reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Hej dziewczynki:-)

Wskakuję na sekundę się zameldować. Nie odzywałam się, bo dość ciężki tydzień miałam, ale powinno już być z górki. Potrzebuję jeszcze trochę czasu:tak:
Pozdrawiam Was serdecznie z pochmurnego Krakowa i do szybkiego:rofl2:

reklama
Surv to chyba będzie najlepsze rozwiązanie, rozmawiać przez prawniczke , bo sobie żarty robią. Współczuję ci stresów.
Doraka spóźnione życzenia, wszystkiego Najlepszego!!!
Post oby ząbek szybko wyszedł.
Mnie dalej trzyma przeziębienie:no: Ale do pracy muszę chodzić i to na cały dzień, nie ma kiedy wyleżeć.

witajcie kochane

no jak poczytalam po kolei, która dzisiaj z kim gadała, to mnie od razu humor się poprawił, a jak jeszcze na desr doczytałam o poczynaniach Post i jej materacu, to humor na resztę dnia ja mieć znakomity:-D:-D:-D:-D:-D
dziewczyny nie dajcie się, co nas nie zabije to nas wzmocni:-)
ja tam walczę;-)
dzisiaj jest w miarę ciśnienie, więc siły jakoś wróciły, ale nie ukrywam, że jak zawsze w szpileczkach pomykalam, to teraz przeniosłam się na kalosze:baffled::-p z jednej strony nogi wysiadają a z drugiej deszcz ostro leje:dry: i ogólnie jest 6 stop. :crazy:
ale remont wre, kadra przewszkolona, jutro towar wjeżdża i się będzie działo:-p aczkolwiek martwie się, czy zdążą budowlańcy:baffled:
a jutro nalot robi moja mama;-)
no i ja też mam pozytywne wieści, wreszcie (po trzech m-cach) uruchomili nasz kredyt na wykończenie domu (yes yes yes) :-)
do wieczorka

Witam Kochane, melduje sie tylko na chwilkę po padam dzisiaj z nóg:baffled: mam już maleńkie zaległości, ale spoko jak nadrobię to odpisze:-p ja dzisiaj cały dzień w rozjazdach bo rano miałam fryzjera ( mam na głowie marchewkę:laugh2:) a popołudniu wizytę u lekarza z Antosiem:-( Mały znowu chory, kaszle jak gruźlik no i ma zapalenie oskrzeli, a pani dr już myślała, że to płuca:szok: normalnie 2 dni kataru, wczoraj w nocy kaszel i już się choróbsko rozwinęło:szok: dostaliśmy standardowy zestaw Zinnat, Salbutamol, Clemastinum i Flavamed:zawstydzona/y: jak nie urok to sr...ka:wściekła/y: nic zmykam bo dzisiaj mam nocną zmianę, a już ledwo łażę, odezwę się niebawem:-) miłej nocy:-D

i ja robię wiatr...
zarobiona jestem ogromnie, w pracy od rana do wieczora, nawet nie pamiętam że w ciąży jestem:baffled:
a jutro w nagrodę za dobre wyniki jadę z pracy do Wisły i do soboty będę się byczyć w Gołębiewskim:-):-D szkoda tylko że popić nie mogę:dry: w pracy nagrałam temat że jestem na kiepskim antybiotyku i jak wypije to rzygam, więc mi odpuszczą integrację alkoholową.
Surv - koszmar z tym sufitem! oby udało się temat wygrać i żeby szybko naprawic szkody. Odezwe się dopiero w sobotę. pa

dziewczynki, która mi tak na rok chociaż pożyczy z 2-3 godziny ze swojej doby bo mi brakuje... Jedzenie to teraz luksusowy czas wolny więc ważę już mniej niż przed ciążą.
Acha my zdrowi, zadania domowe to jakiś spisek mający na celu wykończyć rodziców , 2 latki w naszych czasach są zdecydowanie zbyt energiczne jestem przekonana ze Tosia pory płaczu wybiera złośliwie.
Za sesje zdjęciową się zabieram.

dorka zazdroszcze i Zyczenia spoóźnione ale serdeczne!
tosika gratuluje
surv nie zazdoszcze
pabla też chce tak i korzystaj ze swobody :-D
kate zdróówka
post miłego testowania
Więcej grzechów nie pamietam a mózg posuszeństwa odmawia.

Ostatnia edycja:
Witam w deszczowy i zimny poranek...
Ale fajnie, że większość sie odezwała!
Nienawidzę trzeszczących materacy ;-) Nasz jest ok. Kupiliśmy taką ramę z materacem, na nóżkach w Ikei - super sprawa.
Pabla, no pięknie! Udanego wypoczynku. Jak się śpi w Gołębiewskim, to nawet ładna pogoda nie jest potrzebna ;-)
Haszi, jak sobie wspomnę ten deficyt snu, brrr Trzymaj się!
Tosika, u Ciebie widać wszystko super. I oby tak dalej!
Kate, pochwal sie marchewką? To już będziemy miały dwie na forum ;-)
Surv, chyba inaczej niż prawnie nie da się rozwiązać konfliktu... Trzeba być twardym a nie miętkim...
I nie wiem co miałam jeszcze komu odpisać...

