reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

reklama
witajcie moje drogie:-)

Surv wielkie uklony do Twojej Flo:-) po pierwsze, konwersacja nieziemska (szczególnie końcowe potraktowanie pan emerytek:rofl2:) a po drugie zdolności manualne Flo:szok: moja Tosia niczym Picasso, namaluje dwie kreski i twierdzi, że to mama:baffled::sorry:
Madziu współczuje tak wczesnego wstawania:no: jak moja Tośka wstaje o 7mej to uważam, że lekko dziewczyna przesadziła:-p a tu 4ta:szok:
Post podobno jutro u nas ma tak strasznie wiać:baffled: a najgorsze, ze moja mała przez ostatnie dni siedziała w domciu, bo lekko bylyśmy przeziębione i na inhalacjach i eurespalu byłyśmy:-( a tu się zapowiada, że jutro też w domu trzeba będzie siedzieć:crazy:
Kamu fakt, komp to okropny pożeracz czasu;-)

nie zaskoczę Was, że u mnie czasu brak:sorry: w domku już się zaklimatyzowalismy:-) jest wiele rzeczy, które mi nie pasują ale w sumie to nie nasze i te trzy miesiące chyba wytrzymam:-p postaram się znaleźć aparat w którymś kartonie i pstryknąć wam fotki:-p mała ma tu raj, bo są trzy piętra i dziewczyna się nie nudzi:-) a ja walczę, spotania za spotkaniami, zaraz małą przyszykuję do spanka i lecę w teren;-)
aaa i mam do was moje drogie prośbę, ale to wejdzcie na zamknięty;-)

witam i ja:)
Surv no mam czas do kwietnia :/ No to śmiało moge napisać że Flo na pozimie niejednego 3latka z rysowaniem:tak:w wieku naszych dzieci przeważa a raczej dominuje faza bazgrotu:tak:
Tosika 3 pietra:szok::szok::szok::szok:wow:-p
Post u nas tez baaardzo wieje ale jest ciepło:tak:
Married to tak jak mój synuś :p moze coś więcej o sobie?witamy na forum:)
Dorka o 7 to u nas norma:sorry:

Hej!
Surv, mój 4 latek nie potrafi narysować misia... Tylko samochód, ale bez szaleństwa. Zdecydowanie antytalencie ;-) Olga też nie wykazuje zdolności w tym temacie. W sumie zaczęła rysować linie w stylu EKG, albo notowań giełdowych, więc może będą z niej ludzie ;-)
Tosika, u nas też wietrznie, ale ciepło. Rano jak szłam do pracy było 15 stopni! Aż głupio normalnie ;-)
Pobudka po 8? Marzenia!

Pobudka po 8? Marzenia!
A co powiecie na 3.30? I oznajmione stanowczo "juś nie bedem spać, wstawać cieba"? Masakra jakaś...właśnie dopiero zasnęła z powrotem, ja już oczywiście nie, ale znowu dzień do d*** będzie:-( Wczoraj i przedwczoraj Flo w dzień nie spała i mniej więcej od południa była nie do zniesienia, więc dziś pewno lepiej nie będzie, a R oczywiście w pracy....Bez sensu z tymi jego nadgodzinami, bo się kompletnie nie opłacają, zarobi przez cały miesiąc tyle co ja w jeden dzień, a jak Flo chora, to ja potem po nocy z oczami na zapałki zasuwam:baffled:

młoda coś nie bardzo zdrowieje: obie nadal mocno kaszlemy, mam wrażenie, że jej ten antybiotyk kompletnie nie pomaga, ale jak kolejny tydzień zostanie w domu to się chyba zastrzelę:-p

Tosika, a może sobie jeszcze kozę weźcie?:-D Przy tylu rzeczach na głowie, jak się jej pozbędziecie to poczujesz ile masz wolnego czasu:-) I jak z opieką do małej - zdecydowaliście się na żłobek? Kciuki za sukces w listopadowym zdarzeniu oczywiście zaciśnięte...szkoda, że nie można glosować transwojewódzko, bo u nas Ci kandydaci jacyś bezpłciowi wszyscy:tak:

Kicrym, zważywszy, że poprzednie studia ukończyłaś śpiewająco, a też panikowałaś, jakoś nie wierzę, że nie zdążysz:-p

