reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Kto śpi ten śpi, my na nogach od 5...oboje się obudziliśmy nie wiadomo czemu, bo dziecko grzecznie spało...może nas przedhalloweenowo jakiś duch przodków pogonił z łóżka, żebyśmy nie gnuśnieli
A w związku ze świętami zaraz z Flo bierzemy się za ciasteczka: o takie: Just My Delicious: Imbirowo - Cynamonowe Ciasteczka na Halloween . Jak mi energii starczy to może jeszcze paluchy z przepisu Madzi zrobimy, choć generalnie to nie wiem, jak wyjdzie, bo znowu z okazji przeziębienia straciłam węch i smak
Kamu, wszystkiego najlepszego! Zeby Twoi panowie grzecznie słuchali i padali do stóp, a klienci w sklepie ustawiali się w zawijaną kolejkę

A w związku ze świętami zaraz z Flo bierzemy się za ciasteczka: o takie: Just My Delicious: Imbirowo - Cynamonowe Ciasteczka na Halloween . Jak mi energii starczy to może jeszcze paluchy z przepisu Madzi zrobimy, choć generalnie to nie wiem, jak wyjdzie, bo znowu z okazji przeziębienia straciłam węch i smak

Kamu, wszystkiego najlepszego! Zeby Twoi panowie grzecznie słuchali i padali do stóp, a klienci w sklepie ustawiali się w zawijaną kolejkę

Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Kamu wszystkiego naj, naj , spełnienia marzeń i ogromnych obrotów w sklepie :-)
Kic dzięki za odpowiedź, unas mają być 2 oceny jedna teraz właśnie widziałam wynik., a druga w kwietniu, nie wiem jak u nas się to odbywa, ale jest kilka stron opisowych a n-l wstaiwa tylko punkty od 0do 2 za daną umiejętność
A akwarium fajna sprawa u nas starszaki też mają, a maluchy mają 2 papużki
Surv fajnie ciasteczka, napisz czy dobre wyszły, hmm a może się podzielisz ;-)

Kic dzięki za odpowiedź, unas mają być 2 oceny jedna teraz właśnie widziałam wynik., a druga w kwietniu, nie wiem jak u nas się to odbywa, ale jest kilka stron opisowych a n-l wstaiwa tylko punkty od 0do 2 za daną umiejętność

A akwarium fajna sprawa u nas starszaki też mają, a maluchy mają 2 papużki

Surv fajnie ciasteczka, napisz czy dobre wyszły, hmm a może się podzielisz ;-)

U nas piękna pogoda
byliśmy trochę na dworze, własnie połozyłam małego spać, a sama zabieram się za obiad tzn zupę bo mięso M zrobi
Kuba dzisiaj spadł ze schodów i ma guza na pół czoła
myslę że z takim guzem to na pogotowie nie trzeba jechać....
Sylcia u nas maluchy mają żółwie
praktycznie teraz w każdej sali jest albo zółw albo rybki 
Surv mniam mniam, ja jakos wolę jesć niż piec

Kuba dzisiaj spadł ze schodów i ma guza na pół czoła

Sylcia u nas maluchy mają żółwie
Surv mniam mniam, ja jakos wolę jesć niż piec

KATE23
Lipcowa Mama:)
Kasia i Kamu STO LAT oraz Spełnienia Marzeń

Chciałam sie tylko odmeldować bo w domu mamy szpital
tzn ja z M zdychamy a Mały demoluje chałupę
chyba u nas jakieś wirusowe coś panuje bo mnie męczą zarabiste nudności, plus gorączka a M haftował całą noc
teraz pojechał z sąsiadką na cmentarz bo jej już dawno obiecał i głupio Mu było odmówić, a ja się teraz martwię czy wariat nie zasłabnie na kierownicą
oj z tymi chłopami
na szczęście (ODPUKAĆ) Mały ma się dobrze, więc oby tak dalej
zmykam bo ledwo zipię
miłego dnia;-)

Dziękuję wam za życzenia.
Wiecie co nie mogę uwierzyć że ja już mam 30 lat!!!
Pamiętam moją 18-tkę jak by to było tydzień temu a tu już tyle czasu minęło.
Kic u nas też dziś super pogoda, już w zimową kurtkę wskoczyłam, ale chyba będzie trzeba jednak jesienną wyciągnąć.
Kate faktycznie mógł lepiej nie jechać jak jest taki osłabiony
Wiecie co nie mogę uwierzyć że ja już mam 30 lat!!!

