a mnie za to nikt nie chce odwiedzać ....buuuuuu
Sylcia to rzeczywiście twarda babeczka z Ciebie!!! szacunek moja mila

i do tego jeszcze rodzicow masz taki szmat drogi od siebie:-( no ale w ramach rekompensaty możesz mieć super wakacje!!:-)
Beaa a ile Twoja Zainab je? może po prostu taki jej urok
Dorka co tam pogoda, ważne towarzystwo;-)
Madzia, Surv to ceny znacznie lepsze u Was za żłobki
ja chyba na razie się jeszcze wstrzymam, bo dopóki mam nianiię i do tego Tosia za nią światta nie widzi, to będę ją pilnować (i męża również

) a co chuchać trza na zimne
aczkolwiek wczoraj moja koleżanka jak zobaczyła nianię, to pierwsze słowa - a ty tak się nie boisz nianię zostawiać z M? a ja przecież jej nie zostawiam z M tylko z Tosią
no ale dodałam, że nie, bo przecież ja jestem fajna laska
(a co troszkę ponarcyzowałam, bo mnie wkurzyła, a że ona z tych wkurzających, to se mogłam
)
Renia no to gratulejszyn!! Która to rocznica?
Surv, Post to ja poproszu o inspiracje!!!! plissss;-) wystarczy, ze mi strzelicie dwa zdjęcia jakie cuda zrobilyscie i już mi się ochotka włączy
a my mielismy w sobotę jechać do Gdańska do znajomych na parapetówę, ale chyba nie pojedziemy
bo pierwsze jakoś weny brak na szalenstwa alkoholowe, a do tego jedni znajomi, ktorzy mieli z nami jechać nie mogą, i na dokladkę Tosię bysmy musieli najpierw zawiesc do moich rodziców (niby najlepiej by było do teściowej, bo to po drodze, ale za to bym miała stresa, ze o 7mej rano będę miała telefoniczne budzennie, czy przypadkiem nie jesteśmy już w drodze
) a tak to musielibysmy nadrabiać ponad 100km
więc cały zachod z tym wyjazdem
a tak sobie odpoczniemy, poobijamy się, ponudzimy, pokłócimy i będzie wesoło

Sylcia to rzeczywiście twarda babeczka z Ciebie!!! szacunek moja mila

i do tego jeszcze rodzicow masz taki szmat drogi od siebie:-( no ale w ramach rekompensaty możesz mieć super wakacje!!:-)Beaa a ile Twoja Zainab je? może po prostu taki jej urok

Dorka co tam pogoda, ważne towarzystwo;-)
Madzia, Surv to ceny znacznie lepsze u Was za żłobki
ja chyba na razie się jeszcze wstrzymam, bo dopóki mam nianiię i do tego Tosia za nią światta nie widzi, to będę ją pilnować (i męża również

) a co chuchać trza na zimne
aczkolwiek wczoraj moja koleżanka jak zobaczyła nianię, to pierwsze słowa - a ty tak się nie boisz nianię zostawiać z M? a ja przecież jej nie zostawiam z M tylko z Tosią
no ale dodałam, że nie, bo przecież ja jestem fajna laska
(a co troszkę ponarcyzowałam, bo mnie wkurzyła, a że ona z tych wkurzających, to se mogłam
)Renia no to gratulejszyn!! Która to rocznica?
Surv, Post to ja poproszu o inspiracje!!!! plissss;-) wystarczy, ze mi strzelicie dwa zdjęcia jakie cuda zrobilyscie i już mi się ochotka włączy

a my mielismy w sobotę jechać do Gdańska do znajomych na parapetówę, ale chyba nie pojedziemy
bo pierwsze jakoś weny brak na szalenstwa alkoholowe, a do tego jedni znajomi, ktorzy mieli z nami jechać nie mogą, i na dokladkę Tosię bysmy musieli najpierw zawiesc do moich rodziców (niby najlepiej by było do teściowej, bo to po drodze, ale za to bym miała stresa, ze o 7mej rano będę miała telefoniczne budzennie, czy przypadkiem nie jesteśmy już w drodze
) a tak to musielibysmy nadrabiać ponad 100km
więc cały zachod z tym wyjazdem
a tak sobie odpoczniemy, poobijamy się, ponudzimy, pokłócimy i będzie wesoło

tacy ludzie to zwykłe świnie-ładnie nazywając.Kurcze człowiek dorabia się całe życie,ma jakies pamiątki mniej lub bardziej ważne,a przyjda ci tacy i dom ograbią
dla nich taka obrączka to byle *****,a dla ciebie cenna rzecz.Ech...
Trzymaj się dzielnie! a nie macie alarmu?