reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Surv, widać, że na wakacje nie pojechałaś ;-) Siły do dzieci i pracy!
Pabla, nagraj filmik z Lenka mykającą na rowerku
Wczoraj byłam w kinie na Step Up 3d - oj jak ja lubię takie filmy, tzn. muzyczno/taneczne. No a dzis piątek z czego bardzo sie cieszę ;-)

reklama
O widzę Kasia już na posterunku:tak: ja też sie ciesze,że dzisiaj piatek:-) Hmm tak doszłam do wniosku,ze jak mieszkałam z teściami to się nie cieszyłam,a teraz proszę,nie ma jak na swoim i święty spokój w weekend:-) Chociać nasze weekendy ostatnio do spokojnych nie należą,bo ciągle jacys goście,jutro np.K rodzina sie zwala,niby do ciotki,ale nas odwiedza,a później chcą grilla robic u teściów.Co by tu wymyslić żeby nie jechać:eek::confused:
Survivor brawa dla Flo za dzielną pomoc przy braciszku.:tak: a jak Asia lepiej już? Pozdrów ich.Szerokiej drogi powrotnej,ty znów kierujesz?
Pabla no to widzę ,ze plan dnia mamy ten sam:-) W domu sajgon,nawet nie mam kiedy posprzatac,ale co tam nie zając nie ucieknie,a wolę iść z młodym na plac zabaw póki ładna pogoda.

Bylismy wczoraj na spotkaniu opolkich forumowiczek w Sali Zabaw i do tego był instruktaż jak wiązac chustę.No nam już się nie przyda ,ale kto wie może niedługo,to też wzięłam Boba budowniczego i sie z nim w chustę motałam i bardzo mi się spodobało.:tak: Może jeszcze Maciuń zechce żeby go w chuście na plecach chociaż ponosić.Wczoraj nie chciał,ale miał inne atrakcje tam,szalał jak dziki:-D No i był bez pampka:tak: Wprawdzie sam nie mówił że chce siusiu,ale jak go sadzałam na nocnik to robił.W drodze powrotnej zrobił pod drzewko i cieszył sie jak głupi:-D:-D
a dzisiaj poszedł do łżobka w majtasach.Sama babka mi wczoraj zaproponowała:tak:.No ale zobaczymy jak to pójdzie,pewnie jak się zleje ten 4-5 raz to go w pieluchę i tak wsadzą:sorry:

witam szybko:)
Pabla oj to macie niexle obładowany dzień, nie dziwię się że padacie jak muchy. No i ja też bym zobaczyła Lenkę na rowerku:tak:
Madzia eeeee tam założą pampka, a może się w ogóle nie zsika i wróci w tych samych majtkach!tak musisz mysleć:tak::-)
Kasia tez lubię takie filmym, jak wrócimy z urlopu to pójdziemy z M:tak:
Surv mam nadzieję że te 100 stron ci szybko poszło;-):happy:no to masz przenajmniej teraz obraz jak to z 2 wygląda:-)Pozdrowienia dla Was !
ok idę się ubierać bo do pracytrzeba iść:baffled:
miłego dnia!

Madzia, bądź dobrej myśli - Macius da sobie radę z sikaniem:tak:Tzn. z nie sikaniem:-D
Kic, ja byłam z kuzynką - m nigdy w życiu nie zaciągnęłabym na taki film, tzn. taneczny, bo muzyczne jak Beats of freedom, czy Wszystko co kocham, to oglądał bardzo chętnie

witajcie moje miłe:-)

