osobisty małżonek nie pozna mnie bez tapety

i jak na razie zalotnie trzepie do was rzęskami
Surv już sobie wyobrażam moją scenę przed kamerą, jak w akcie desperacji targam włosy i dygoczę z rozpaczy

normalnie murowane by bylo, że by mi rolę dali w "M jak milość"

a Ty jak nie jesteś jeszcze na porodówce to troszku wypocznij od M i coreczki

ooo dziewczyny wpadlam na pomysl, bo ogolnie to kazdej z nas by się coś takiego przydalo

chodźcie zaplanujemy jakiś weekend tylko dla siebie, co? ja tamm sama jestem w stanie wszędzie dojechać

popijem, pogaworzym, pojem i wrócimy zwarte i gotowe do dalszej pracy na rzecz rodzicielstwa
Haszi teraz Tobie zazdroszczę tej przeprowadzki:-) tylko proszę mi się tu nie przemęczać
Kasia to ja teraz wiem po kim Olga ma takie rozległe zainteresowania

kurka ja to o piłce wiem tyle, że okragła

Sunday i jak po wizycie? a bąble rzeczywiście bywają przeokrótne nieraz wobec osobistych rodzicow i zero litości dla nas mają
Pabla no to super!
aaa dziękujemy
Maciusiowi i rodzicom za śliczną karteczkę:-)
dobrz uciekam, jutro rano wyjeżdżamy (tak o 11 tej) bo mamy jeszcze do znajomych w Gdańsku zaskoczyć, a wylot mamy o 21szej więc dzieci zapewne w samolocie wymęczone zasną (mam taką nadzieję

więc calusków ogrom Wam wysylam i jak nie znajdę tam połączenia internetowego to łączę się z Wami wirtualnie i do zobaczona za dwa tygodnie? odpoczniecie troszku ode mnie

papatki!!