reklama
Tosika, fajnie, że wypad udany! Czekam na tony zdjęć!
Surv, zuch babka z Ciebie :-)
Sylcia, nie musisz się wbijać w wątek, pisz co u Ciebie i dziewczynek
Renia, jak Cię nosiło, to trzeba było przyjechać do mnie ;-)
Tosiu, Kubusiu, wielkie buziole!!!
Dzieciaki przechodziły dziś same siebie, tak szalały. No ale co sie dziwić jak nie wybiegane. U nas było 15 stopni i przez większą część dnia deszcz. Teraz też pada, ale dzieci już śpią ;-)
Surv, zuch babka z Ciebie :-)
Sylcia, nie musisz się wbijać w wątek, pisz co u Ciebie i dziewczynek
Renia, jak Cię nosiło, to trzeba było przyjechać do mnie ;-)
Tosiu, Kubusiu, wielkie buziole!!!
Dzieciaki przechodziły dziś same siebie, tak szalały. No ale co sie dziwić jak nie wybiegane. U nas było 15 stopni i przez większą część dnia deszcz. Teraz też pada, ale dzieci już śpią ;-)
KATE23
Lipcowa Mama:)
Witam,
muszę sie przyznać, że czytam Was codziennie, jednak nie mam weny na odpisywanie
w ogóle jakoś nie mam weny na nic:-(
Tosiu i Kubusiu SPEŁNIENIA MARZEŃ Z OKAZJI URODZIN:-):-):-):-)
Surv gratulacje Ciociu:-):-):-) o ile dobrze zapamiętałam to Ben urodził się tego samego dnia co mój Antoś;-):-)
Tosika super, że wakacje się udały
czekamy na fotki
Kasia i Renia ja sie muszę pochwalić, że ostatnio na bieżąco prasuje
jednak nie mam pojęcia jak długo ta dobra passa potrwa
Dorka zdrowiej:-)
i tyle zapamiętałam
chciałam Was przeprosić, ale reszta kartek od nas wyjdzie dopiero jutro - jakoś tak się zakręciłam przez te ostatnie upały
u nas wszystko w porządku, jutro jedziemy na kontrole do lekarza to może coś porządnego się dowiem na temat tego chorowania
zmykam spać bo ostatnio przez nocną zmianę łaże nie wyspana
:-) miłej nocy:-):-)
muszę sie przyznać, że czytam Was codziennie, jednak nie mam weny na odpisywanie

Tosiu i Kubusiu SPEŁNIENIA MARZEŃ Z OKAZJI URODZIN:-):-):-):-)
Surv gratulacje Ciociu:-):-):-) o ile dobrze zapamiętałam to Ben urodził się tego samego dnia co mój Antoś;-):-)
Tosika super, że wakacje się udały

Kasia i Renia ja sie muszę pochwalić, że ostatnio na bieżąco prasuje

Dorka zdrowiej:-)
i tyle zapamiętałam

survivor26
Mamy lipcowe'08
Witam świtkiem
R się zapomniało budzika wyłączyć i obudził nas o 5, po czym poszedł z Flo spać, a ja już nie dałam rady zasnać
Ale zważywszy, że mam 100 stron na ten tydzień do przerobienia to być może należałoby codziennie o tej porze wstawać
Flo się wyszalała na wyjeździe z pieskami i przybranym dziadkiem, ktorego uwielbia. Do tego totalna adoracja ze strony ciotek i młoda wróciła w pełni usatysfakcjonowana i rozgadana...strasznie śmiesznie mówi, bo podstawowych słów nie potrafi powiedzieć, za to rzuca znienacka hasłami typu "o, ślimak"
Z lokatorami mamy przeboje nieziemskie, facet prawdopodobnie siedzi zabarykadowany w domu, a udaje, że go nie ma...policja i urzędy jak to w malym miasteczku, nikt nic nie zrobi, bo się boją, policjant miejscowy radzi nająć oprychów po prostu...facet z elektrowni zamiast odłączyć licznik pije po pracy z winowajcą, żona winowajcy obiecuje mojemu mężowi w naturze długi wyrównać...normalnie jak w serialu "Ranczo"
Tyle dobrego, że zmusiliśmy miejscowy organ władzy do przyjęcia zgłoszenia więc jest cokolwiek na piśmie a co do reszty, musimy iść do prawnika, bo tam na miejscu nie idzie się z nikim dogadać...a jest kolejny kupiec na dom i wartoby to szybko załatwić...
Tosika, no to mieliście....egzotycznie?:-) No ale widzę, ze jednak udało się odpocząć i humor dopisuje
Sylcia, nie ma co się 'wcinać' - my tu o samych głupotach piszemy
A Ty jesteś przecież z nami od początku, więc nie marudź, tylko wracaj

Tosiu, Kubusiu wszystkiego naj od sklerotycznej ciotki

Nic, trzeba śpiochów budzić i do żłobka wypchnąć a samej do roboty
Miłego dnia!