a ja dopiero teraz do Was dotarłam, bo zdążyłam już być w Olsztynie raz:sorry: oczywiscie projektantki d*** dały:angry: co sie okazało, przesłały projekty budowlańcom, które w wymiarach mijały się z rzeczywistoscią i to okrutnie:wściekła/y: mało tego w piatek (czyli dziś) maja kłaść tynki a my do końca nie mielśmy rozplanowanej elektryki (a po tynkach to już musztarda po obiedzie nie darady żadnego kontaktu czy światła wstawić dodatkowo:crazy: mało tego M nagadał im trochę, bo ogólnie to narażają nas na dodatkowe koszty:baffled: bo dla nich to pryszcz, że kaloryfer w łązience zmienia miejsce raz w tygodniu (a hydraulik sobie liczy:sorry:) albo źle roplanowały drzwi i co nie ma jak witryn wstawić:baffled: bo nie ma wypustek i teraz trzeba z jednej kuć strony a z drugiej dokładać cegiełek:eek: mało tego ja mówię, że przykłądowo całkowity koszt jednej łazienki (tej małej 2 metry na 2) 35 tys to zbytnia fanaberia, to jedna mi mówi, ze nie uważa iż to jest duża kwota:baffled: ja jej na to, ze oczywiscie można zrobić taką łazienkę i mln zł ale wtedy pani by mi nie była do niczego potrzebna:sorry: a najlepszy tekst był drugiej, bo mówi, ze w następnym tygodniu bierze sobie wolne i zajmuje się naszym salonem:sorry: no ale przecież ona nie robi naszego projektu po godzinach i mamy normalnie podpisaną umowę i to nie na małą kwotę a tu wychodzi, ze w ogóle mam byc wdzieczna, ze zajmie się naszym salonem:baffled: wiecie co gdyby tak fajnie nie robiły to bym chyba kopa w tyłek dała:wściekła/y: ale póxniej nas zawiozły do dwóch mieszkań które są na wykończeniu a co by pokazać stolarkę pana, którego polecają i rzeczywiście mają dziewczyny fajne wizje:tak: no ale ile przy tym nerwów zjemy to nasze, bo gdybyśmy zostawili wszystko im to pewnie salon bym miałą w sypialni a sypialnie w kuchni;-)
Kasia no to szlajałaś się koleżanko:-p i już ci zazdroszczę;-) a mój M jest identyczny jak Twój:-D niby też mi mówi, jak gdzieś wyjdę, ze moze on też wyjdzie na następny dzień a jak przychodzi co do czego to mu sie nie chce:-p
Dorka no to sobie poszalejesz w sobotę:-) oj my nastepne wesele dopiero za rok:-( po dobrych układach;-)
Madzia jak ja Ci zazdroszczę, ze Macio już gatkach śmiga:tak: u nas nie ma na razie takiej opcji:baffled: mała jest sciekle uparta, że aż mojej mamie opadają ręce ( a ona z tych zawziętych;-)) a do teściów nie isć? prosta sprawa....globus Cię dopadł:-p potocznie migrena:-D a że upały są wściekłe to ma prawo:rofl2:
Surv no widzisz Flo nadają na starszą siostrzyczkę jak nic:-p i nie poddawaj sie, bo trening czyni miszcza;-) a tam drogi są cudne!!!:tak:
Kic my też w nocy musimy kaszą dodatkowo sie raczyć:sorry: nie ma innej opcji, bo też będzie krzyk;-)próbowałam parę razy nie dawać, to mała sie przebudzałą i na nogi stawiałą nas, sąsiadów i cały blok:baffled:
dziewczyny czy u Was też dzisiaj takie upały?:eek:normalnie nie do wytrzymania:no:

Oj Tosika ja to sie dziwię,że faktycznie tych projektantek nie pogoniłaś jeszcze.Tyle sobie każą płacić a takie babole odstawiają.To jest nie do pomyslenia,zeby projektant wnętrz sie nie znał na obmiarach:no: Co to za projektantki jak przez nie trzeba drzwi przesuwac.Może i pomysły mają fajne,ale gdzie reszta wiedzy????
Znając Ciebie to byś sobie fantastycznie dała radę bez nich:tak:

Ok zmykam ,bo mi podwoziciel do domu ucieknie i będę musiał dreptać z buta tak jak ostatnio ,a tu upał nieziemski,a ja w szpilach, zanim bym doszła to bym sie potem chyba zalała :eek::-p