U nas też wicher, mżawki, szaro i ponuro - my i tak uziemione w domu jesteśmy, ale milej by się siedziało, jakby za oknem nie panowała całodobowa noc polarna;-)

nic, idę do roboty, schrzanic jakiś kolejny biuletyn korporacyjny:-p

Hejka:)
U nas pobudka o 6.25:baffled: ja jakaś ospała jestem, gardło mnie boli, katar okropny-znowu mnie dzieciaki pozarażały to apropo przyprowadzania zdrowych dzieci do przedszkola:wściekła/y:
Madzia, Dorka wysłałam :)
Kasia i ma prawo nie potrafić :) zważ na to że to chłopak a chłopcy mają znacznie mniejsze zdolności rysunkowe :) Olga jest na swoim poziomie w rysowaniu :) nie przejmuj się :)
Surv 3.30:szok::szok:u nas jest pobudka na mleko ale dalej śpi:tak:mój M też w pracy:dry:ale gdyby nie ta praca to raczej byłoby kiepsko:-(
u nas znowu cieplutko i ostry wiatr,ale deszczyk nie pada tylko słonko wychodzi:tak::-)
Miłego dnia!

witajcie moje kochane:-)
Kasia to ja już nie piszę, ze mała wstała dzisiaj o 8.40:-p. No i tak na moje oko to mogę przepowiedzieć, ze w "naszej rodzinie bb-wej" zapowiadają się niezłe talenta:-p np. Olgę interesuje medycyna, Flo - urodzona artystka i kreatorka mody (normalnie niech Ewa Minge trzęsie portkami:-p), Macio fascynat samochodami, to pewnie w tym teamcie osiągnie sukces;-), Kubula ze slodkim uśmiechem kombinuje, to jak nic na prawnika rośnie:-p tylko moja Tosia nie wiadomo co bedzie czynić, bo jak na razie to jej mocną stroną jest kokietowanie:-p wiecie jak ona tatusia już urobila - jak coś chcę podchodzi do M, daje mu wiekiego, pokazowego buziaka i mowi "tata oć" i tatuś normalnie jak ten giermek leci za córeczka i spelnia jej zachcianki:baffled::sorry2:
Surv dzięki najdroższa:-) co więcej się dzieje w tym temacie to póxniej na zamkniętym popiszę:tak: a co do chorób, to może poróbcie sobie trochę inhalacji? Powiem Tobie Pat, że odkąd mam ten nebulizator, to naprawdę u mojej Tośki się poprawiło:tak: ostatnio (w tamten piatek) mała już była cieplutka, katar, kaszel, oczy zalzawione i poszłyśmy do dr. ona kazala tylko dawać nebulizatorem berodual i mucosolwan i do tego syrope eurespal i po czterech dniach wszystko bylo u nas oki toki:tak: aaaa no i z tą 3.30 to zdecydowanie Florka przegięła:-p;-):-D
Kic, Surv ma racje - zdolniacha z Ciebie niezeimska, a ty portakmi trzęsiesz:-p aczkolwiek jakby tu powiedzieć, typowy symptom kujonka:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a my dzisiaj tak spontanicznie wymyśliliśmy u nas w domku nasiadówkę:-) tylko ja wpadłam dodatkowo na pomysl, że to będzie nasiadówką z rodem PRL-u:cool2::-p:-D czyli będzie :kaszaneczka, wątróbka, smalec, chleb własnej roboty, konserwa turystyczna, kiełbasa swojska, Stołeczna:-p i oranżada:-D:-D:-D:-D:-D:-D aaaa i ogórki kiszone i kurczak z rożna:-p i jak Wam się pomysł podoba? jak coś to na 18 tą zapraszam:-)

Oj a mnie coś na prawdę łapie choróbsko :-(
Tosika no ja zamawiam kawałek kurczaka i szklankę oranżady:-p a z tym kujonem to i owszem racja ale może jakieś 2 lata do tyłu jak jeszcze nie pracowałam, teraz te "suche" teorie mnie do szału doprowadzają, bo wiem jak to w praktyce z co najmniej 24 dzieci wygląda:angry:

Hej, hej!
Serio Kic, chłopcy mają mniejsze zdolności w rysowaniu? Nie wiedziałam.
Tosiko, głosy są oddawane! No jak to kim będzie Tosia - negocjatorem! ;-) Świetny pomysł na imprę
Ło, Flo dała czadu z tą godziną wstawania. Współczuję...
A my dziś z mężykiem wybieramy sie do kina, a jutro do znajomych, którym niedawno urodził się mały Kubuś :-)

reklama
Do góry