Flo się wyszalała na wyjeździe z pieskami i przybranym dziadkiem, ktorego uwielbia. Do tego totalna adoracja ze strony ciotek i młoda wróciła w pełni usatysfakcjonowana i rozgadana...strasznie śmiesznie mówi, bo podstawowych słów nie potrafi powiedzieć, za to rzuca znienacka hasłami typu "o, ślimak"

Z lokatorami mamy przeboje nieziemskie, facet prawdopodobnie siedzi zabarykadowany w domu, a udaje, że go nie ma...policja i urzędy jak to w malym miasteczku, nikt nic nie zrobi, bo się boją, policjant miejscowy radzi nająć oprychów po prostu...facet z elektrowni zamiast odłączyć licznik pije po pracy z winowajcą, żona winowajcy obiecuje mojemu mężowi w naturze długi wyrównać...normalnie jak w serialu "Ranczo"

Tosika, no to mieliście....egzotycznie?:-) No ale widzę, ze jednak udało się odpocząć i humor dopisuje

Sylcia, nie ma co się 'wcinać' - my tu o samych głupotach piszemy

Tosiu, Kubusiu wszystkiego naj od sklerotycznej ciotki

Nic, trzeba śpiochów budzić i do żłobka wypchnąć a samej do roboty

Post, ale jaja z tymi lokatorami. Ty to zawsze potrafisz zaserwować historie nie z tej ziemi. Współczuję, że tego doświadczacie... A jak sie miewa siostra i Ben - masz jakieś wieści?
Jaka u Was dzis pogoda? Bo u nas jesiennie ;-)
Jaka u Was dzis pogoda? Bo u nas jesiennie ;-)
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Witam witam
i my się meldujemy po wyjazdowym weekendzie..wszystko super tylko młoda ma chorobe lokomocyjną bidulka ale w drugą stronę to już spoko było
Bylismy u dziadków, młody przespał grzecznie całą noc ale jak wrócił do domu to już kilka pobudek...jakiś kolkowy odprysk.
młoda usatysfakcjonowana bo zabawy mnóstwo, ciotek i kuzynów teź no i najważniejsze ...krówki króliczki i tym podobne
surv...gratki...dumna jestem z Ciebie bo ja już też tyle nie jeździłam no ale muszę się jakoś znowu oswoić
Tosika....no ja przygotowana że egzotyczne zdjęcia pooglądam a tu nic....popraw się proszę jak najszybciej
Kasia...zapomniałam na śmierć ze koleżanka Madzia proponowała najbliższą niedzielę np bo potem to jedzie i wolna będzie z początkiem września.
ja coprawda jeszcze nie przegadałam z m ale myślę że luz...pomyśl i daj znać
Flo....co będziesz takie banały opowiadać...jak gadać to już toś ciekawego
......u nas młoda jest hiciorem bo jako że nie gada niektórych literek to słowa cudne wychodzą....ciocia Danusia np jes lalusia..i nie wiem czemu bpo D wymawia ale może nie w tej konfiguracji 
nie mówiąc już że kiedyś ją przyłapałam jak chodziła i nawijała....pipka pipka pipka...pytam a gdzie ta pipka ja się pytam...a ona pokazuje na piłke i mówi o tu mamusiu...
dobra idę do pracy sie zbi erac, młody mi tu w klawisze naparza
i my się meldujemy po wyjazdowym weekendzie..wszystko super tylko młoda ma chorobe lokomocyjną bidulka ale w drugą stronę to już spoko było
Bylismy u dziadków, młody przespał grzecznie całą noc ale jak wrócił do domu to już kilka pobudek...jakiś kolkowy odprysk.
młoda usatysfakcjonowana bo zabawy mnóstwo, ciotek i kuzynów teź no i najważniejsze ...krówki króliczki i tym podobne
surv...gratki...dumna jestem z Ciebie bo ja już też tyle nie jeździłam no ale muszę się jakoś znowu oswoić
Tosika....no ja przygotowana że egzotyczne zdjęcia pooglądam a tu nic....popraw się proszę jak najszybciej
Kasia...zapomniałam na śmierć ze koleżanka Madzia proponowała najbliższą niedzielę np bo potem to jedzie i wolna będzie z początkiem września.
ja coprawda jeszcze nie przegadałam z m ale myślę że luz...pomyśl i daj znać
Flo....co będziesz takie banały opowiadać...jak gadać to już toś ciekawego
nie mówiąc już że kiedyś ją przyłapałam jak chodziła i nawijała....pipka pipka pipka...pytam a gdzie ta pipka ja się pytam...a ona pokazuje na piłke i mówi o tu mamusiu...
dobra idę do pracy sie zbi erac, młody mi tu w klawisze naparza
witam!
Kasia u nas też jesienna pogoda...
Post super taki weekendzik
Kuba tez uwielbia zwierzaki wiejskie
Surv no to macieprzeboje
może jakaś powiatowa policja by coś uczyniła bo widaomo że lokalnie to sa ze sobą zrzyci i to jest jedna wielka rodzina
no i super że Flo rozgadana
Sylcia wpadaj częciej i pisz co u was
Tosika widać wczasy pełne wrażeń i tak powinni być
sprzątacz pewnie jakiś artysta ale nie ma gdzie swej ekspresji pokazać
no i fakt bieda tam okropna:-(
Dziękujemy za życzenia.
Wczorajsza mini imprezka udana, Kuba co prawda bał się tych sztucznych ogni z tortu ale świeczkę zdmuchnął prawidłowo
Kopara od babci robi furore szkoda ze pogody nie ma bo w założeniu jest do piasku
ok mykam troszke ogarnąć, bo teściu juz wyjechał