Miłego weekendu!

witam kochane
jestem juz od poniedzialku ale goście nawiedzili dom i dopiero dzis mam luz na necik

wyjazd nad morze cudownie udany - lepszy Baltyk niż jakaś Turcja;-)
Tymi zakochany w plazy i ciągle tylko chciał "plum plum" robic:-)

Surv to odważna jesteś babka i driver jak talala :tak:
Tosika panie chyba ciut przeginają (taki zawód) a ty musisz je ostro na ziemię sprowadzac bo ceny za material czy armaturę to z kosmosu biorą
Madzia to poszalałas na imprezce:-D

kurcze nie wiem co komu bo po łebkach przeczytałam zaległości

aaa może to nie na tym wątku ale muszę
syn załapał nocnik - 11.08.2010 r. to ważna data w naszym życiu:-) a już myślałam że to się nie wydarzy w tym roku:-D:-D:-D
wystarczyło że przyjechał moj 4letni chrześniak i pokazał jak się siusia do nocnika
teraz biega po domu bez majtusiek i siada co chwila i ma radochę
wpadki tez się zdarzają ale "pierwsze koty za płoty"

oki obiecuję choć robić wiatr
miłego popiątku:-)

Renia - witaj z powrotem!! super że wyjazd udany! No i gratki z okazji nocnika:-)
Tosika - moi znajomi to samo przechodzą z projektantkami, te same historie co u Ciebie! życzę wytrwałości i cierpliwości. To nie na moje nerwy takie załatwianie spraw, dlatego wiem że projektantek brać nie będę.
Kasia, Kic - w weekand spróbuję nagrać ( bo aparat mi trochę szwankuję ) i wkleję.
Madzia - będzie dobrze w żłobku! Lena też śmiga w majtkach po żłobku i za każdym prawie razem wraca do domu w tych samych:-) tylko ze mną leje po nogach:sorry:

ja się dziś zerwałam z pracy godzinkę i poszłam w końcu do sklepu z paniami doradczyniami od staników. No i mój nowy rozmiar to 65E :-):-) nieźle, co? a do tej pory standard to 75b i panie mi kazały wszystkie staniki wyrzucić do kosza:-) a w nowym wyglądam super, no dekold jak Pamela A.:-D:-D:-D
Mam 15 min dla siebie jeszcze, M z młodą na placu zabaw, zaraz M idzie na mecz a ja do młodej. Chociaż paznokcie u stóp sobie zrobiłam w końcu...

Tosika, ale masz przeboje. To chyba też nie na moje nerwy ;-) W każdym razie wytrwałości!
Renia witaj! Ja Ci też powiem, że po zeszłorocznej Turcji wcale do niej nie tęsknię. Nieraz rodzime krajobrazy i rozrywka jest o wiele fajniejsza (choć oczywiście to nie reguła). Tak naprawdę w większości rozbija się o pogodę. Gratki dla Tymiego!
Pabla, wcale mnie ten rozmiar nie szokuje, bo mam koleżankę sfisiowańą na tym punkcie i ja powinnam nosić 70D:-) (przynajmniej tak ostatnio było). I faktycznie biust wygląda o niebo lepiej!

reklama
Witam wieczorkiem :)
Tosika sory ale dla mnie te kwoty są skromnie mówiąc lekko przesadzone, moja koleżanka zrobiła sobie zajbistą łazienkę za 10tys z wszystkim - kładła razem z rurami itd...
Renia super że wypad udany no i brawa dla Tymiego!fanfary!
Pabla super że biuścik "urusł" ja za radą Haszi po zakończeniu karmienia (czyli jakieś 1,5 roku temu) tez poszłam do sklepu i z 80D zrobiło sie 70F a ostatnio kupiłam 70G:szok::szok:
muszę coś juz zacząć pakować bo w poniedziałek wyjeżdzamy:-)
spokojnej nocki!

Do góry