U nas też nadal wstrętnie, a ja zaraz muszę pognać do UM zawiesić firmę...jakby nei można było tego zrobić elektronicznie:no: Do tego przez te stresy @ mi się spóźniła, a jak przyszła to zgięta w pół chodzę:-( ale już nei marudzę, z lepszych rzeczy: zgłosiłam szkodę do ubezpieczenia i może coś oddadzą - sprawy to nie załatwia, ale może trochę przyspieszy, jak się ubezpieczyciel zwróci do administracji o zwrot kosztów:-p Dziś zamierzam wysmarować pismo (dzięki Post za rady na GG;-)) i zobaczymy co dalej...remont zawieszony, bo straciłam do niego kompletnie serce, zresztą jak tu coś urządzac, jak siedzimy jak cyganie na kupie w jednym pokoju:baffled:

Hashi, ja to chyba bym się zamieniła: Ty mi trójkę dzieci, ja Tobie swoje kłopoty do załatwienia:-D Ale podziwiam, że jeszcze nadążasz za tym domowym przedszkolem:tak::tak:

Pabla, a w pracy kiedy chcesz o ciaży powiedzieć? Gołębiewskiego oczywiście zazdroszczę wściekle...ja to bym nawet z pokoju wychodzić nie musiała, tylko telefon wyłączyć i spaaaać:-D

No i nie pamiętam co jeszcze:-( idę się zmobilizować do wyjścia, bo wygląda jakby się mialo jeszcze bardziej rozpadać:-p

I ja się szybko witam
kanapka jest i młoda chce sama ją składać:-)
pokrowca oczywiscie niet ..lud masowo wykupił:szok: bedziem lukać
Materac jest i czeka na rozpakowanie...zdam relację oczywiscie po testowaniu aczkoliwek może sie okazać że potrzeba będzie jeszcze nowego dna bo poprzedni materac był za mały i cos chyba nie dobrze rozkładały się siły bo czasem coś trzkaskało jak siadałam:szok: no wiem ze trochę ważę no ale bez jaj no:szok:
tak apropos to moja waga wkońcu ciut drgnęła..oby tylko teraz zachowac trend:tak::tak::tak::tak:
Surv...a tam..a tam ...proszę ..do usług...oby szybko wam sie sprawę udało załatwić:tak::tak:
to jak pijemy druga kawke?? bo coś sennie dzisiaj
Haszi...ja ci moge najwyżej 15 minut dać...wiecej nie da rady:no:

Ja mam taką petycje żeby zawsze ktoś na forum zaciążony był :):) fajnie tak brzuszski oglądac i bobaski podziwiać...to która następna????
Kasi nawet nie pytam bo mnie zlinczuje...cichutkio wróżby odprawię...
To Kic, Renia??? KAte??? kto tam jeszcze był chętny
ja jeszcze nie:no:....takze przepuszczę w kolejce
dobra
wracam do pracy

reklama
Witam i ja:)
Haszi podzwiam za ogarnięcie całej czeladki, no i fakt że zadania domowe to chyba jeszcze w PL zostały, bo na zachodzie nie ma takiego czegoś:happy2:
Post wow no to rzeczywiście jakiś rozchwytywany ten pokrowiec, oby materac zdał egzamin no i łózko też;-):-Daaa ja jestem chętna do zaciązenia:tak:;-):-):-)
Kasia ty tylko wspominasz nie przespane noce a ja je nadal codzień przerabiam:baffled::angry::-:)-:)-(juz nie mam siły co mam robić,dlaczego się wybudza i czemu tak źle spi:-:)-(2 ponudki to norma a dzisiaj były chyba ze 4:dry:
Surv oby sprawy urzędowe się szybko pozałatwiały:tak:no i trzymam kciuki żeby jakies konkretne pieniążki ubezpieczenie wypłaciło:tak:
KATE zdrówka dla Antosia!swoją drogą szybko wam się te zapalenie oskrzeli przyplątało:szok:
Tosika widzę że otwarcie juz tuż tuż :) no i super że kredyt otwarty :)
Pabla rozumiem że w pracy nic nie wiedzą hihihi
Kamu zdrowka!
ok lece coś posprzątć - a tak mi się nie chce:dry:, jeszcze mam górę prasowania, zdjęcia do powkładania i opisania.....o matko kiedy ja to wszytsko zrobię:-p:-p:-p
miłego dnia!

Do góry