miłego dnia!
Kasia u nas też jesienna pogoda...
Post super taki weekendzik

Surv no to macieprzeboje

Sylcia wpadaj częciej i pisz co u was

Tosika widać wczasy pełne wrażeń i tak powinni być

Dziękujemy za życzenia.
Wczorajsza mini imprezka udana, Kuba co prawda bał się tych sztucznych ogni z tortu ale świeczkę zdmuchnął prawidłowo

ok mykam troszke ogarnąć, bo teściu juz wyjechał

miłego dnia!
Hej!
Jestem,ale uciekam,bo biurko zawalone mam totalnie-jednak prawie 3 tygodnie mnie nie bylo.
Poczytalam,a popisze pozniej.
A tak na szybko to u nas tez jesiennie,ale w biurze duszno.Mlody cos kaszle i w ogole nie ma apetytu-najlepiej to by nic nie jadl.
Oprocz tego sukces dzisiaj mielismy w nocy,bo pomimo,ze mlody pospac nie dal to powiedzial ,ze chce na nocnik i faktycznie zrobil siuiu,a rano pielucha byla suchutenka.Pewnie to przypadek,bo Maciek jak chce to mnie na nocnik porzadnie nabrac potrafi,np o 6 zebym sie zwlekla szybko z lozka,badz wieczoram jak w lozku nie chce lezec to mowi"na nocnik" i co musze go posadzic.Szantazysta jeden.
Milego dnia!
Buziaki
Jestem,ale uciekam,bo biurko zawalone mam totalnie-jednak prawie 3 tygodnie mnie nie bylo.
Poczytalam,a popisze pozniej.
A tak na szybko to u nas tez jesiennie,ale w biurze duszno.Mlody cos kaszle i w ogole nie ma apetytu-najlepiej to by nic nie jadl.
Oprocz tego sukces dzisiaj mielismy w nocy,bo pomimo,ze mlody pospac nie dal to powiedzial ,ze chce na nocnik i faktycznie zrobil siuiu,a rano pielucha byla suchutenka.Pewnie to przypadek,bo Maciek jak chce to mnie na nocnik porzadnie nabrac potrafi,np o 6 zebym sie zwlekla szybko z lozka,badz wieczoram jak w lozku nie chce lezec to mowi"na nocnik" i co musze go posadzic.Szantazysta jeden.
Milego dnia!
Buziaki
Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie!!!
Spóźnione życzenia dla Kubusia i Antosi, zdróweczka i uśmiechu dzieciaczki!!!
Madzia a to cwaniak jeden z tego Maciusia:-)
Surv to faktycznie macie akcje z tymi lokatorami, daj spokój. Co za ludzie
No i gratki za jazdę autem proszę częściej.
Renia mnie mój D tak w k..a że też bym chętnie gdzieś sama wybyła,ale niestety brak funduszy w tym roku.
Tosika słyszałam że właśnie po za hotelami syf straszny.
Post fajnie, że wycieczka udana.
Brawo dla Kubusia za samodzielne zdmuchnięcie świeczki, Maks chciał łapać w palce płomyk.
U nas też chłodniej ale zimno nie jest bo ok 20 stopni, jednak przyda się bo te upały są wykańczające, miło jak jest ciepło ale za goraco też nie fajnie.
Szkoda tylko bo znajomi pojechali nad morze a taką mają pogodę, szkoda tym bardziej bo mają sporo kredytów więc zapieprzali po 12 godzin dzień w dzień i nawet w niedziele pracowali aby móc wyjechać i odpocząć chociaż tydzień a tu pogoda kiepska.
Spóźnione życzenia dla Kubusia i Antosi, zdróweczka i uśmiechu dzieciaczki!!!
Madzia a to cwaniak jeden z tego Maciusia:-)
Surv to faktycznie macie akcje z tymi lokatorami, daj spokój. Co za ludzie
No i gratki za jazdę autem proszę częściej.
Renia mnie mój D tak w k..a że też bym chętnie gdzieś sama wybyła,ale niestety brak funduszy w tym roku.
Tosika słyszałam że właśnie po za hotelami syf straszny.
Post fajnie, że wycieczka udana.
Brawo dla Kubusia za samodzielne zdmuchnięcie świeczki, Maks chciał łapać w palce płomyk.
U nas też chłodniej ale zimno nie jest bo ok 20 stopni, jednak przyda się bo te upały są wykańczające, miło jak jest ciepło ale za goraco też nie fajnie.
Szkoda tylko bo znajomi pojechali nad morze a taką mają pogodę, szkoda tym bardziej bo mają sporo kredytów więc zapieprzali po 12 godzin dzień w dzień i nawet w niedziele pracowali aby móc wyjechać i odpocząć chociaż tydzień a tu pogoda kiepska.