Pamiętam moją 18-tkę jak by to było tydzień temu a tu już tyle czasu minęło.
Kic u nas też dziś super pogoda, już w zimową kurtkę wskoczyłam, ale chyba będzie trzeba jednak jesienną wyciągnąć.
Kate faktycznie mógł lepiej nie jechać jak jest taki osłabiony
Kic, fajnie, że dzieciaki w przedszkolu mają zwierzątka, ale ... współczuję im, tzn. tym zwierzakom ;-)
Kate, zdrówka! Wiesz, jakbyś nie napisała, że m tez haftuje, to podejrzewałabym... ;-)
U nas też cudnie, więc jak tylko wrzucimy coś na ząb, to jedziemy do lasu
Kate, zdrówka! Wiesz, jakbyś nie napisała, że m tez haftuje, to podejrzewałabym... ;-)
U nas też cudnie, więc jak tylko wrzucimy coś na ząb, to jedziemy do lasu
Kamu 100 lat i spełnienia marzeń !!!
Kate zdrówka dla was! co to za świństwo was dopadło
Survivor i jak cisteczka? ja sie później za te paluchy wezmę,choć szczerze mówiąc wygladaja obrzydliwie
no i nie wiem jak wyjdą ,bo ja miksera niet.
Kicrym to teraz masz więcej podopiecznych w p-u;-)
Mysmy jak na weekend przystało wstali o 5.30
U nas słonko piekne i ciepło jet,ale wieje jakby się ktoś powiesił
Więc ferajna siedzi w domu,tzn ja byłam juz na zakupach,ale reszta niech sie kuruje,ob np mój wspaniały mąż był wczoraj z cichacza u lekarza
i ma początkujące zapalenie oskrzeli i jest oficjalnie chory ,co zaanonsował po powroci z przychodni.Ja pewnie też cos w tym stylu mam ,bo kaszlam jak gruźlik,ale wiadomo...
Młody śpi,po 1,5 h się obudził,ale narazie cisza więc jeszcze pewnie zasnął,a ja nie ma jak sprzątać ani racuchów robić,bo pewnie zaraz bym go obudziła.
Zrobiliśmy przemeblowanie u MAciusia w pokoju i w końcu mi się podoba
Jeszcze muszę zagonic starego do powieszenie półki w salonie i sypialni.
Kate zdrówka dla was! co to za świństwo was dopadło

Survivor i jak cisteczka? ja sie później za te paluchy wezmę,choć szczerze mówiąc wygladaja obrzydliwie

Kicrym to teraz masz więcej podopiecznych w p-u;-)
Mysmy jak na weekend przystało wstali o 5.30

U nas słonko piekne i ciepło jet,ale wieje jakby się ktoś powiesił

Więc ferajna siedzi w domu,tzn ja byłam juz na zakupach,ale reszta niech sie kuruje,ob np mój wspaniały mąż był wczoraj z cichacza u lekarza

Młody śpi,po 1,5 h się obudził,ale narazie cisza więc jeszcze pewnie zasnął,a ja nie ma jak sprzątać ani racuchów robić,bo pewnie zaraz bym go obudziła.
Zrobiliśmy przemeblowanie u MAciusia w pokoju i w końcu mi się podoba

Jeszcze muszę zagonic starego do powieszenie półki w salonie i sypialni.
reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Kamu
wszystkiego najlepszego...oby Cie mąż na rękach nosił cały czas

a synek dawał dużo radosci i uśmiechu
ja melduję ze żyję i idę spać
oj znowu mnie gardło pobolewa....co za wirus

masakra jakaś
mój m zapodał sobie gwiezdne wojny...Pani w rogalach albo jak kto woli ta ze słuchawkami...genialna...zawsze na biało nieskazitelna sukienka i fryzka przez cały film

cóż nie oglądałam nigdy, teraz zerkałam dziergajac pantofle dla młodej

i zdecydowanie fanką nie jestem..ale rogale pierwsza klasa

chya na kleju były

ze tak się jej trzymały
dobranoc
spijcie...bo to wkońcu godzina dłużej
:-):-):-):-) to lubię
wszystkiego najlepszego...oby Cie mąż na rękach nosił cały czas

ja melduję ze żyję i idę spać
oj znowu mnie gardło pobolewa....co za wirus

mój m zapodał sobie gwiezdne wojny...Pani w rogalach albo jak kto woli ta ze słuchawkami...genialna...zawsze na biało nieskazitelna sukienka i fryzka przez cały film

cóż nie oglądałam nigdy, teraz zerkałam dziergajac pantofle dla młodej

dobranoc
spijcie...bo to wkońcu godzina dłużej