reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Cześć laseczki :)
Jak zwykle okazuje się że w pracy mam więcej czasu na pisanie niż w domu:szok::-D
Chociaż może byś różnie bo w Jaworznie nad jeziorem jest dzisiaj Festiwal Energii i cały szpital stoi w pełnej gotowości jakby nie daj Boże jakaś masakra się wydarzyła. Oby nie.

Maksiowi, Kubusiowi, Lence, Florce, Misi, Olgusi, Maciusiowi i Ikusi Natalka baaardzo dziękuje za wspaniałe życzenia urodzinowe :)

Kartkę z Iką I cinkiem całuje nieustannie:-D:-D:-D i pyta to to? (czyli kto to)

Haszi fajnie że już po przeprowadzce:tak:
Choróbsk współczuję z całego serca.
Jak Ty się czujesz? Jak Zinka? Ruchliwa dziewuszka czy spokojna?
Wyobrażam sobie pakę od Tosiki. Same cudeńka napewno:-)

Pabla, Tosika szkoda że urlop tak szybko mija...co? Ja niedawno wróciłam po urlopie do pracy a już poszłabym na następny:tak: Fajnie że wczasy Wam się udały. Wrzuććie fotki.

Magdzik nooo, dorosłą masz córeczkę widzę:szok::-) Duże łóżko to nie kada wyczyn w tym wieku. My Bartka też w okolicach 2-gich urodzin przenieśliśmy do dużego lózka i było super a Natasi jakoś sobie nie wyobrażam :blink:Ona taka kruszynka jest że by się tam zgubiła.
Z sikaniem do nocnika to my jesteśmy w lesie. Ze smokiem też:zawstydzona/y:

Dorka zdróweczka:tak:

Dobra , lecę z zastrzykami na 22:00.

Buziaki. Miłego wieczorku, pa.

reklama
Dobra , lecę z zastrzykami na 22:00.

Bosko to zabrzmiało:-D
I jaki się tu ruch zrobił! Pabla, Tosika, witajcie!!! Super, że wakacje udane, ale już nie jedzcie co?;-)
Haszi, że cudeńka były w paczce to mnie wcale nie dziwi i to, że taka paczkę otrzymałaś tez, bo Tosika, to wspaniała babeczka! Fajnie, że jesteście już podłączeni do sieci:tak:
Mamabin, Olga już od pół roku (tak mi się wydaje) w dużym łóżku śpi i tez na początku tak dziwnie wyglądała - taka kruszynka:-D
Dorka u nas też strasznie duszno w nocy było. Dziś na pewno będzie inaczej, bo na zewnątrz przyjemny chłodek:tak:
Kamu, wściekle Ci zazdroszczę takiego podróżnika samochodowego!
Renia wyprasowałaś? Ja machnęłam co trzeba oglądając ... Kung Fu Panda:-D Dzieciaki zaczęły, a ja dokończyłam, bo mi się spodobało:-D

hej mamusie
zmiane pogody przyplacilam bolem glowy,ale przynajmniej jest czym oddychac:)
Dorka zdrowka!! Oski cos rano kaszlaal, az sie boje
Tosika witaj i Pabla tyż; czekamy na zdjecia z wojaży
Haszi to mialam super niespodzianke od Tosiki :)
chyba pojde do mamy na kawe, bo gosci ma, wszyscy na Oblezenie sie zjechali
u nas wczoraj niespodziewana imprezka wyszla:)ale wesolo bylo

Dorka a moze bysmy jakos sie spotkaly? myslalam, moze bym zrobila dzieciom wypad pociagiem, wcale nie jezdza, daleko od dwoorca mieszkasz?

WItam!
Tosika,Pabla super że wyjazd udany :)
Mamabin Kuba też w łózeczku śpi i narazie nie zamierzam go przekładać:-ppóki się mieści to niech śpi:-pa smok tez do spania jest:dry::baffled:
Tosiu wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i usmiechu oraz mnóstwo radości!sto lat!

Hejka. Glos dalej zachrypniety, dosc sie wyspalam.

TOSIKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUZO FAJNYCH ZABAW Z BRATEM:tak:
Iza wlasnie ostatnio tez o Tym myslalam zebysmy sie spodkaly. Od dworca PKP mam dos daleko ale przejsc sie damy rade. Przyszlabym po Ciebie na dworzec:tak:
Toska witojcie na polskiej ziemi. Super ze urlop udany. Ja mam dopiero za 2 miesiace:baffled:
MamaBiN ale jestes zabiegana w domu. Ja mam odwrotnie, w pracy nieraz nie mam czasu, koma z internetem mamy na stolowce a tam juz sie nie chce wchodzic na neta.

Obiadek zjedzony, zaraz idziemy na kawke do znajomych. Moze wieczorem zajrze.

dzień dobry dziewczynki, alez dzisiaj jest zimno:-p normalnie tylko 19stop;-)

bardzo dziękujemy za życzonka i my tez składamy

Drogi Kubusiu wszystkiego co najlepsze, duuużo zdrówka i uśmiechów:-) wspaniałych zabawek, fajnych kolegów w przedszkolu i samych słodyczy!!!

losie to już dwa lata:szok: a tak niedawno pamiętam jak mi przynieśli taaakie malutkie zawiniątko;-) no my w związku z wczorajszym powrotem, imprezy nie przyszykowalismy (zresztą prezentu też nie:zawstydzona/y:) jak na razie trwa ostra dysputa, ponieważ tatuś z bratem chce dziewczynce kupić takiego quada, a mama jest bardziej praktyczna i myśli jakiejś lali:-p planujemy jak mała wstanie z drzemki jechac po małego torcika, ale jutro jedziemy do moich rodzicow i tam bedzie bibka:-)
nie udalo mi się przeczytać wszystkiego ale naajważniejsze wyłapałam i witam na swiecie długo oczekiwanegi i jakże ciudnego Bena Survowego!!!!:-):-):-):-):-):-)
oj wy tak walczycie z nocnikiem a u nas kijowato:no: mało tego jak teraz byliśmy na we wczasach:-p to puszczałam malą w majtuchach na baseniki i myślałam, ze coś zawoła czy uzmyslowi sobie, że warto jak ma się sucho;-) a ten gnidolec potrafił być w basenie godzinę, wyjść i wtedy kucnąc i siuśnąć sobie przy leżaczku (oczywiscie nie zdejmując majteczek, bo i po co?;-))
no i co do wczasow, to było super!! pogodę mieliśmy super:-p jakieś 45 stop:rofl2: ale był baardzo duzy ciepły wiatr, dzieki czemu dalo rade wytrzymać;-) opalilam się ale bez szaleństw (uważałam na zmarszczki i w związku z tym filtr 30 królował:-p) ekipa była super, do tego mieliśmy (akurat nam się trafilo tylko) rewelacyjnego pana sprzątającego, wyobraźcie sobie, że codziennie mielismy z ręczników zrobione cuś fajnego standarcik to byl łabadź albo kwiatek, ale potrafil być i krokodyl i słoń i pies, a pewno dnia powalił mnie na nogi, otoż wchodze do pokoju a tu mmi w przedpokoiku zwisa z sufitu zrobiony z ręczników...miś koala:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D dziewczyny to było coś cudnego (ogonek mial z papieru toaletowego!!) na koniec dałam temu panu pare dolarów więcej, bo przecie takiego talentu nie można ominąc obojętnie:tak: oprócz tego dowiedziałam się ile tacy mężczyźni zarabiają w hotelach (czy to kelner, czy sprzątający - bo tam kobity nie pracują;-) otóz ci biedacy dostaja za m-c pracy troszku ponad 100 dolarów czyli około 400 zł:no: bożewiecie jaka tam bieda jest!!! jak jechaliśmy na wycieczke do Luxoru to jak widziałam po drodze w jakich domach oni mieszkają to aż wlos się jeżył ze strachu:-:)-:)-:)-:)-( to nawet nora nazwać nie można i takich ruin jest bez liku:-( tylko też państwo trochę zawinilo i rozwydrzyło tych ludzi, bo to straszne lenie i brudasy są i nie martwią się o pieniadz, bo tam baaardzo duzy socjal jest, więc po co sie przepracowywać:baffled: ale najbardziej zaskoczył mnie Kair:no: wieciee jaki tam jest syf (zresztą w całym kraju jest brud) ogolnie tam nie śmietnikow a są rowy gdzie się smieci wyrzuca:nerd: a wiecie jak zbierają śmieci, najapierw worki ze śmieciami wynoszą na balkon i jak już uzbiera się tych worków, że miejsca nie ma na balkonie, to mieszlancy wynoszą je na ....dach:baffled::sorry2: i wyobraźcie sobie do tego 50 stop ciepła:no: i wiiecie co po takich wypadach, ja kocham nasz kraj i nasz klimat:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Kicrym, Iza dzięki za pamięć w imienu Wikusi . Ja jak wiecie zaglądam rzadko, choć często czytam, co u Was. Jakoś tak mi ciężko wbić się do Was:zawstydzona/y:
Ale najważniejsze Kubusiu i Tosiu wszystkiego najlepszego dzieciaczki, i wszystkim maluszkom spóźnione życzenia.

witam
Tosika super, że cali i zdrowi już na miejscu
Pabla witaj po urlopiku

Tosiu Kubusiu wszystkiego najlepszego skarbusie

Haszi wreszcie przeprowadzeni a goście muszą ochrzcić lokum - zdrówka dla dzieciaków

Dorka zdrowiej

Kasiu i mnie udało się prasnąć jeden kosz, drugi nadal czeka (normalnie tyle tego):szok:

u nas leniwa niedziela
chłop mnie strasznie drażni i normalnie mam ochotę sama sobie gdzieś pojechać coby odpocząć i zatęsknić
gdyby było ładnie to wysłałabym ich na spacer

dobra nie marudzę
miłej niedzieli

Melduję wykonanie zadania i przewiezienie rodziny na wieś i z powrotem autostradą, drogami gminnymi i gruntowymi:-p Wyjechana nerwowo jestem totalnie, bo jednak te 5 lat przerwy w sumie robi swoje, ale nikogo nie poturbowałam i autu też nic nie zrobiłam, więc nie jest źle... z eksmisją dzikich loaktorów jaja na kółkach, nie chce mi się na razie pisać, ale zagwarantowali nam rozrywki na długie miesiące:baffled:

Zmykam trochę ogarnąć bagaże i wieczorem zajrzę co u Was:tak:

reklama
Tosiu i Kubulku wszystkiego najlepszego :):):)
Tosika rzeczywiscie musi śmierdziec tam, blee; a ten pan wam sie trafil, porobiliscie zdjecia tych cudeniek?? malo zarabiaja,ale takie zycie
Sylcia, wpadaj czesciej to sie oswoisz, ja czasami dlugo nie pisze,bo nie ma o czym,albo weny nie ma, ale jakos tak, dziewczyny fajne sa :d
Tosika udaje imprezki, chlopcy chca zaszalec z prezentem hoho
Surv mozesz byc z siebie dumna, a co!

Do góry